Muratovsky
Aktif Üye
- 1 Tem 2018
- 56
Selam;
Keşke kabul etmeseydiniz böyle bir süreci, olamaz toz girme falan; kasayı açıp müdahale edip izole ettik demek fabrikasyon hata var onu giderdik demektir.
Olamaz öyle bir açıklık bu ayıplı mala girer garantiniz varsa bu şekilde bir müdahaleyi kabul etmiyorum derseniz vestel genel merkezden aranıp durumu izah edersiniz hertürlü haklısınız sonuçta ben 2 defa yaşadım bu şekilde müdahaleyi kabul etmiyorum diyince servis rapor yazdı genel merkezden aradılar değişiminz onaylandı şeklinde aynı tv den tekrar verdiler kapalı kutu onda da aynı sorun yaşanınca tekrar değişim verdiler o seriyi istemiyorum dedim yerine bikaç model alternatifi sundular 65ud9000 serisi mağazalarda olmayan ve göremiyeceğim bir seri olduğu için istemedim sonra 65ud9100 önerdiler onuda istemedim en son mağazada görüp onayladığım seri 65 ud 9400 serisi ona onay verdiler.
Şimdi çok memnunum gerek görüntü gerekse netlik bakımından çok fark var 8900 ve 8950 serilerine göre...
Valla doğrudur bilemiyorum, açıkcası çokda uğraşmak istememiştim o zamanlar hatırlıyorumda. 1 günde panelde ki bulutlamayı nasıl düzelttiler peki ben onuda tam anlamamıştım, oldu baya bi buutlanma yok şimdilik. Servisten öğlen aldılar ertesi gün getirdiler servislerini beğenmiştim gerçekten.