A
ahmetahmet
Yeni Üye
- 20 Haz 2020
- 16
- 36
Arkadaşlar bu tv için ekran koruyucu alan var mı? Hangi ölçülere bakarak ekran koruyucu bakmam lazım ?
Formaxglass aldım ben gayetde güzel iş görüyor fazla pahalı almaya gerak yok 50" alman gerekiyor.190 TL ye aldım.Arkadaşlar bu tv için ekran koruyucu alan var mı? Hangi ölçülere bakarak ekran koruyucu bakmam lazım ?
teşekkürler tamamdır internetten bakayım çocuk evde malum garantiye almak lazım.Formaxglass aldım ben gayetde güzel iş görüyor fazla pahalı almaya gerak yok 50" alman gerekiyor.190 TL ye aldım.
teşekkürler tamamdır internetten bakayım çocuk evde malum garantiye almak lazım.
Bu konu hakkında fikri olan var mı?
Teşekkürler
Syg
Bu kısmı anlamadım ,extra hoparlörler nerede ki ,zaten bağlanmış ses sistemi ,acaba tvnin kendi hop. demek istedin ?Selamlar 50ul3a63 dt televizyonumu Logitech Bluetooth Adaptör sayesinde 2+1 ses sistemine bağladım. Bluetoothtan sorunsuz tanıdı ve bağlandı. Yalnız bu bağlantıda tvnin ses kumandası ile ekstra hoparlörlerdeki sese müdahale edemiyorum. Acaba digital to rca bir aparat alıp, ekstra hoparlörlere bu şekilde direk optik ses çıkışından dönüştürüp bağlanırsam kumandayla sese müdahale edebilir miyim?
Dışarıdan kendi eklediğim 2+1 hoparlör sistemini kastettimBu kısmı anlamadım ,extra hoparlörler nerede ki ,zaten bağlanmış ses sistemi ,acaba tvnin kendi hop. demek istedin ?
optik çıkıştan bağlarsam tv nin kumandasındaki ses ayarı ile ses sisteminin sesine müdahale edebilir miyim?Dışarıdan kendi eklediğim 2+1 hoparlör sistemini kastettim
Nereden aldınız acaba?Formaxglass aldım ben gayetde güzel iş görüyor fazla pahalı almaya gerak yok 50" alman gerekiyor.190 TL ye aldım.
D DaidalosNereden aldınız acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ustalara bir sorum var, bu tv icin, evdeki nas'a bağlanıp video izlemek için hangi uygulamayı kullanmam gerekiyor? Ne önerirsiniz?
Nas'ın markası nedir ?Nereden aldınız acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ustalara bir sorum var, bu tv icin, evdeki nas'a bağlanıp video izlemek için hangi uygulamayı kullanmam gerekiyor? Ne önerirsiniz?