- 23 Kas 2017
- 20,945
Ado hocam bu Tv'nin VA panel çıkma ihtimali var mı?
sonuçta vestel üretim.
LG IPS midir?
Sanırım bu seferki üretim karışık.
Geçen Ado hocamla konuşmuştuk bu konuyu.
Siz almadan evvel kodu alıp sorarsanız daha iyi olur.
Ado hocam bu Tv'nin VA panel çıkma ihtimali var mı?
sonuçta vestel üretim.
LG IPS midir?
Sn. üstadlar, lütfen cevaplar mısınız, bu seferki üretimle ilgili bir karışıklık var mı, yoksa yine ips ekran mıdır, anakartın mb211s olması tercih edilmeme sebebi olabilir mi, 43l3763 anakartına göre bariz eksiklik oluşturur mu?Sn. Ado hocam, fotodaki bilgilerle kontrol edebilir misiniz, VA panelse tercih etmeyelim mi, anakart olarak 43L3763 ten çok eksikliğini yaşarmıyız, lütfen cevaplar mısınız?
Ado hocam, rica ediyorum yardımcı olur musunuz?Sn. Ado hocam, fotodaki bilgilerle kontrol edebilir misiniz, VA panelse tercih etmeyelim mi, anakart olarak 43L3763 ten çok eksikliğini yaşarmıyız, lütfen cevaplar mısınız?
Sn. üstadlar, lütfen cevaplar mısınız, bu seferki üretimle ilgili bir karışıklık var mı, yoksa yine ips ekran mıdır, anakartın mb211s olması tercih edilmeme sebebi olabilir mi, 43l3763 anakartına göre bariz eksiklik oluşturur mu?
Ado hocam, rica ediyorum yardımcı olur musunuz?
Üretim LG IPS ile devam arkadaşlar
Ürün kesinlikle alınır ancak ihtiyaçlarııza paralel ürün almanız gerektiğini lütfen güzardı etmeyiniz
Selamlar azizim; 43L2863 ben sizlere ''Yeni bir üretim var'' diyene kadar LG IPS panelHocam kolay gelsin bi arkadaş bi önceki sayfada kod paylaşmıştı ben de A101 den aldım perşembe günü ama kodun bazı yerleri farklı bunun sebebi nedir ne gibi farklılıklar oluyor aralarında yani LG panel olmuyor mu beni bilgilendirir misiniz