Toshiba 50ul3a63dt Dolby+hdr10

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
37
Cok uzun suredir tv arastirdim. Toshibanin 55v6863 almanin ucundan dondum gecen ay. Dun bir anda esti a101 den 50ul3a63 aldim. Normalde toshibanin bu kod no ile tvsi yok. 49ul3a63 var 50ul3063 var. Bunu bize ozel mi urettiler bilmiyorum. Tvyi kendim actim kurdum. Sorun yok. Ultra mega bi tv degil fakat tum ihtiyaclarimi karsiladi. Genel goruntu kalitesi iyi fakat ne kadar iyi goruntu ile beslenirse okadar belli oluyor kalitesi. Normal tv yayini idare eder ama. Youtube 4k videolarda tv cosuyor. Bilen arkadaslar dolby vision acik olmasina ragmen dolby icerik actigimda aktif olmuyor bildirim cikmasi lazim cikmiyor. Hdr iceriklerde hdr diye bildirim cikmasi gerekmezmi? Birde tv yansitma telefindan kumanda beceremedim vestel uygulamasini indirdim. Bilenler yardimci olursa sevinirim. Bu arada aldigim yerde son tek kalmisti 8 tane satmislar dün.
youtube de dolbyvision desteği yok direk hdr olarak açıyor. youtubede video izlerken ekran modu kısmında parantez içersinde sinema (hdr), dinamik (hdr), doğal (hdr) diye kendini belli ediyor ve burdan istediğinizi seçebiliyorsunuz. ancak hdrsi çok başarılı

dolbyvision ayarını sadece netflixte veriyor ordada yine aynen vision destekki filmi izlerken ekran modu kısmında dolbyvision parlak ve dolbyvision koyu ayarlarını yapabiliyorsunuz bu ayarı yaparken çift çekirdekli olmasının eksi yönünü gösteriyor ama ekran ve ses gayet başarılı

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Netflixte bir filmin 4k olup olmadigini nasil anliyoruz

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
37
Netflixte bir filmin 4k olup olmadigini nasil anliyoruz

IMG_20201031_181634.jpg
IMG_20201031_181616.jpg

IMG_20201031_181651.jpg

S Çevrimdışı

semihcelik

Yeni Üye
29 Eki 2020
30
34
TV az önce kuruldu fakat iptv yazılımı yok cihazda. Ek olarak pcyi TV'ye hdmi2 üzerinden bağladım fakat ses pcden geliyor TV'den değil. Nasıl düzeltebilirim?

Edit: smart tuşuna basınca daha fazla şeyi gözümden kaçmış, oradaymış :)

Bu programı ana ekrana nasıl ekleyeceğim?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
TV az önce kuruldu fakat iptv yazılımı yok cihazda. Ek olarak pcyi TV'ye hdmi2 üzerinden bağladım fakat ses pcden geliyor TV'den değil. Nasıl düzeltebilirim?

Edit: smart tuşuna basınca daha fazla şeyi gözümden kaçmış, oradaymış :)

Bu programı ana ekrana nasıl ekleyeceğim?
App store içinde. Ama uygulama içindeki uygulama ana menüye eklenemez

Geri
Üst Alt