Toshiba 43L2863DAT 43'' Full HD Smart Led TV 24 Mayıs A101 DE

K Çevrimdışı

KarLıDağ

Yeni Üye
19 Eyl 2018
1
43
arkadaşlar bende bu tvden aldım tavsiyeler üzerine kurulumdan sonra yeni yazılım güncellemesi geldi yaptıktan sonra renk ayarı kötü oldu ve kanal taşıma fanksiyonu kayboldu en iyi renk ayarı nasıl olmalı ve kanal taşıma ayarı menüde nerde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ..

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mashuq

Yeni Üye
26 Ağu 2018
5
40
Arkadaşlar ben de kurulumu biraz önce yaptırdım. Ama tarayıcı ile app store a bağlanmıyor neden olabilir

L Çevrimdışı

lacivrt

Yeni Üye
19 Eyl 2018
1
56
arkadaşlar bende bu tvden aldım tavsiyeler üzerine kurulumdan sonra yeni yazılım güncellemesi geldi yaptıktan sonra renk ayarı kötü oldu ve kanal taşıma fanksiyonu kayboldu en iyi renk ayarı nasıl olmalı ve kanal taşıma ayarı menüde nerde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ..
Güncelleştirmeden sonra benim tvde de kanal taşıma kayboldu bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

M Çevrimdışı

mdirgin

Aktif Üye
5 Eyl 2018
74
43
Kanal taşıyabilmeniz için ayarlar menüsünden tkgs kurulumuna girmeniz ve burada bulunan ÇALIŞMA ŞEKLİ seçeneğini ya esnek yada kapalı yapmanız gerekiyor. Ben esnek yaptım. Bu seçenekte tkgs otomatik güncellemeyi yapıyor ve kendi yapmış olduğunuz kanal listesi de değişmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Banada 1.24 güncellemesi gelmişti fakat forumda 49L2863 kullanan bir arkadaş bu güncellemeyi yaptıktan sonra tv siyah ekranda kaldı takıldı diye yazınca güncellemeyi yapmaktan vazgeçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Örnek foto ben paylaşmıştım. Forumun 4. Sayfasında bakabilirsiniz..
Alan arkadaşlar.
Örnek foto paylaşabilir mi?

Son düzenleme:
V Çevrimdışı

Veli44

Yeni Üye
20 Eyl 2018
2
25
Selamun aleykum bende toshibanın bu cihazından gördüm a 101 de babamı zar zor ikna ettim akşam gelince gidecez aklımda birkaç soru var sormak istedim bu cihaz youtube netflix dışında smart tv ne işe yarıyor? birde görüntü kalitesi nasıl hocam google falan girebilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim hocam

20180920_125855.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Selamun aleykum bende toshibanın bu cihazından gördüm a 101 de babamı zar zor ikna ettim akşam gelince gidecez aklımda birkaç soru var sormak istedim bu cihaz youtube netflix dışında smart tv ne işe yarıyor? birde görüntü kalitesi nasıl hocam google falan girebilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim hocam

20180920_125855.jpg

Diğer uygulamalardan faydalanabilirsiniz.
Onun dışında web tarayıcısı vardır ama fazla bir performans beklemeyin.

H Çevrimdışı

hakan06

Yeni Üye
18 May 2018
33
40
ado hocam müsaitseniz samsung nu7500 hakkında bir yorum yaparmısınız acaba

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ado hocam müsaitseniz samsung nu7500 hakkında bir yorum yaparmısınız acaba

Çok güzel ancak bir NU8000 değil :))

Biliyorum bazı durumlarda 1000TL ye varan fark var gibi görünse de sağlam bir alışveriş ve kupon desteği ile bu fark 500TL lere kadar indirilebiliyor. Değerlendirilebilir diye düşünüyorum :ok

M Çevrimdışı

mdirgin

Aktif Üye
5 Eyl 2018
74
43

Adem hocam video paylaşımınız için çok teşekkür ederiz.

Bu televizyonu 1.24.0 sürümüne güncelledikten sonra yazılımsal hata fark edebildinizmi. Bu yazılım stabilmidir, yüklememizi önerirmisiniz.

Forumda bazı arkadaşlar yüklemiş, bende yüklemeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım. Yardımlarınız için sağolun.

H Çevrimdışı

hakan06

Yeni Üye
18 May 2018
33
40
Çok güzel ancak bir NU8000 değil :))

Biliyorum bazı durumlarda 1000TL ye varan fark var gibi görünse de sağlam bir alışveriş ve kupon desteği ile bu fark 500TL lere kadar indirilebiliyor. Değerlendirilebilir diye düşünüyorum :ok
hocam bunu 3200 tlye aldık amazondan forumdan da alan bazı arkadaşlar var

Geri
Üst Alt