Toshiba 50ul3a63dt Dolby+hdr10

Sendeki tv android mi yoksa :)
Yoh yav smart:-)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olayi cozdum.iki usb var birine takiyorim medya oynatıcı gelmiyor otekinde geliyormuş

Son düzenleme:
Kendi oynatıcısı var zaten :ok

Alla alla adi neki ben goremedim

Sendeki tv android mi yoksa :)

Yoh yav smart:-)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olayi cozdum.iki usb var birine takiyorim medya oynatıcı gelmiyor otekinde geliyormuş
Demekki doğru anlamışım sevgili @fikoloji :)
@sahmelik ,diğer usb ntfs ise gelmez ,fat olmalı ,yoksa tv görmüyor usbyi (en azından bendeki tvde görmüyor :) )

Demekki doğru anlamışım sevgili @fikoloji :)
@sahmelik ,diğer usb ntfs ise gelmez ,fat olmalı ,yoksa tv görmüyor usbyi (en azından bendeki tvde görmüyor :) )
İkisinde de direk gelmeli, acaba biri usb2 diğeri USB 3 mu sadece video mu gelmiyor yoksa resim fln da mı ?

İkisinde de direk gelmeli, acaba biri usb2 diğeri USB 3 mu sadece video mu gelmiyor yoksa resim fln da mı ?
Yuvasina iyici oturtmak gerekiyo sanirim.yuvalarda bi sikinti var gibi sonradan ikisinide denedim oldu media player kendiliginden geldi

Netflix üzerinde HDR içerik açınca görüntü bozuk açılıyor, sebebini bilen var mı? Bildiğim kadarıyla TV hdr destekli

hi-level-hl49fal403 vs toshiba 50ul3a63dt arasında kaldım 1000tl gibi bir fark var değer mi toshiba almaya?
hilevel sunny üretimi, toshiba ise vesel ürüteimi garantinin +1 yıl olması, servis ağı yaygınlığı derken değer gibi

Geri
Üst Alt