S
semihcelik
Yeni Üye
- 29 Eki 2020
- 30
- 34
Bende görüyor
Peki bu iptvlere url girebiliyor muyuz yoksa bazı başka tvlerde olduğu mac adresi üzerinden mi yapmalıyız?
Son düzenleme:
Bende görüyor
İkisidePeki bu iptvlere url girebiliyor muyuz yoksa bazı başka tvlerde olduğu mac adresi üzerinden mi yapmalıyız?
hocam iyi günler. hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bize gelen servis 25 tl istedi aparat için ama gelen kişi ilk başta duvarın 8 lik olduğunu o yüzden televizyonu taşımıycağını söyledi sonradanda aparatın plastik olduğu için taşımıyacağını söyledi..hocam iyi günler. hayırlı olsun.
bizde aynı üründen aldik. duvara asmak istiyoruz. servis askı aparati için 140tl istiyor.
kurulumdan sonra kendim aparat alıp takmak istiyorum.
mümkünse tv nin arka kısmının resmini atabilir misiniz.
veya buna hangi aparatlar uyuyor. bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilir miyiz.
Yakında YouTube kanalimada paylaşacağım, 55v6863dt ana kartını kendi televizyonums takip televizyinumu modifiye ettim. Daha ilk kurulumda gözüme çarpan sanki saga basıyorum geçmek istemiyor gibi bı tepki içine düştü, tabi bende Toshiba kumanda olmadığı için hemen Vestel yazılım çaktım üstüne , hop TV Vestel oldu şimdi gram takılma yok , testlerim devam ediyor
Kumanda algılaması nin kötü olduğuna kanaat getirdim arkadaslar. Varmi bunun bi cozumu
Hocam bugün Vestel geldi kurulumu yaptı uydu olmadığı için tv plus ile devam ediyoruz şuan sorun göremedim modifiyeleri yazılımları bize anlatırsanız çok sevinirimYakında YouTube kanalimada paylaşacağım, 55v6863dt ana kartını kendi televizyonums takip televizyinumu modifiye ettim. Daha ilk kurulumda gözüme çarpan sanki saga basıyorum geçmek istemiyor gibi bı tepki içine düştü, tabi bende Toshiba kumanda olmadığı için hemen Vestel yazılım çaktım üstüne , hop TV Vestel oldu şimdi gram takılma yok , testlerim devam ediyor
Hocam size kısa bir sorum var.Yakında YouTube kanalimada paylaşacağım, 55v6863dt ana kartını kendi televizyonums takip televizyinumu modifiye ettim. Daha ilk kurulumda gözüme çarpan sanki saga basıyorum geçmek istemiyor gibi bı tepki içine düştü, tabi bende Toshiba kumanda olmadığı için hemen Vestel yazılım çaktım üstüne , hop TV Vestel oldu şimdi gram takılma yok , testlerim devam ediyor
Hocam size kısa bir sorum var.
Gelen servis istersem duvar kurulumu yapıcağını ama duvarımın 8'lik olduğunu ve düşme ihtimali olduğunu söyledi. Biraz daha konuşunca servisin sağladığı aparatın plastik olduğunu ve dilersem daha iyi bir ürün alıp kullanabileceğimi söyledi bende riske girmeyip masa kurulumu yaptırdım. Sizce güzel bir duvar aparatı alıp asayımmı duvara
model : 50ul3a63dta 50"
Hayırlı olsun ?Hocam bugün Vestel geldi kurulumu yaptı uydu olmadığı için tv plus ile devam ediyoruz şuan sorun göremedim modifiyeleri yazılımları bize anlatırsanız çok sevinirim
Bölgenizdeki servise ulaşın ;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.a101den dün dta kodlu olandan bir adet aldım eve getirdim kurulumunu kendim yaptım. meğer servis çağrılıyormuş bilmiyordum umarım garanti için bir sıkıntı olma.
tv ile ilgili yorumum
Netflxte hdr, dolbyvision, uhd içeriklerde renk detay ışık vs sorunsuz gayet yeterli.
prime video da Lucy filmini açıp izledim. blurey tadı veriyor bu kadar canlı ve detaylı bir film hiç izlememiştim. aynı filmi netflixte açtım ama prime videodaki gibi değil.
youtube standart youtube ancak 4k da takılıp, yükleniyor yazısı çıkıyor. internetten ötürü sanırım
ses yüksek tok bozulma patlama olmuyor gayet iyi
panelle yan açılardan renkler biraz soluyor ama dikkat edince anlayabiliyorsunuz. ekranda gölgelenme ve siyahlarda yırtılma olmuyor. renkler canlı ve net.
kumanda Her zamanki toshibanın pdun kumandası lg hassasiyeti hissiyatı beklemeyin.
cihazın tek handikapı çift çekirdek olması. örneğin netflixte film izlerken renk modunu değiştrmek istediğinizde sanki menü tuşuna hiç basmamışsınız gibi çok geç ağır işlem gerçekleştiriyor c
benim için avantajları
4 hdmı
Yüksek ve tok ses
youtube netflix prime video
canlı güzel ekran
lg veya samsung yada bir sonyden geçiş yapanlar beğenmeye bilirler orta segmentin üst oyuncusudur toshiba