S
Shazbotnando
Yeni Üye
- 20 Haz 2020
- 14
- 38
Servis menü resmini ekliyorum
Mb130e anakart var buda 4 çekirdek mi acabaServis menü resmini ekliyorum
Mb130e anakart var buda 4 çekirdek mi acaba
Birde kanal geçişleri nail ve 4k görüntü izlerken donma veya gölgelenme varmı
Bir önceki sayfada ve açılan diğer konularda hep MB130T yazmışlar. Okudunuz mu
cekirdek konusunda hala bilgi alamadik.Mb130e anakart var buda 4 çekirdek mi acaba
Birde kanal geçişleri nail ve 4k görüntü izlerken donma veya gölgelenme varmı
Resimdeki en üst satır var ya; SERVICE MENU yazan ve devam eden.. Onun en sonuna yazıyorlar panel bilgilerini. (1.5 GB) yazan yerin hemen solu. Siz Video Settings yazan yerin sağındaki "130E" yazan kısmı yakalamışsınız sanırım
Siz de Toshiba almayı mı düşünüyorsunuz?
nereden alabiliriz hocam gelmesini mi bekliyecez yada a101 lere sorsak suanda varmidir magzalarda acaba.Evet nasipse alıcam fakat hala hi level la arasında kararsız kalmış durumdayım.
Ekran yenileme hızı sitelerde toshiba için 100 hz diyor fakat bununla ilgili kimse açıklama yapmıyor. Ben alırsam hem normal TV video izlemek için hemde pc den oyun oynamak için almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım.
nereden alabiliriz hocam gelmesini mi bekliyecez yada a101 lere sorsak suanda varmidir magzalarda acaba.
Aynen bu ürün yeni gelmiş 25 haziran ilanında satılacakmış. Ben 55" hi-level için 18 haziranda gittim o kapılınca depodan bunu gösterdiler ve aldım.Dağıtıma sürecinde olduğu için bazı mağazalara erkenden gelmiş ve alan arkadaşlar var. Hatta burdan alan arkadaşlar paylaşım yapıyorlar bölgenizdeki mağazalara bakıp sormakta fayda var.
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.Aynen bu ürün yeni gelmiş 25 haziran ilanında satılacakmış. Ben 55" hi-level için 18 haziranda gittim o kapılınca depodan bunu gösterdiler ve aldım.
Nayır101 de satisa sunulan 55 inclik toshibalar 2 cekirdekli diye biliyorum. yanlisim varsa duzeltin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bahsettigim urun toshiba 55v6863
2 cekirdekli diye biliyorum.
58 inc olani mi.Dağıtıma sürecinde olduğu için bazı mağazalara erkenden gelmiş ve alan arkadaşlar var. Hatta burdan alan arkadaşlar paylaşım yapıyorlar bölgenizdeki mağazalara bakıp sormakta fayda var.
tesekkur ederim.Nayır ☺
Buda mb130s ana kart 4cekirdek 1.5gb ram
55v6863dat teknik özellikler
55v6863dat teknik özellikler . kullanım kitapçığı: *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** samsung panel detay;*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını...tavsiyeforumu.com