Toshiba 50ul3a63dt Dolby+hdr10

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Mesela hi-level'da olmayan hangi özellikler(ekran boyutu hariç) var? Ne açıdan toshiba demeliyiz? Konu ince detaylara geldi sanırım :) Çünkü herkes hi-level ile toshiba arasındaki detaylara bakıp A101 önüne gidecek gibi(ben de dahil) :gul
---

Sizden bir sonraki mesajda teraspy teraspy 'ın da dediği gibi her videonun aynı saniyesinde baksak çok iyi olurdu aslında. Böyle bir iz bırakma farkı var mı gerçekten merak ettim doğrusu.
Saygılar.

U Uğur.U F fikoloji
İz birakma veya hepsine aynı saniyede durdurup kontrol etme güzel olurdu. Bundan sonraki videolarda böyle bir çalışma yapalım ☺️
Ya aslında ben videoları inanın kıt kanaat zorla çekiyorum bazen yemek yemeye vaktim olmuyor gerçek diyorum. Dün 17:45 te öğlen yemeği yedim. Akşam yemek yok gerçi tok tum ☺️
Ben Toshiba in birçok serisinde kullanılan onkyo sesi beğeniyorum.
Ekran boyutuna göre Smr değerlerinin yüksek tutulması avantaj
Kozmetik olarak kasa ve ayakları ortadan olması daha çok hoşuma gidiyor.
Vestelin gözünde Toshiba, hı levele göre daha sıcak bakıyor. Sonuçta hı level vestelin değil a101 in. Aynı panel aynı kart kullanılsa da smr degerleri hep düşük, tatmin edici değil gün kurtarıcı ses var. Kötü değil. Bunu almayın diye demiyorum bu tamamen benim bakış açım. Kimi kullanıcılar tüplü den, hı levele geçiyor. Toshiba neymiş ya der ? Ama öyle değil , bakış ve zevk meselesi ben inanın YouTube ye inceleme videosu atarken tv ye bakıyorum sor kendi evimde ki paneli hatırlamam, ana kart ozelliklerini bilmem ☺️ servis menüsüne girdigimi hatirlamam.
Ben Toshiba ve jvc yi vestelden daha iyi buluyorum. Ama bu sıralar jvc modelleri pek sahaya çıkmadı

X Çevrimdışı

XeonMan

Aktif Üye
14 Haz 2020
124
39
İz birakma veya hepsine aynı saniyede durdurup kontrol etme güzel olurdu. Bundan sonraki videolarda böyle bir çalışma yapalım ☺
Ya aslında ben videoları inanın kıt kanaat zorla çekiyorum bazen yemek yemeye vaktim olmuyor gerçek diyorum. Dün 17:45 te öğlen yemeği yedim. Akşam yemek yok gerçi tok tum ☺
Vestelin gözünde Toshiba, hı levele göre daha sıcak bakıyor. Sonuçta hı level vestelin değil a101 in. Aynı panel aynı kart kullanılsa da smr degerleri hep düşük, tatmin edici değil gün kurtarıcı ses var. Kötü değil. Bunu almayın diye demiyorum bu tamamen benim bakış açım. Kimi kullanıcılar tüplü den, hı levele geçiyor. Toshiba neymiş ya der ? Ama öyle değil , bakış ve zevk meselesi ben inanın YouTube ye inceleme videosu atarken tv ye bakıyorum sor kendi evimde ki paneli hatırlamam, ana kart ozelliklerini bilmem ☺ servis menüsüne girdigimi hatirlamam.
Ben Toshiba ve jvc yi vestelden daha iyi buluyorum. Ama bu sıralar jvc modelleri pek sahaya çıkmadı
hocam sizin tercihiniz bu olurmuydu 55 inc de.

yada

a101 e gelen 55ul3adt mi daha alinabilir olan model.

galiba 55v6863 modeli 4 cekirdek diger a101 deki model 2 cekirdek.

Tatyos Çevrimdışı

Tatyos

Yeni Üye
25 Mar 2020
4
35
A101 leri dolaşıyorumda 43ru7090 var 43 inş hdr dolby bir çok özelliği var toshibayı mı alayım yoksa samsungu mu ne dersiniz fiyatları aynı

X Çevrimdışı

XeonMan

Aktif Üye
14 Haz 2020
124
39
fikoloji

fiyatlar ayni galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsi burada sadece 55v6863 var 55ul3a sadece a101 e geliyor.
2 model arasinda donanim far
İkiside uygun o zaman görüp beğendiğim modelidir.
İkiside uygun o zaman görüp beğendiğim modelidir.
hepsiburada da satilan 55v6863dat modeli 2 cekirdekli olan galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A101 leri dolaşıyorumda 43ru7090 var 43 inş hdr dolby bir çok özelliği var toshibayı mı alayım yoksa samsungu mu ne dersiniz fiyatları aynı
55 inc toshiba var mi 55ul3adt olan modeli.

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Evet nasipse alıcam fakat hala hi level la arasında kararsız kalmış durumdayım.
Ekran yenileme hızı sitelerde toshiba için 100 hz diyor fakat bununla ilgili kimse açıklama yapmıyor. Ben alırsam hem normal TV video izlemek için hemde pc den oyun oynamak için almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım.
bu fiyatlara 100Hz panel zor hatta imkansız,bazı sitelerde sallama yazıyorlar Hz değerlerini.

U Çevrimdışı

umtcnkrt

Yeni Üye
20 Haz 2020
15
30
İz birakma veya hepsine aynı saniyede durdurup kontrol etme güzel olurdu. Bundan sonraki videolarda böyle bir çalışma yapalım ☺
Ya aslında ben videoları inanın kıt kanaat zorla çekiyorum bazen yemek yemeye vaktim olmuyor gerçek diyorum. Dün 17:45 te öğlen yemeği yedim. Akşam yemek yok gerçi tok tum ☺
Vestelin gözünde Toshiba, hı levele göre daha sıcak bakıyor. Sonuçta hı level vestelin değil a101 in. Aynı panel aynı kart kullanılsa da smr degerleri hep düşük, tatmin edici değil gün kurtarıcı ses var. Kötü değil. Bunu almayın diye demiyorum bu tamamen benim bakış açım. Kimi kullanıcılar tüplü den, hı levele geçiyor. Toshiba neymiş ya der ? Ama öyle değil , bakış ve zevk meselesi ben inanın YouTube ye inceleme videosu atarken tv ye bakıyorum sor kendi evimde ki paneli hatırlamam, ana kart ozelliklerini bilmem ☺ servis menüsüne girdigimi hatirlamam.
Bence tam istenilen ayırt edici bir açıklama olmuş. Teşekkürler. :cay:cay

O Çevrimdışı

ozcan0816

Yeni Üye
19 Haz 2020
8
37
Yapılan açıklamalar için kendi adıma teşekkür ediyorum. Fakat hala gerçek yanileme hızı, çekirdek değeri ve 4k video izlerken ki görüntü de atlama donma vs konusunda daha net bir bilgi alamadım.

Geri
Üst Alt