Siz diyene kadar farketmemiştim, haklısınız.İkisi farklı cihazlar. 50UL3A63DT ve 50UL3063
Bence hepsi de aynı ,renk ayarları değişik sadece ,en azından ben öyle gördüm birde tüm fotolar 0:34 demi çekildi acabaOnu da paylaştılar
Panda Panel, MB130T Anakart var cihazda.
Ben de Hi Level ve Toshiba arasında seçim yapamamıştım. İki cihazı da araştırmaya başladım ve en sonunda bu forumda buldum kendimi Ve istediğim bilgileri görevli arkadaşlar verdiler sağ olsunlar. Hi Level i paneli(Samsung) ve Anakartı(MB130E) nedeniyle tavsiye ettiler. Fakat alan arkadaşlardan yeterli görüntü gelmediği için hala televizyon almış değilim. Toshiba için de nerede yorum yapılmışsa; görüntünün kalitesiz ve bozuk olduğuna dair olumsuz yorumlar. Demo görüntüleri durdurup birkaç resim kaydettim fakat gerçeği ne kadar yansıtıyor işin içindeki arkadaşlarımız kadar bilemiyorum. Buraya ekleyeyim birlikte bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üst sırada soldaki resim benim monitörümden AOC 23" (LG IPS), üst sırada sağdaki resim HiLevel 55UHL960, alt sırada soldaki resim Vestel 65UD9000, alt sırada sağdaki resim Toshiba 58UL3A63DT. Sadece inceleme videolarını açtım ve çatıdan atlayan beyefendiyi ayağı kiremite değdiği an durdurdum. Bilirkişiler son sözü söylerler tabi ki
Sevgili Uğur.U ,ellerine sağlık ,ben şunun için yazdım ,tüm videolar aynı zaman süresinde donma (pause) yapılsaydı çok süper olurdu ,ki yine de süper benceTelevizyonların inceleme videolarından alıntı. Sol ayak kiremite değdiği anda ki görüntüleri bu şekilde. Renkten ziyade; şortun, kolların, kafanın izlerini karşılaştırmak adına böyle bir şey yaptım. Ama çıplak gözle izleyince durum aynı mı olur bilemiyorum. Çünkü televizyonlar yok ?
Bende ondan yazdım zaten ,tüm videoları 0:34 saniyede pause yapmalısın diye (gölgelenme adına) ama videolar bizim fikonunmuş ,çünkü başka türlü anlaşılmaz durum .Evet videolar size ait. Vesteloji den alıntı
Benim merak ettiğim şey; bu cihazlarda demo oynatırken, resimlerdeki gibi bir durum gözlemlediniz mi? Siz eğitimli, deneyimli bir gözle bakıyorsunuz sonuçta fark ettiklerimiz aynı olmaz elbette ama... Ben standart bir izleyici sayılırım. Bu resimler olmasaydı gözüm böyle bir durumu fark eder miydi acaba? Bütün vücudun ve giysilerin ikinci bir izi var ve çok çirkin duruyor. Ha verdiğimiz para 2500-3000 TL civarında bir meblağ. Bu paraya daha ne olacaktı? O da doğru En son; al birini geç, bu fiyata satılan cihazların arasında atla deve bir fark olmaz durumuna geldim. Panel, hz, açı maçı derken gına geldi ?
Mesela hi-level'da olmayan hangi özellikler(ekran boyutu hariç) var? Ne açıdan toshiba demeliyiz? Konu ince detaylara geldi sanırım Çünkü herkes hi-level ile toshiba arasındaki detaylara bakıp A101 önüne gidecek gibi(ben de dahil)hepsi benim videom bu şekilde alman hoşuma gitti
ben sana söyleyeyim bütün tvleri dinamik modda çekerim, 55uhl960 farklı bir yerde çekildiği için ortam aydınlıktı bu nedenle biraz daha parlak gelebilir.
ben toshibacıyım dostum bunu söyleyim
zaten hi levele yok kurulum parası, yok şu özellikler eksik, yok hi levelde garanti 2 yıl toshiba ise 3 yıl deyince al sana toshiba parası
Evet videolar size ait. Vesteloji den alıntı
Benim merak ettiğim şey; bu cihazlarda demo oynatırken, resimlerdeki gibi bir durum gözlemlediniz mi? Siz eğitimli, deneyimli bir gözle bakıyorsunuz sonuçta fark ettiklerimiz aynı olmaz elbette ama... Ben standart bir izleyici sayılırım. Bu resimler olmasaydı gözüm böyle bir durumu fark eder miydi acaba? Bütün vücudun ve giysilerin ikinci bir izi var ve çok çirkin duruyor. Ha verdiğimiz para 2500-3000 TL civarında bir meblağ. Bu paraya daha ne olacaktı? O da doğru En son; al birini geç, bu fiyata satılan cihazların arasında atla deve bir fark olmaz durumuna geldim. Panel, hz, açı maçı derken gına geldi ?
hepsi benim videom bu şekilde alman hoşuma gitti
ben sana söyleyeyim bütün tvleri dinamik modda çekerim, 55uhl960 farklı bir yerde çekildiği için ortam aydınlıktı bu nedenle biraz daha parlak gelebilir.
ben toshibacıyım dostum bunu söyleyim
zaten hi levele yok kurulum parası, yok şu özellikler eksik, yok hi levelde garanti 2 yıl toshiba ise 3 yıl deyince al sana toshiba parası