Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
F
fikoloji Toshıba Vestele bağlıydı demi?
Baktım hatta EXcomZkko ramchomania da teyit ettirmeye çalışıyorum.
Mb130 ve serisi kartlar 4 çekirdek iken mb130t nin 2 çekirdek olması yanlışlık olur diye düşünüyorum.
Mb130t 4 çekirdek olacağını biliyordum. Öyle olmalı. ?
YesF fikoloji Toshıba Vestele bağlıydı demi?
Var var bizde yanlış olmaz .MB130T anakart her türlü 4 çekirdeklidir. Yalnız MEMC var yazmışsın F fikoloji hocam, orada bir hata olmalı.
Edit: Ana, MEMC varmış ya bunda. Bunun anakartı benim TV'ye uyar mı acaba?
Var var bizde yanlış olmaz .
Epey sitesi bütün mb130t üretimlerine 2 çekirdek yazmış. Yanlış olmuş sanırım
Önemli bir konu bu aslında. Şimdiye kadar bu konuda bir şikayet gelmemişti.tv'nin wi-fi bağlantısı pek iştahlı değil gibi. 50mbit internet var hız testinde taş çatlasa 20mbit görüyor bu da youtube'dan 4k içerik izerken ara ara donmalara sebep oluyor. Sanırım uzun bi ethernet kablo döşeyeceğim.
Çözemedim. 2 gün öncesine kadar 35mbit kullanıyordum, baktım takılmalar var hazir taahhüt bitmişken 50mbit yaptırayım dedim, yaptırdım ve sonuç ayni. Bilgisayardan izlerk n sorun yok iliklerine kadar kullanıyor ve zerre takılma olmuyor, keza telefonda internet hız testi yaptığımda da öyle.Önemli bir konu bu aslında. Şimdiye kadar bu konuda bir şikayet gelmemişti.
Acaba genel bir problem mi bu modellerde?
Toshiba 3 yıldıra101 sitesinde garanti süresi 2 yıl diyor normalde 3 yıl değil miydi? sistem mi değiştirdiler bunlar ? saçma bir olay olur böyle olursa ...
GARANTİ KESİNLİKLE 3 YIL.a101 sitesinde garanti süresi 2 yıl diyor normalde 3 yıl değil miydi? sistem mi değiştirdiler bunlar ? saçma bir olay olur böyle olursa ...
Hocam, A101 ürün bilgileri yazma konusunda çok kötü.a101 sitesinde garanti süresi 2 yıl diyor normalde 3 yıl değil miydi? sistem mi değiştirdiler bunlar ? saçma bir olay olur böyle olursa ...