Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Emmi daha önce UPS te elektrik direncinin yükseldiğini gördüm gösterge var dijital gösterge akım korumalıya çıplak kablo bağladım bide normal seyarı ölçtüm sonuçlar farklı normal seyyarda 229 Volt çıktı akım korumalıya baktım 1 saniye ara ile 223 tü farka var yani özellikle yağışlı havalarda işe yarıyor.Beyler bu ürünleri ne için alıyorsunuz ya da aldığınızı sanıyorsunuz??
şimdi bana grup priz lazım şöyle 5 li veya 8 li filan diyorsanız ve de anahtarı da
olsun diyorsanız gibiyse düşündüğünüz,alabilirsiniz,daha doğrusu daha eli ayağı düzgün
bir grup priz alırsınız hepsi o dur+
Ama tam koruma hatta yarım koruma veya çeşitli yerlerde gördüğünüz bazı bu tür cihazlarla
şunlar oluyor bunları koruyor v.s gibisinden düşünceniz varsa,o zaman geçin bunları bir kalem
yok şu kadar Jüle dayanıklı yok bu kadar voltaja bilmem ne v.s bunlar işin hikaye kısımları dır
maksat satış olsun yaw
Topraklama dan başlayarak bu işe başlanıyor! şu aldım taktım bunu da aldım arkasına taktım
gibi trencilik oyunları olmaz!
Daha memleket de adam gibi topraklamalı priz sistemi yok! olanların içinde öyleleri var ki tam harbi
ÇİN malı ülen bu kendisini bile korumaz!
Not;kimileri UPS der veya düşünür o da olmaz!
sadece "Online" olanlar iş görür pahalıdır ama iyi çözümdür veya tam çözümdür!
direk Aküsünden beslemeli sinüs eğrisi tam doğru ve temiz 220/230volt çalışırlar
tabi doğru topraklamalı bir mekana takılacak bu!
haybeye bazı ürünlere para kaptırmayın!