hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
A, 130larda böyle mi ayarlanıyor kulaklık çıkışı,menüden yani
A, 130larda böyle mi ayarlanıyor kulaklık çıkışı,menüden yani
En başından bunu yapsaydım hiç uğraşmamış olacaktık. Şuan istediğim gibi oldu. Çok teşekkür ederim size de.ses cikisini kulakliga almaniz yeterli bu isi yapmak icin
rica ederim..En başından bunu yapsaydım hiç uğraşmamış olacaktık. Şuan istediğim gibi oldu. Çok teşekkür ederim size de.
Hımm,öğrendiğim iyi oldu
Bende bu şekilde olunca çalışıyor ses çıkışı olduğunda olmuyormuş maalesef öğrenmiş oldum. Sizede çok teşekkür ederim.
Evet otomatik cikis olmadi az önce takdigim zaman..Hımm,öğrendiğim iyi oldu
Ama jak takıldığında illa buradan da mı ayarlanıyor sizin tvlerde ,bizimki otomatik yapıyor bunu (gerçi biliyorsundur ),Teşekkür ederim
Modlanmadan önce ses menüsüne girip kulaklık yazan satırdan açma kısma yapması gerekiyor. Modlu hali daha kullanışlı bağlantıda bir yanlışlık var yada ses menüsünde kulaklık ses çıkışı yazan satırda iki seçenek var yanlış konuma alınmış olabilir. Bu arada benim için saat bayağı geç olmuş ben gider size iyi geceler.
ses cikisini kulakliga almaniz yeterli bu isi yapmak icin
Uykum geldiğinde yazmıştım.A, 130larda böyle mi ayarlanıyor kulaklık çıkışı,menüden yani
Siz de yazmışsınız nasıl ayarlandığını gözümden kaçmış kusura bakmayın sizide çok uğraştırdım hakkınızı helal edin. Çok teşekkür ederim.Uykum geldiğinde yazmıştım.
Demekki benimde o sıra uykum gelmiş ,anlamamışım :Uykum geldiğinde yazmıştım.
Kulaklık ses çıkışı ayarı nasıl yapabilirim Vestel mb130 smart TVİşte ben bu "tuhaflığı" çözmüş ve yayınlamıştım ya
Ama dediğin doğru ,ondan yazdım zaten "pasif mi" diye, sevgili umut
Yaptım kumandadan ses yükselticince sadece kulaklıga gitsin istiyorum TV ye kulaklık takınca ses kesilsinSen yazdığım modlamayı yaptın mı ,hatta hosbulduk da yardımcı olmuştu
Ee, tamam öyle işte o ,benim anlattığım şeklde yaparsan yazdığın gibi oluyor ,kulaklık takılınca tv sesi kesiliyor ,kontrol kulaklığa geçiyor ,çıkartınca tvden geliyor se ,sende hata vardır ,yüle bakayım profillerini bir yere ,kontrol edeyimYaptım kumandadan ses yükselticince sadece kulaklıga gitsin istiyorum TV ye kulaklık takınca ses kesilsin