Toshiba 43L2863DAT 43'' Full HD Smart Led TV 24 Mayıs A101 DE

D Çevrimdışı

DDEMR

Yeni Üye
1 Tem 2018
3
25
Selamlar. A101'den Toshiba 43L2863DAT model numaralı 43" Smart Led TV aldım. Bugün kurulumu yapıldı. Az önce kablosuz ekranı denemek için başına geçtim. 2 adet General Mobile 6 ve 1 tane General Mobile 5 Plus sorunsuz olarak bağlanıyor. Ancak kendi telefonum olan General Mobile 4G ve Monster Abra A5 notebookum Toshiba TV'yi ekran paylaşım listesinde görmesine rağmen bağlanamadı. Herhangi bir hata vermiyor. Örneğin GM 4G ile bağlanmasi için basıyorum, TV ekranı diğerleri gibi gidip geliyor ama aynı sayfada kalıyor, yani telefon ekranım gelmiyor. Aynı şekilde laptoptan deniyorum ekran siyahlaşıyor öyle kalıyor. Hem laptop hem de 4G'de bağlandı diyor ancak hareket yok. Sorun nedir, nasıl çözebilirim?

Not: 4G ile YouTube'a girip, üstteki ekran paylaşımına basınca Youtube videosunu TV ekranına veriyor, sıkıntı yok ancak komple ekran paylaşımı yapamıyorum.

-GM 4G - Android 7.1.1
-Monster Notebook - Windows 10 Güncel Sürüm

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

D Çevrimdışı

DDEMR

Yeni Üye
1 Tem 2018
3
25
Biraz araştırma yaptiktan sonra sorunu çözdüm. Google, Androin Nougat (7) sürümünden Ekran Yansıtma destegini kismen kaldirmis. Yani eger elinizde Chromecast cihazi varsa baglayabiliyorsunuz bu surumde ancak o cihaz yoksa Android 7 surumunu baglayamiyorsunuz. Yani kendi cikarlari icin boyle bir sey yapmislar...

M Çevrimdışı

muallimus

Yeni Üye
24 Haz 2018
7
37
Selamlar. A101'den Toshiba 43L2863DAT model numaralı 43" Smart Led TV aldım. Bugün kurulumu yapıldı. Az önce kablosuz ekranı denemek için başına geçtim. 2 adet General Mobile 6 ve 1 tane General Mobile 5 Plus sorunsuz olarak bağlanıyor. Ancak kendi telefonum olan General Mobile 4G ve Monster Abra A5 notebookum Toshiba TV'yi ekran paylaşım listesinde görmesine rağmen bağlanamadı. Herhangi bir hata vermiyor. Örneğin GM 4G ile bağlanmasi için basıyorum, TV ekranı diğerleri gibi gidip geliyor ama aynı sayfada kalıyor, yani telefon ekranım gelmiyor. Aynı şekilde laptoptan deniyorum ekran siyahlaşıyor öyle kalıyor. Hem laptop hem de 4G'de bağlandı diyor ancak hareket yok. Sorun nedir, nasıl çözebilirim?

Not: 4G ile YouTube'a girip, üstteki ekran paylaşımına basınca Youtube videosunu TV ekranına veriyor, sıkıntı yok ancak komple ekran paylaşımı yapamıyorum.

-GM 4G - Android 7.1.1
-Monster Notebook - Windows 10 Güncel Sürüm

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
Hocam televizyon hakkında bilgi verebilirmisiniz? nasıl bi kalitede, arayüzü estetik mi vb?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Biraz araştırma yaptiktan sonra sorunu çözdüm. Google, Androin Nougat (7) sürümünden Ekran Yansıtma destegini kismen kaldirmis. Yani eger elinizde Chromecast cihazi varsa baglayabiliyorsunuz bu surumde ancak o cihaz yoksa Android 7 surumunu baglayamiyorsunuz. Yani kendi cikarlari icin boyle bir sey yapmislar...
Biz de bilgi sahibi olduk bu vesile ile. Bu mesajınızı sık kullanılanlarıma ekliyorum, İhtiyacı olan arkadaşlara paylaşırım müsaade ederseniz :ok

D Çevrimdışı

DDEMR

Yeni Üye
1 Tem 2018
3
25
M Çevrimdışı

muallimus

Yeni Üye
24 Haz 2018
7
37
arkadaşlar ben aldım hiç hoşuma gitmedi. kesinlikle görüntü kalitesi çok kötü, su axen ler falan var onlardan farkı yok. hd kanallarda bile yeteri performans kesinlikle yok.. keşke almasaydım.. siz de almayın o paraya 1200tl ye tvler var veya daha ucuza onlardan alın

Son düzenleme:
BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
16 Ağustos ta tekrar geliyor konu güncel.

IMG-20180815-WA0055.jpg

I Çevrimdışı

Isogen

Yeni Üye
21 Ağu 2018
1
31
Merhabalar, geçenlerde yoldan geçerken a-101 den fark ettiğim ve biraz araştırdıktan sonra fiyatını uygun bulup aldığım bir modeldir.Ilk başlarda bir sıkıntı yoktu yada ben geç fark ettim ancak resimde gördüğünüz gibi ekran tam siyah olduğunda alt, orta tarafta beyaz bir leke duruyor sürekli.Hiç bir şekilde gidecekmiş gibi görünmüyor.Böyle bir sıkıntı ile karşılaşan var mı?Yada çözümü olan? Yoksa teknik servise mi gitmesi gerekiyor?Daha 1 hafta bile olmadı alalı

20180822_005057.jpg

A Çevrimdışı

ahmet64

Yeni Üye
3 Eyl 2018
15
34
sevgili Adem Helvacı Ado sizlere soru sormak için foruma üye oldum. Regal 43r6520f mi yoksa toshiba 43l2863dat mı? Panel vs. açısından fikirlerinizi öğrenmek isterim. Ve tabiki kullanan arkadaşlardan

M Çevrimdışı

mashuq

Yeni Üye
26 Ağu 2018
5
40
Bilginiz olur mu emin değilim ama. Bim e tekrar jvc gelecek mi. Toshiba 101 de var ama jvc yi tercih ediyorum.

M Çevrimdışı

mdirgin

Aktif Üye
5 Eyl 2018
74
43
Ado üstad merhaba

Ben bugün toshiba 43L2863 dat led tv den aldım. Daha önceki yazışmalarınızı okumuştum. Bu televizyonun anakartını m211s olarak belirtmişsiniz. Bu anakart eski sürüm bir anakartmıdır. Örnek vermek gerekirse toshiba 43L3763 televizyonun anakartını m130 olarak belirtmişsiniz. Benim kafam karıştı , yardımcı olursanız sevinirim. Her iki anakartın birbirlerinden farkları nelerdir.İyi günler.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem Helvacı Ado hocam sana hiç yakıştıramadım hem adamların(!) videosunu paylaşmışsın hemde kendi sesinle birebir dublaj yapmışsın :hihi

hocam şaka bir yana telif at şu emek hırsızı parazitlere, konuyu görünce youtubede tvyi az araştırayım dedim soytarılar senin videoyu araklamış kendi videoları gibi, sanal alemin iyice suyu çıktı.

M Çevrimdışı

mdirgin

Aktif Üye
5 Eyl 2018
74
43
Ben aldım dün vestel servisi kurulumunu yaptı. Görüntü kalitesi iyi , youtube ve netflix çok iyi çalışıyor. Parasına göre alınacak iyi tvlerden birisi. Hoşuma gitti.

Geri
Üst Alt