Toshiba 50ul3a63dt Dolby+hdr10

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Baktım hatta EXcomZkko EXcomZkko ramchomania ramchomania da teyit ettirmeye çalışıyorum.
Mb130 ve serisi kartlar 4 çekirdek iken mb130t nin 2 çekirdek olması yanlışlık olur diye düşünüyorum.
Mb130t 4 çekirdek olacağını biliyordum. Öyle olmalı. ?

MB130T anakart her türlü 4 çekirdeklidir. Yalnız MEMC var yazmışsın F fikoloji hocam, orada bir hata olmalı.

Edit: Ana, MEMC varmış ya bunda. Bunun anakartı benim TV'ye uyar mı acaba? :sirit

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Shazbotnando

Yeni Üye
20 Haz 2020
14
38
tv'nin wi-fi bağlantısı pek iştahlı değil gibi. 50mbit internet var hız testinde taş çatlasa 20mbit görüyor bu da youtube'dan 4k içerik izerken ara ara donmalara sebep oluyor. Sanırım uzun bi ethernet kablo döşeyeceğim.

I Çevrimdışı

icoud

Yeni Üye
27 Ocak 2020
20
45
tv'nin wi-fi bağlantısı pek iştahlı değil gibi. 50mbit internet var hız testinde taş çatlasa 20mbit görüyor bu da youtube'dan 4k içerik izerken ara ara donmalara sebep oluyor. Sanırım uzun bi ethernet kablo döşeyeceğim.
Önemli bir konu bu aslında. Şimdiye kadar bu konuda bir şikayet gelmemişti.
Acaba genel bir problem mi bu modellerde?

S Çevrimdışı

Shazbotnando

Yeni Üye
20 Haz 2020
14
38
Önemli bir konu bu aslında. Şimdiye kadar bu konuda bir şikayet gelmemişti.
Acaba genel bir problem mi bu modellerde?
Çözemedim. 2 gün öncesine kadar 35mbit kullanıyordum, baktım takılmalar var hazir taahhüt bitmişken 50mbit yaptırayım dedim, yaptırdım ve sonuç ayni. Bilgisayardan izlerk n sorun yok iliklerine kadar kullanıyor ve zerre takılma olmuyor, keza telefonda internet hız testi yaptığımda da öyle.

A Çevrimdışı

ahmetahmet

Yeni Üye
20 Haz 2020
16
36
a101 sitesinde garanti süresi 2 yıl diyor normalde 3 yıl değil miydi? sistem mi değiştirdiler bunlar ? saçma bir olay olur böyle olursa ...

I Çevrimdışı

icoud

Yeni Üye
27 Ocak 2020
20
45
a101 sitesinde garanti süresi 2 yıl diyor normalde 3 yıl değil miydi? sistem mi değiştirdiler bunlar ? saçma bir olay olur böyle olursa ...
Hocam, A101 ürün bilgileri yazma konusunda çok kötü.

25 Haziran aldın aldın broşürüne bakarsanız eğer, Vestel servis güvencesinde, 3 yıl garanti yazmakta.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Wifi den 4 k izlersiniz sorun olmaz kablodan da izlersiniz yine sorun olmaz ama yüksek bit rate vardır ikiside sorun olur çok takılmayın bu konuya

alper1925 Çevrimdışı

alper1925 

Aktif Üye
19 Haz 2020
50
32
Son olarak kararsınız Hi Level 55 ile bu karşılaştırdığınızda hangisi tercihiniz olurdu .

Geri
Üst Alt