Bi ara bende de olmuştu bu tv yi sıfırladım düzeldiNetflix'te dolby vision 5.1 bir şey izleyemiyorum görüntü yok ses var ve ekran kayıyor gibi bir şey oluyor yardımcı olabilecek kimse var mı acaba
Herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum. Bu televizyonu ben de gördüm benim de dikkatimi çekti. Bu televizyonun özellikleri hakkında ustalardan olumlu yorum gelirse alacağım. Toshiba 50ul3a63dt ile Toshiba 50ul3a63dta arasındaki farkları merak ediyorum.merhabalar, A101 de 29 Ekimde satışa sunulacak olan modelle aynı mıdır? Model ismi biri Toshiba 50ul3a63dt diğeri Toshiba 50ul3a63dta. F fikoloji , Adem Helvacı
Hayırlı olsun. Bayağı erken almışsınız. 29 Ekim de satışa çıkacağı yazıyordu. Kurulumdan sonra ilk izlenimlerinizi yazabilirseniz çok sevinirim.
Aldik bakalim .kurulum icin bekleniyor
26" 10 yıllık bi tv den geçiş yapacak biri olarak ilk izlenimlerim muhtemelen çok iyi olacak inşallah faydalı olabilirim. Kurulumda veya kurulumdan sonra yapmam gereken ölü piksel testi var sanırım. nasıl yapacağım?Hayırlı olsun. Bayağı erken almışsınız. 29 Ekim de satışa çıkacağı yazıyordu. Kurulumdan sonra ilk izlenimlerinizi yazabilirseniz çok sevinirim.
Aşağıda vermiş olduğum linkte kurulum ile ilgili benzer bir konu var. Linki bir inceleyin isterseniz. Size yol gösterecektir.26" 10 yıllık bi tv den geçiş yapacak biri olarak ilk izlenimlerim muhtemelen çok iyi olacak inşallah faydalı olabilirim. Kurulumda veya kurulumdan sonra yapmam gereken ölü piksel testi var sanırım. nasıl yapacağım?