Aaaa, bizim gibi değilmi bu kartlarDinleyeceginiz zaman ses menüsünde ses cikisini da degistirmeniz gerekiyor,otomatik degismez..
noel tatili burada,noelde cok calistik dinleniyoruz,Daha önce de konusmustuk mb130 mb230 da ses cikisi degistiriyorum ben dinlemek icin.Aaaa, bizim gibi değilmi bu kartlar
Sen işe gitmeyecekmisin bu gece
MB130 kulaklıktan ses alırken menü ayarları ile tv hoparlörünü susturmuyor. MB230 Oknoel tatili burada,noelde cok calistik dinleniyoruz,Daha önce de konusmustuk mb130 mb230 da ses cikisi degistiriyorum ben dinlemek icin.
o yüzden modlama yapiyoruz..MB130 kulaklıktan ses alırken menü ayarları ile tv hoparlörünü susturmuyor. MB230 Ok
Evet modsuz olmuyor.o yüzden modlama yapiyoruz..
Dosyaları verebilirmisin yeniden yükleyeyimEe, tamam öyle işte o ,benim anlattığım şeklde yaparsan yazdığın gibi oluyor ,kulaklık takılınca tv sesi kesiliyor ,kontrol kulaklığa geçiyor ,çıkartınca tvden geliyor se ,sende hata vardır ,yüle bakayım profillerini bir yere ,kontrol edeyim
Ee, tamam öyle işte o ,benim anlattığım şeklde yaparsan yazdığın gibi oluyor ,kulaklık takılınca tv sesi kesiliyor ,kontrol kulaklığa geçiyor ,çıkartınca tvden geliyor se ,sende hata vardır ,yüle bakayım profillerini bir yere ,kontrol edeyim
o yüzden modlama yap
Flash belleği taktım 4725 yaptım sonra toolbox volume kontrol true yaptım hatamı yaptimdosyayi siz kendi tv nizden almadiniz mi?
Lütfen tekrar baştan sonra nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirimFlash belleği taktım 4725 yaptım sonra toolbox volume kontrol true yaptım hatamı yaptim
bu sekilde yazdiniz ondan sordum,hata yaptiginiz icin degilDosyaları verebilirmisin yeniden yükleyeyim
Ben dosya vermem hiç,bir yanlışlı olmasınDosyaları verebilirmisin yeniden yükleyeyim