Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Kesinlikle. Manisa'daki dağıtım şirketi seni seviyor abi.
Espriyi anlayamadım Umutçum
Kesinlikle. Manisa'daki dağıtım şirketi seni seviyor abi.
Espriyi anlayamadım Umutçum
Oturduğun yerdeki şirketin sevilen abonesisindir abi.
Evde bir cihazdan kaç tane var maşallah.
Muğla yerine Manisa yazmışım yanlışlıkla.
Akım korumalı prizlerin bir işe yaramayacağı ve arkadaşlarında dediği gibi tamamen ticari bir zekayla insanların parasını cukkalamak için yapıldığını düşünüyorum.
5 yıl önce bir teknoloji marketten aldığım markasını şuan hatırlamadığım görüntü ve kullanılan plastik malzemesi ile kaliteyi hissettiren akım korumalı prizi sizler için söküp içinde neler var hep birlikte görelim.
Herkesin evinde şüphesizki kıymetli elektronik cihazlar var. Kendi evim için söyleyeyim evimde maddi değeri toplam 20 bin civarı olan elektronik eşyam var ve hepside yeni alındı. Bu ürünlere bizden kaynaklı olmayan elektirik hatalarından kaynaklı cihazların kılına bile zarar gelmesini istemem hatta bu elektrik hataları yangına bile sebeb verip yangın çıkartarak can ve mal kaybına bile sebeb olmaktadır. Başıma geldiği için mümkün olan en iyi tedbirleri almak için araştırma içerisindeyim. (Çok şükür bende sadece mal kaybı oldu.)
Şuan fazla detaya giremeyeceğim ama yakında tartışma, eleştirme ve tavsiyelere açık bir şekilde en ekonomik tüm cihazları birden koruma sağlayabileceğini düşündüğüm bir sanayi tipi cihazı size anlatmaya çalışacam. En azından akım koruma prizinden 10 kat daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zamanım olmadığından yarıda bırakıyorum. Kusruma bakmayın.
Bu arada ben elektirikçi yada bu işlerle ilgim yok tamamen araştırmalar sonucunda elde ettiğim bilgileri paylaşıcam.
Tabiki Ado, hocam.Elinize sağlık, Çalışmanızı içeren videoyu bu konu başlığı altına da eklerseniz çok sevinirim
Akım koruyucu prizlere GÜVENMEYİN lütfen
Günaydın;120w TV
750W pc kasa
500w ses sistemi
25w monitor
bu türketimlere göre kaç wat ups almam gerekiyor.bu ups hesabı nasıl yapılıyor
--
Sanırım bir de bu upsler elektrik dalgalanmalarında cihazı korumak için bir işe yaramıyor. Bunun için voltaj regülatörü gerekli diyorlar. Mesela bununduğun yerde kışın çok elekrik gidip geliyor ups ani voltaj değişimlerinde cihazı korumuyormuş Bu donanımhaber albami arkadaşın yazısından okudum