Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 28 Ara 2020 #113 Barisuysal28' Alıntı: Vallahi sonunda oldu çok teşekkür ederim kulaklık çıkarınca TV'den takınca kulaklıktan geliyor artık ? Genişletmek için tıkla ... Senin adına sevindim ,güle güle kullan bizi hatırlarsın artık "tavsiyeforumu" olarak
Barisuysal28' Alıntı: Vallahi sonunda oldu çok teşekkür ederim kulaklık çıkarınca TV'den takınca kulaklıktan geliyor artık ? Genişletmek için tıkla ... Senin adına sevindim ,güle güle kullan bizi hatırlarsın artık "tavsiyeforumu" olarak
B Çevrimdışı Barisuysal28 Yeni Üye 6 Eyl 2020 41 45 28 Ara 2020 #114 teraspy' Alıntı: Senin adına sevindim ,güle güle kullan bizi hatırlarsın artık "tavsiyeforumu" olarak Genişletmek için tıkla ... Hocam TV Google browserdw klavye çalışıyor YouTube de çalışmıyor bunun için modlama veya yazılım varmı oluyormu çözümü
teraspy' Alıntı: Senin adına sevindim ,güle güle kullan bizi hatırlarsın artık "tavsiyeforumu" olarak Genişletmek için tıkla ... Hocam TV Google browserdw klavye çalışıyor YouTube de çalışmıyor bunun için modlama veya yazılım varmı oluyormu çözümü
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 29 Ara 2020 #115 Barisuysal28' Alıntı: Hocam TV Google browserdw klavye çalışıyor YouTube de çalışmıyor bunun için modlama veya yazılım varmı oluyormu çözümü Genişletmek için tıkla ... İnan bilmiyorum,çünkü bendeki kartlar eski
Barisuysal28' Alıntı: Hocam TV Google browserdw klavye çalışıyor YouTube de çalışmıyor bunun için modlama veya yazılım varmı oluyormu çözümü Genişletmek için tıkla ... İnan bilmiyorum,çünkü bendeki kartlar eski