Bugün a 101 den 50ul3a63dta Toshiba TV aldım 50ul3a63dt arasında fark varmı acaba sadece sonundaki a harfi değişik fark varsa yardımcı olabilir misiniz
Öncelikle hayırlı olsun bugün ben de aldım servis aradık ama daha cevap yok servis gelmeden sakın açmaarkadaşlar bugün toshiba tv yi aldım yarın kurulum yapılacak. Nelere dikkat etmeliyim
Netflixte var ancak youtube da yok diye biliyorumTabiki.kasa kalitesi güzel kumanda kaliteli.uydu yayinlari eh iste.netlix filmleri gayet guzel seyrettiriyor.kanal gecisleri yavasin bir tik üstü fena degil.seside fena degil.bu paraya alinir ben memnun kaldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olu piksel cikmadi bulutlanma vs ekran kalitesinin gerektirdigi kadar cok az var gibi.sonuc bence alinir
Telefon ekran yansitma basarili
YouTube ve Netflix e şifre koyabiliyormuyuz çocukların girmemesi icin?
Ne yazıkki koyulmuyorYouTube ve Netflix e şifre koyabiliyormuyuz çocukların girmemesi icin?
Eve gidince çekerimNe yazıkki koyulmuyor
İzlenimleriniz için teşekkürler birde bı kaç resim çekebilir misiniz alacak olanlar merak eder ?
Bende görüyoredit: 2 tane iptv kurulu geliyormuş sanırım. İş görürler mi?
Doğru yol izlemelisin ?Merhaba, bende bugün bu ürünü aldım yalnız ben cihazı 5-6 ay sonra kullanıcam evime geçince televizyonda herhangi bir arıza varmı diye bakmak şstiyorum ama ilk servisin açması gerekiyormuş sanırım nasıl bir yol izlemeliyim