teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bu değil ,tvden aldığın profilleri paylaş burada
Bu değil ,tvden aldığın profilleri paylaş burada
profil dosyanizi paylasin
profil dosyanizi pa
Dosyaları verebilirmisin yeniden yükleyeyimEe, tamam öyle işte o ,benim anlattığım şeklde yaparsan yazdığın gibi oluyor ,kulaklık takılınca tv sesi kesiliyor ,kontrol kulaklığa geçiyor ,çıkartınca tvden geliyor se ,sende hata vardır ,yüle bakayım profillerini bir yere ,kontrol edeyim
Ee, tamam öyle işte o ,benim anlattığım şeklde yaparsan yazdığın gibi oluyor ,kulaklık takılınca tv sesi kesiliyor ,kontrol kulaklığa geçiyor ,çıkartınca tvden geliyor se ,sende hata vardır ,yüle bakayım profillerini bir yere ,kontrol edeyim
Hayır gormedim
Dosya atamıyorum buraya atamadımHayır gormedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dosyaları verebilirmisin yeniden yükleyeyim
Hayır gormedim
Teşekkür ederim deneyeceğimAşağıdaki dosyayı indir içinden çıkan OKU dosyasını iyice okuyup da yap,kolaylıkla yaparsın ,zor değil
Önemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Modlama nasilTeşekkür ederim deneyeceğim
siz tv nizden aldiginiz dosyayi paylasirsaniz hersey daha kolay olacak sanirimTeşekkür ederim deneyeceğim
Modlama nasil
Dosyayı burada nasıl paylaşacağım bir türlü yapamadim | ||||||
Dosyayı burada nasıl paylaşacağım bir türlü yapamadim
Modlama nasilTeşekkür ederim deneyeceğim
siz tv nizden aldiginiz dosyayi paylasirsaniz hersey daha kolay olacak sanirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dosyayi buraya yükleyip linkini burada paylasabilirsiniz.
Modlama nasil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sw yi yükleyin ilk yüklediginiz hatali acilmiyorModlama nasil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sw yi yükleyin ilk yüklediginiz hatali acilmiyor
Olmuş muZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni yolladım simdi
Yeni yolladım simdi
evet islem yapip yükleyecegim simdiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni yolladım simdi
Yeni yolladım simdi
Olm
Olmuş mu