hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Diger kartlar dedigin gibi ama bende ki mb130s de fisi cekmezsem yüklenmiyor..Kapatınca fişi çekmeyin yaklaşık 15 Saniye sonra geri çalıştırın. Yazılımı zipten çıkartın sarı klasör flash bellekte olacak.
Diger kartlar dedigin gibi ama bende ki mb130s de fisi cekmezsem yüklenmiyor..Kapatınca fişi çekmeyin yaklaşık 15 Saniye sonra geri çalıştırın. Yazılımı zipten çıkartın sarı klasör flash bellekte olacak.
Bir kez standby yapıp geri açsın olmamışsa fişi çekip taksın bazen reset bile gerekiyor.Ilginc sekilde mb130s de profil yüklemesi icin mutlaka elektrigi kesmeniz gerekiyor ,yükleme isi bitince fisden kapatip acin
Ben yazdığım gibi yapıyorum sorun yok bilgisayara bile proğram kurduğumuzda veya güncelleme çektiğinde etkin olması için yeniden başlat uyarısı geliyor. Fiş çekme ikinci planda kalıyor. Üçüncüsü ilk kurulum yani resetDiger kartlar dedigin gibi ama bende ki mb130s de fisi cekmezsem yüklenmiyor..
Bu şekilde de denedim şuan aynı sonuç değişiklik olmadı maalesef.Kapatınca fişi çekmeyin yaklaşık 15 Saniye sonra geri çalıştırın. Yazılımı zipten çıkartın sarı klasör flash bellekte olacak.
İlk kurulum dener misin fakat kanallar ve yaptığınız resim ayarları silinecek tekrar ayarlayacaksınız.Bu şekilde de denedim şuan aynı sonuç değişiklik olmadı maalesef.
sizin zaten modlama islemi yapmamaniz lazim ,sizde true olan yer false olacak,True oldugu zaman birbirinden bagimsiz ses ayari yapilir,sizinde vurguladiginiz gibi ses cikisi tv de iken ayar yapildiginda tv sesinde degisiklik olur kulaklik sadece mute ya bastiginizda reaksiyon verir.Bu şekilde de denedim şuan aynı sonuç değişiklik olmadı maalesef.
Amaç bu değilmi zaten ,bağımsız ses ayarı yapmak.Jak takıldığında kulaklıktan kulağa gelen sesi ,çıkartıldığında tv hoparlörlerinden gelen sesi ayarlamaksizin zaten modlama islemi yapmamaniz lazim ,sizde true olan yer false olacak,True oldugu zaman birbirinden bagimsiz ses ayari yapilir,sizinde vurguladiginiz gibi ses cikisi tv de iken ayar yapildiginda tv sesinde degisiklik olur kulaklik sadece mute ya bastiginizda reaksiyon verir.
Hayir degil ,bende ilk basta o sekilde anlamistim konuyu ilk actiginda..Amaç bu değilmi zaten ,bağımsız ses ayarı yapmak
Amaç bu değilmi zaten ,bağımsız ses ayarı yapmak.Jak takıldığında kulaklıktan kulağa gelen sesi ,çıkartıldığında tv hoparlörlerinden gelen sesi ayarlamak
Yani 130 kartlarda bu işlem yapılmıyor mu,cevap "evet" ise ,bu çılgın proje gibi olmuş olur, dediğim gibi gece o zaman nasıl kulaklıkla izlenir ki, kişi kulaklıktan sesi duyar,komşular tvden
Tam olarak istediğim bu teşekkürler cevabınız için. profile ekledim.By_Trol' Alıntı:
Modlamadan sonraki durum olması gereken bir durum fakat D D @dadas331 bunu istemiyor tv nin sesi kesilmesin hem tv nin sesi açılsın hem de ses sisteminin sesi aynı anda açılsın istiyor. Kulaklığa jack fiş takıldığında tv deki sesin kesilmesini istemiyor.
Şuanda false yapıp tekrar modlama yaptım.sizin zaten modlama islemi yapmamaniz lazim ,sizde true olan yer false olacak,True oldugu zaman birbirinden bagimsiz ses ayari yapilir,sizinde vurguladiginiz gibi ses cikisi tv de iken ayar yapildiginda tv sesinde degisiklik olur kulaklik sadece mute ya bastiginizda reaksiyon verir.
Son çare bu görünüyor gerekirse deneyeceğim artık. Çok teşekkürler.İlk kurulum dener misin fakat kanallar ve yaptığınız resim ayarları silinecek tekrar ayarlayacaksınız.
True yap ,kulaklık jakını tak ,ses ayarları menüsüne girip bir foto çek bakalım ,menüyü merak ettim ,kulaklık takılı ikenŞuanda false yapıp tekrar modlama yaptım.
Ses sistemi takılı olduğunda TV kumandası ile normal şekilde TV nin sesi açılıp kapanıyor ses sistemini etki etmiyor. Ses sistemi harici olarak kendi üzerinden sesini kontrol etmek gerekiyor.
True yapınca da tek değişen ses sistemi takıldığında TV nin sesi kapanıyor kumandadan ses açma kapama tuşları işlevsiz hale geliyor. Ses sistemini yine harici olarak kontrol etmek durumunda kalıyorum.
Ses sistemini taktığımda TV nin sesinin kapanması veya paralel çalışması çok da önemli değil sadece TV kumandasından ses sisteminin sesini kontrol etmek istiyorum ama her iki durumda da mümkün görünmüyor. Sorun başka yer de olabilir mi? Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son çare bu görünüyor gerekirse deneyeceğim artık. Çok teşekkürler.
ses cikisini kulakliga almaniz yeterli bu isi yapmak icinTV kumandasından ses sisteminin sesini kontrol etmek istiyorum
A, 130larda böyle mi ayarlanıyor kulaklık çıkışı,menüden yanises cikisini kulakliga almaniz yeterli bu isi yapmak icin
Böyle bi aptallık yapmış olmak beni üzdü :(True yap ,kulaklık jakını tak ,ses ayarları menüsüne girip bir foto çek bakalım ,menüyü merak ettim ,kulaklık takılı iken