Selamlar. A101'den Toshiba 43L2863DAT model numaralı 43" Smart Led TV aldım. Bugün kurulumu yapıldı. Az önce kablosuz ekranı denemek için başına geçtim. 2 adet General Mobile 6 ve 1 tane General Mobile 5 Plus sorunsuz olarak bağlanıyor. Ancak kendi telefonum olan General Mobile 4G ve Monster Abra A5 notebookum Toshiba TV'yi ekran paylaşım listesinde görmesine rağmen bağlanamadı. Herhangi bir hata vermiyor. Örneğin GM 4G ile bağlanmasi için basıyorum, TV ekranı diğerleri gibi gidip geliyor ama aynı sayfada kalıyor, yani telefon ekranım gelmiyor. Aynı şekilde laptoptan deniyorum ekran siyahlaşıyor öyle kalıyor. Hem laptop hem de 4G'de bağlandı diyor ancak hareket yok. Sorun nedir, nasıl çözebilirim?
Not: 4G ile YouTube'a girip, üstteki ekran paylaşımına basınca Youtube videosunu TV ekranına veriyor, sıkıntı yok ancak komple ekran paylaşımı yapamıyorum.
-GM 4G - Android 7.1.1
-Monster Notebook - Windows 10 Güncel Sürüm
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
Not: 4G ile YouTube'a girip, üstteki ekran paylaşımına basınca Youtube videosunu TV ekranına veriyor, sıkıntı yok ancak komple ekran paylaşımı yapamıyorum.
-GM 4G - Android 7.1.1
-Monster Notebook - Windows 10 Güncel Sürüm
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.