tost makinası tavsiyesi

Taunus Çevrimdışı

Taunus 

Aktif Üye
7 Ara 2018
113
51
Bize bir canlı tost çeksen yollasan ne güzel olur güle güle kullanın

20200531_210809.png

20200531_210858.png

Taunus Çevrimdışı

Taunus 

Aktif Üye
7 Ara 2018
113
51
yeni mi aldınız ?iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler ederim iyi dilekler için herkese bir hafta oldu alalı tost mak. Gerçekten mükemmel ortalama 10 kilo yakın ağırlığı var tost makinenin temizlemesi de çok kolay sıvı yağla siliyorsunuz Bu kadar basit
Yağ hazinesi var dışarıya akmıyor yağlar sadece tost yapıyor diye düşünmeyin köftede çok güzel kızartıyor mangal gibi sanayi tipi Tost makinesinin 8 dilim 12 dilim 20 dilim çeşitleri mevcut

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,473
33
Teşekkürler ederim iyi dilekler için herkese bir hafta oldu alalı tost mak. Gerçekten mükemmel ortalama 10 kilo yakın ağırlığı var tost makinenin temizlemesi de çok kolay sıvı yağla siliyorsunuz Bu kadar basit
Yağ hazinesi var dışarıya akmıyor yağlar sadece tost yapıyor diye düşünmeyin köftede çok güzel kızartıyor mangal gibi sanayi tipi Tost makinesinin 8 dilim 12 dilim 20 dilim çeşitleri mevcut
evet onu soracaktım köfte güzel oluyor mu?Satıcılar köfte sucuk pişirmeyin demirin özelliği gider yapışır diyorlardı?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,473
33
toplu alacaksak bende varım.Ozm sayı belirleyelim?

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559

Bazı insanlar için o temizlik sayılmıyor. :) Ama ya tost zevkinden ya da biraz yağlı kalmasından feragat etmek gerekiyor :)

Güle güle kullanın. Bir sorum olacak acaba ısıtma performansı nasıl? Acaba vadettiği ısıyı veriyor mu

Taunus Çevrimdışı

Taunus 

Aktif Üye
7 Ara 2018
113
51
Bazı insanlar için o temizlik sayılmıyor. :) Ama ya tost zevkinden ya da biraz yağlı kalmasından feragat etmek gerekiyor :)

Güle güle kullanın. Bir sorum olacak acaba ısıtma performansı nasıl? Acaba vadettiği ısıyı veriyor mu
Isınma performansı geç ısınıyor geç soğuyor Çünkü döküm bilmiyorum yaşım 47 gençliğimde ve çocukluğunda demirdöküm kömür sobaları var mı onlar gibi geç ısınıyor geç soğuyor arkadaşlar yapışma söz konusu değil tavsiye ederim önemli husus ise evde Kaç kişisiniz ona göre 8 dilim 12 dilim modelleri bakabilirsiniz Herkese tavsiye ederim onlarca marka var birini seçin

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
toplu alacaksak bende varım.Ozm sayı belirleyelim?

Hocam sanırım kazık yiyeceksek toplu yiyelim diye bir düşünceniz var galiba :tara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Isınma performansı geç ısınıyor geç soğuyor Çünkü döküm bilmiyorum yaşım 47 gençliğimde ve çocukluğunda demirdöküm kömür sobaları var mı onlar gibi geç ısınıyor geç soğuyor arkadaşlar yapışma söz konusu değil tavsiye ederim önemli husus ise evde Kaç kişisiniz ona göre 8 dilim 12 dilim modelleri bakabilirsiniz Herkese tavsiye ederim onlarca marka var birini seçin

Evet hocam geç ısınır geç soğur ama önemli olan yüksek derecelere çıkabilmesi. Bende döküm tava tencere kullanıyorum. Onunda tadı başkadır. Ama tost makinesi iki de bir termostat atıp soğumaya geçerse illallah ettirir adamı o yüzden sordum

Geri
Üst Alt