Uygulama menüsü işte. App store'dan birşey beklemeyin yani. Yüklü gelen uygulamalar işe yarıyor, sizin yükleyebileceğiniz dişe dokunur şeyler yokA ahmet64, akıllı uygulamadan kasıt smart tv mi?
Uygulama menüsü işte. App store'dan birşey beklemeyin yani. Yüklü gelen uygulamalar işe yarıyor, sizin yükleyebileceğiniz dişe dokunur şeyler yokA ahmet64, akıllı uygulamadan kasıt smart tv mi?
Çok gecikmişim cevap için, gelişme var mı kardeşim ?Teşekkürler Üstad. Servis değişim için rapor düzenliyor. Bakalım ne olacak sonuç. Sizlere de bildiririm. İyi günler dilerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ado Hocam Vestelde 43” fullhd smart tv olarak hangi modeli önerirsiniz
Çok gecikmişim cevap için, gelişme var mı kardeşim ?
5 ayda 550tl artmis fiyat..
SelamMerhaba,
Bahse konu olup A101'de yeniden satışa girecek bu tv'nin smart arayüzünde SS IP TV uygulaması ya da IP TV izleyebileceğim başka bir uygulama mevcut mudur?
Vardır derken var olduğunuza şahit oldunuz mu acaba? Ona göre TV'yi kısa zamanda satın alacağım. Müşteri hizmetleri yok dedi fakat müşteri hizmetlerinin bilgisine güvenmediğim için buradan sormak istedim.Selam
Uygulamalarda SS IP TV vardır
Vardır derken var olduğunuza şahit oldunuz mu acaba? Ona göre TV'yi kısa zamanda satın alacağım. Müşteri hizmetleri yok dedi fakat müşteri hizmetlerinin bilgisine güvenmediğim için buradan sormak istedim.
Ayrıntılı yorumunuz için çok teşekkür ederim.Bende 43L2863 dat tv vardı eylül ayı başında aldım. Tv nin kendi app store sinde ISS IP Tv vardı. İndirip kullanabilirsiniz.
Benim tv nin anakartı arıza yapınca tv değişimi yaptılar ve 2017 yılı tvsi olan 43L3763 modelini verdiler. Bu tv dede ISS Ip Tv uygulaması mevcut.
Tv güzel internet, netflix, youtube sorunsuz takılma yapmadan çalışıyor. Fazla beklentiniz yoksa alınabilecek bir tv dir.