Hangi mağazadavar hocam çekmeköyde
Hangi mağazadavar hocam çekmeköyde
50 inc olan burdaki magzada var fakat ben 58 inc ariyorum.18 haziran'da ben de Kayseri'den aldım. Mağazalara önceden gönderiyorlar, günü gelince de satışa çıkarıyorlar.
kac inc.BEN ALDIM A101 DEN KURULUM İÇİN BEKLEMEDEYİM.
Mboot versiyon MB130E Servis menü sünde? isim THOSIBA _ mb130T_ Bootlogo?= E-IB: versıon MB130 yazıyor? @vesteloji, @adem hocam, hangisi doğru, hangisi anakartın bilgisi...Servis menü resmini ekliyorum
iyi akşamlar hocam kurulum yaptırdınız mı ? ekran tepkime hızı gerçek ve yazılımla yükselen değerleri ne kadar ? kanal geçişleri hızı, yotube ve netflix uygulamaları, film izleme deneyiminiz nedir ? gölgeleme ile ilgili yorumlarınız canlı canlı görerek ne dersiniz ?BEN ALDIM A101 DEN KURULUM İÇİN BEKLEMEDEYİM.
a101 2999 tl bu üründe. internette 3300-3500 tl arası fiyatlara sahip. internette bilgi kirliliği mevcut. özellik ekran bakımından buradaki ustalar ancak bilirler . Adem Helvacı F fikoloji TEKNOWESTA101 leri dolaşıyorumda 43ru7090 var 43 inş hdr dolby bir çok özelliği var toshibayı mı alayım yoksa samsungu mu ne dersiniz fiyatları aynı
Yenileme hızı ile ilgili bilgi bulabildin mi ? bir de youtube hızı, film deneyimin nedir ? bende perşembe günü alacağım kafama koydum ondan dolayı soruyorum .ÜCRETSİZ KURULUM YAPILDI BUGÜN. VESTEL 65U9000 E GÖRE RENKLER DAHA İYİ GELDİ SANKİ, KUMANDASI KESİNLİKLE DAHA İYİ,
YİNE 65U9000 E GÖRE AMAZON VİDEO VAR KUMANDA DA, SES KALİTESİ DE DAHA İYİ
GARANTİ SÜRESİ 3 YIL.
Normaldir 2mm esneme payı vardırAcil Yardım!
Toshiba 50Ul3a63dt model tvyi aldım servis geldi kurdu tvnin alt tarafında ekran ve panel arasında boşluk var içeri girip çıkıyor ekran 1 TL girecek kadar normal dedi servis normal mi bu durum arkadaşlar bilgisi olan var mı?
Ne soruldu bu TV ya ?F fikoloji hocam şuan A101 deyim bu ürünü alıyorum.onayın var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam attım seri model noyu hangi panel bu ürün