Yoh yav smart:-)Sendeki tv android mi yoksa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olayi cozdum.iki usb var birine takiyorim medya oynatıcı gelmiyor otekinde geliyormuş
Son düzenleme:
Yoh yav smart:-)Sendeki tv android mi yoksa
Kendi oynatıcısı var zaten
Alla alla adi neki ben goremedim
Sendeki tv android mi yoksa
Demekki doğru anlamışım sevgili F fikolojiYoh yav smart:-)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olayi cozdum.iki usb var birine takiyorim medya oynatıcı gelmiyor otekinde geliyormuş
İkisinde de direk gelmeli, acaba biri usb2 diğeri USB 3 mu sadece video mu gelmiyor yoksa resim fln da mı ?Demekki doğru anlamışım sevgili F fikoloji
S sahmelik ,diğer usb ntfs ise gelmez ,fat olmalı ,yoksa tv görmüyor usbyi (en azından bendeki tvde görmüyor )
Yuvasina iyici oturtmak gerekiyo sanirim.yuvalarda bi sikinti var gibi sonradan ikisinide denedim oldu media player kendiliginden geldiİkisinde de direk gelmeli, acaba biri usb2 diğeri USB 3 mu sadece video mu gelmiyor yoksa resim fln da mı ?
Ben Toshiba ciyim
Ücretsiz kurulum ve fonksiyonel olarak bazı özellikleri daha iyi olduğu için memnun kalacağınızı, ve fiyatın makul kaldigini düşünüyorum. Hayırlısı olsun
hi-level-hl49fal403 vs toshiba 50ul3a63dt arasında kaldım 1000tl gibi bir fark var değer mi toshiba almaya?Vestel smart TV lerde içindeki uygulamlar haricinde ilave yapılmaz
hilevel sunny üretimi, toshiba ise vesel ürüteimi garantinin +1 yıl olması, servis ağı yaygınlığı derken değer gibihi-level-hl49fal403 vs toshiba 50ul3a63dt arasında kaldım 1000tl gibi bir fark var değer mi toshiba almaya?
You can, if you put your location "different " not Turcia. But you must reset tv for this.Спасибо но это абсурд