Azizim değerli görüşleriniz benim için ne derece önemli bilemezsiniz, Güzel düşüncelerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum.
Benim bir sözüm vardı üyelerimize, Bir gün bu işlerden para kazanırsam mutlaka haberiniz olur demiştim. Sözüm geçerlidir bir gün kazanırsam mutlaka herkeisn haberi olacak. Forum dünyasında da olduğu gibi belki Ahmet'e 3 kuruş reklam geliri oluyor gibi görünse de aslında bu gelirin katbekat daha fazlası foruma gider olarak harcanıyor, Biz
Sota Ahmet kardeşim ile bazı anlaşmazlıklar üzerine kavga dövüş ile tanışıp (Mecazidir, işin aslı hep laf dalaşıdır
) ) sonra birbirimizi anlayıp aslında aynı doğrultuda yani BİLİNÇLİ TÜKETİCİ oluşturma yolunda insanları bilgilendirmek amacıyla bu ortamda bulunduğumuzu anladık, Sonra gerek benim DH deki varlığımda üst yönetim ile anlaşamıyor olmamız, gerek ise Ahmet kardeşimizin bir önceki forum tecrübesinde istenmeyen ve aslında kendisinin de dahil olmak istemediği tatsız ortamların etkisi ile kabuklarımızı kırdık ve bir gün bir karar aldık, isim babası Ahmet kardeşim olmak üzere bu forumu kurduk.
Bizim halen örtüşmeyen bazı fikirlerimiz vardır Ahmetim ile ama biz bu mozaiki seviyoruz zaten, Hep aynı fikri savunan kişiler olarak bir araya gelip fanatik bir forum oluşturmak yerine, bütün fikirlerin ortaya atıldığı ancak mümkünse dayanağı olan, DOĞRU içerikli bilgilerin paylaşıldığı bir platform oluşturmak asıl amacımız. O nedenle bazı konularda aynı düşünmüyor olsak da, Aynı fikirde olmayan insanların dahi aynı ortamda sağlıklı fikir alışverişinde bulunabileceğinin bir göstergesi olduk diye düşünüyorum. Sonra diğer kardeşlerimiz yönetime katıldı, Sonra sizin gibi değerli kardeşlerimiz bizlere eşlik etmeye başladı. Fikirler üretildi bo bol. Benim aklımda öyle uçuk projeler var ki mesela bu TAVSİYEFORUMU konusunda, Bazen wp gurubumuzda arkadaşlara sesli atıyorum gülüyoruz lakin belli mi olur? Bir gün çok daha ciddi projelere imza atabilmek neden bu kadar uzak bir ihtimal olsun ki? Aslında çok uçuk ve ulaşılmaz bir fikir de değil benimkiler.
Bir şirket merkezi oluşturulup, alanında uzman olduğu ispatlanmış isimlerin, sesli veya yazılı mecrada insanlara DOĞRU bilgileri paylaşmaları ne kadar uçuk bir fikir olabilir ki?
Düşünsenize azizim, mesela forumumuzda bir mazda uzmanı arkadaşımız var, Bu arkadaşımız şirket bünyesinde profesyonel hizmet verse ve Türkiye ve hatta duruma göre Dünya genelinde Mazda ile ilgili sorun yaşayan veya görüş almak isteyen insanlara @Domestos kardeşimiz bizzat bilgi paylaşıyor olsa?, Neden olmasın ki? Örneğin üniversiteye yeni başlayan bir kardeşimizin hangi laptopu alıp nasıl donatacağı konusunda bizzat @Umut Barış kardeşimizden sesli ve canlı canlı fikir alabilmesi ne kadar güzel olurdu? Benim için insanlar ile birebir iletişim kurmak, kişiye özel cevap vermek,
İsmi ile hitap edebilmek çok önemlidir mesela. İnsanlar artık ikili ilişkiler istiyor, kendisini özel hissetmek, ilgilenilmek, klişe cevaplar yerine kendisine özel çözümler üretilmesini istiyor. İstesek bunu başarabiliriz diye düşünüyorum.
Aklımda hiç forumdan para kazanmak olmadığı için bir prensip belirledim ve forum üzerinden hiç bir şekilde ticaret yapmadım, ne DH de ne de bu forumda, bu işlerden hep uzak durdum. Sonra bazı tecrübelerimizi birbirimize aktarabilmek için Youtube da video yükledim bir kaç tane, baktım ki ilgi görüyor o halde yazılı mecra ile aynı doğrultuda görsel mecrayı da kullanmaya karar vererek Youtube konusuna da ağırlık verdim lakin forum dünyası benim için hep bambaşkadır, buranın tadı hiç bir yerde yok bana göre.
İşte durumlar böyle olunca anladım ki sizin de belirttiğiniz üzere Youtube bildiğiniz ticaret kapısı olmuş.
Bir çok takipçim var ve hep soruyorlar ''Yahu böyle videoların bu kadar az izlenmesi normal mi?'' Veya '' sizin neden bu kadar az takipçiniz var?'' gibi soruları.
Benim cevabım bellidir. Hiç bir videomda ABONE OLUN yazısı görmezsiniz, Link bulamazsınız. Abone kasan bazı facebook adresleri verdiler arkadaşlarım, hiç birisine dahil olmadım zira benim karakterime ters o işler. Dediğim gibi bir gün olur da bu işlerden elime para geçerse mutlaka tüm kardeşlerimin bilgisi olur, o parayı da zaten yine
DAHA BİLİNÇLİ TÜKETİCİ kitlesi oluşturabilmek adına buralara kullanırız bizler
Bu anlamda tekrar tekrar, güzel ve gurur okşayıcı tanımlamalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum sevgili dostum
Bir gün hayallerimdekilerin gerçekleştiği bir dünyada buluşabilmek dileklerimle
Sevgiyle kalın
Saygılarımla