Toshiba 50ul3a63dt Dolby+hdr10

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hdmı 4?
USB 2?
Pixelence yok (modlama ile açılımı denenmeli)?
Memc var?
Hdr10 ve Dolby var ?
Wifi, widi ve BT var ?
Ses onkyo ?
2x10w ?
Speker box var?
Subwoofer yok , ben onkyo da gerek de duymadım ?
Smr 2000?
Panda panel (son zamanlarda başarılı buluyorum. Not Va yapı acıya dikkat ediniz)
Mb130t ana kart ?
Arkadaşlar 2 çekirdek yazmıştı bı onu kontrol edeceğim ama smart TV de 20 de olsa fark yapmaz ☺️

A Çevrimdışı

ahmetahmet

Yeni Üye
20 Haz 2020
16
36
Hdmı 4?
USB 2?
Pixelence yok (modlama ile açılımı denenmeli)?
Memc var?
Hdr10 ve Dolby var ?
Wifi, widi ve BT var ?
Ses onkyo ?
2x10w ?
Speker box var?
Subwoofer yok , ben onkyo da gerek de duymadım ?
Smr 2000?
Panda panel (son zamanlarda başarılı buluyorum. Not Va yapı acıya dikkat ediniz)
Mb130t ana kart ?
Arkadaşlar 2 çekirdek yazmıştı bı onu kontrol edeceğim ama smart TV de 20 de olsa fark yapmaz ☺

F fikoloji vallahi çok memnun oluruz . bende alacağım burada yeterli bilgi olmayınca tereddütte kaldım :) :) bekledikeç birileri tv öneriyor . samsung u3 43ru4090(3300tl) grdundig 50 gcu8900 b toshiba yerine bunları al dediler siz olsanız tercihiniz hangisi olurdu ? sizleri çok yoruyoruz sürekli yazarak hakkını helal ediniz.

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
@fiko hocam faturayı kestirmedim bakabildiniz mi? çekirdek sayısına? alıyorum gerçi eve de getirdim onay veriyorsanız faturayı kestireceğim. şansıma fatura yazma cihazları arızalıydı sora keselim dediler fırsat bu fırsat 2 çekirdek ise teredüt'e girerim alıp almamakta? tabii ki onay veriyorsanız başka, yani sorun olmaz 2 çekirdek derseniz.saygılar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
@fiko hocam faturayı kestirmedim bakabildiniz mi? çekirdek sayısına? alıyorum gerçi eve de getirdim onay veriyorsanız faturayı kestireceğim. şansıma fatura yazma cihazları arızalıydı sora keselim dediler fırsat bu fırsat 2 çekirdek ise teredüt'e girerim alıp almamakta? tabii ki onay veriyorsanız başka, yani sorun olmaz 2 çekirdek derseniz.saygılar
Baktım hatta EXcomZkko EXcomZkko ramchomania ramchomania da teyit ettirmeye çalışıyorum.
Mb130 ve serisi kartlar 4 çekirdek iken mb130t nin 2 çekirdek olması yanlışlık olur diye düşünüyorum.
Mb130t 4 çekirdek olacağını biliyordum. Öyle olmalı. ?

C Çevrimdışı

celebib

Yeni Üye
24 Haz 2020
3
32
Merhabalar ben tv işinden hiç anlamıyorum kağıt üzerinde bu toshiba 50ul3a63dt fiyat özellik olarak uygun geldi yarın almayı düşünüyorum. Bu tv modeline acaba uygulama yükleniyor mu? internet tarayıcı ile YouTube netflix dışı sitelere giriliyor mu?
Bunlar var ise benim için kafi direk alıcam.

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
2020-06-24_15-58-36.png

3012 kez görüntülenmiş

A Çevrimdışı

ahmetahmet

Yeni Üye
20 Haz 2020
16
36
2020-06-24_15-58-36.png

3012 kez görüntülenmiş
millet bilgileri bulamadıkça sürekli kontrol etti bence ondandır :) ben alıyorum inşallah yarın. bir a101 den ayırttım kendime bir adet. sabah gidip alacağım. inşallah memnun kalırız. F fikoloji sağolsun bilgilere ulaştı. inşallah aldıktan sonra da rahatsız edeceğim.
ürün alımından sonra
1 - ürünü aldıktan sonra mı garanti başlıyor yoksa ürünü kuruluma geldikten sonra mı garanti başlıyor ?
2- a101 de ürünü açıp bakmama izin var mı ? kırık olma ihtimaline karşı düşündüm.

A Çevrimdışı

adanaserver

Aktif Üye
15 Tem 2019
156
39
millet bilgileri bulamadıkça sürekli kontrol etti bence ondandır :) ben alıyorum inşallah yarın. bir a101 den ayırttım kendime bir adet. sabah gidip alacağım. inşallah memnun kalırız. F fikoloji sağolsun bilgilere ulaştı. inşallah aldıktan sonra da rahatsız edeceğim.
ürün alımından sonra
1 - ürünü aldıktan sonra mı garanti başlıyor yoksa ürünü kuruluma geldikten sonra mı garanti başlıyor ?
2- a101 de ürünü açıp bakmama izin var mı ? kırık olma ihtimaline karşı düşündüm.
ÜRÜN KURULUMU YAPILDIĞI ANDAN İTİBAREN GARANTİ BAŞLIYOR.
KUTUYU SERVİS AÇARSA EKRAN KIRIKSA TUTANAK TUTAR ZATEN. AÇIP BAKMANIZA GEREK YOK.

C Çevrimdışı

celebib

Yeni Üye
24 Haz 2020
3
32
Merhabalar ben tv işinden hiç anlamıyorum kağıt üzerinde bu toshiba 50ul3a63dt fiyat özellik olarak uygun geldi yarın almayı düşünüyorum. Bu tv modeline acaba uygulama yükleniyor mu? internet tarayıcı ile YouTube netflix dışı sitelere giriliyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de VA panel ips panel varmış bu tv de hangisi var acaba

S Çevrimdışı

Shazbotnando

Yeni Üye
20 Haz 2020
14
38
Ben 18 haziranda aldım arkadaşlar, smart yavaşlığı hariç bir kusuru yok. Açı duyarlılığı var ama bi tn panel degil mesela, cok kötü degil yani. Hdmi 2.0b kablo ile de bağladım bilgisayara rtx 2080 ile 4k hdr oyun da oynadim gayet keyifliydi. Pixellence yok ama sw profil dosyasiyla açtım, renkleri iyice ılıttığı için tekrar kapattım. Renkler, netlik gayet iyi. True motionu kapatin ama.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İçindekiler harici yukleme yok
HTML5 desteği varsa sitenin girersiniz.
Ama gidip te beinconnet yazıp internetten denerseniz açmaz. Bu tip sitelerde lisans olduğu için sadece televizyona uygun URL uzantısını bulup girmelisiniz.
Bunun dışında film haber vs bakabilirsiniz

C Çevrimdışı

celebib

Yeni Üye
24 Haz 2020
3
32
İçindekiler harici yukleme yok
HTML5 desteği varsa sitenin girersiniz.
Ama gidip te beinconnet yazıp internetten denerseniz açmaz. Bu tip sitelerde lisans olduğu için sadece televizyona uygun URL uzantısını bulup girmelisiniz.
Bunun dışında film haber vs bakabilirsiniz
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Benim smart tv den anladığım netflix dışı kaçak sitelerden dizi film izlemek:) o da oluyormuş anladığım kadarıyla

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Baktım hatta EXcomZkko EXcomZkko ramchomania ramchomania da teyit ettirmeye çalışıyorum.
Mb130 ve serisi kartlar 4 çekirdek iken mb130t nin 2 çekirdek olması yanlışlık olur diye düşünüyorum.
Mb130t 4 çekirdek olacağını biliyordum. Öyle olmalı. ?

Aynı işlemci kullanılmış bu tv de 4 çekirdek olması gerekir diğer türlü düşünürsek chipset kodunun da farklı olması gerekli

Geri
Üst Alt