Toshiba 43L2863DAT 43'' Full HD Smart Led TV 24 Mayıs A101 DE

F Çevrimdışı

felekman

Yeni Üye
2 Kas 2018
16
38
ben ss ip tv uygulamasını bulamadım yükleyemedim acil nasıl yüklendiğini bilen var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu başlığı altında bazı bilgiler paylaşmak isterim arkadaşlar;

TOSHİBA nın, bazı özel istekler üzerine üretilmiş bir modelidir bu televizyon.

Her ne kadar IPS LG panel ve MB211S anakart ile üretilmiş olsa da, Menü ve fonksiyonlar diğer VESTEL üretimlerinden farklıdır o nedenle bazı ufak tefek görsel değişikliklerini de ilk defa bu konuda ve ilk defa tavsiyeforumu.com adresinde görebilirsiniz :ok

Önce Teknik Özelliklerinden birkaç bilgi paylaşayım, Sonraki mesajlarımda ufak tefek görsel detaylar da paylaşacağım sizlere.

DVB HD DVB-T2/C/S2(HEVC)
SCART Via RCA
HDMI IN 3
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT
USB 2
USB CONTROLLER VAR
MEDIA PLAYER ADVANCED
USB CLONNING VAR
ETHERNET VAR
PC IN(VGA) VAR
PIXELLENCE YOK
SOUND DTS TruSurround+DTS HD
FULL HD
100Hz YOK
PANEL TYPE D-LED NB
CONNECTIVITY VAR
DLNA/AVS VAR(AVS)
OPEN BROWSER VAR
NETFLIX VAR
HBBTV VAR
WI FI VAR(INTERNAL)
BLUETOOTH VAR
WIRELESS_DISPLAY VAR

ado selamlar. tv de ip tv uygulaması var mı_ 1 kasım2018 de A101 den aldım kurdum fakat ip tv uygulaması ve herhangi bir ip tv player bulamadım. arayüz çok farklı. vewd işletim sistemi yok!!! şaşkınım ve sinirliyim. iade mi etsem diye düşünüyorum?

Vardır derken var olduğunuza şahit oldunuz mu acaba? Ona göre TV'yi kısa zamanda satın alacağım. Müşteri hizmetleri yok dedi fakat müşteri hizmetlerinin bilgisine güvenmediğim için buradan sormak istedim.

simple smart ss ip tv uygulaması var buldum sonunda aramaktan gözlerim soldu yeminle :) 20 sayfa app var sonlara saklamışlar.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

felekman

Yeni Üye
2 Kas 2018
16
38
evet arkadaşlar Toshiba 43L2863DAT 43'' Full HD Smart Led TV ile ip tv yayınları izlenebiliyor.

Toshiba 43L2863DAT ile iptv yayını izlemek için:
1- mavi tuşa basın, 2-app store'a girin. 3- sol üst köşede POPULAR APPS bölümüne gelin. 4- popular apps'de (3. sayfa sol üst köşede bende) Simple Smart SS-IPTV ye tıklayın 5-azerbeycan,bakü,cityline,confirm yapın. 6- ss ip tv uygulamanızdaki get code bölümünden kodunuzu alın. 7- bu aldığınız kodu bilgisayardan: linkine (enter connection code) bölümüne girin. 8- ip tv sağlayıcınızdan aldığınız sonu xxxx.m3u8 uzantılı olan dosyasını my playlist open yazan yerden ekleyip "save" yapın. ikinci yöntem iptv sağlayıcınız size bir link verir genelde bu linki whatsapp dan göndermektedirler! örnek: output=ts işte buradaki linki external playlist bölümüne girip save yapabilirsiniz. linkiniz output=ts veya mpegts veya avits mp4ts şeklinde olursa çalışmayacaktır. output=m3u8 formatında olması gerekmektedir!!! TS yi m3u8 olarak değiştirmelisiniz. bu nedenle linkin sonunu m3u8 olarak değiştirip kaydedin ve linki Source yazan yere ekleyin ve save yapın. ss ip tv player sadece m3u8 formatında olan dosyaları veya linkleri kabul etmektedir.

Displayed Name yazan yere istediğiniz ismi verebilirsiniz. örnek ben kendi kanallarım yazdım. https://tavsiyeforumu.com/konu/ssiptv-kurulum.2366/ bölümünde ip tv liste eklemesi detaylı olarak anlatılmıştır.

sh3_en.png

sh5_en.png

sh2_en.png

Son düzenleme:
skayalar2 Çevrimdışı

skayalar2

Aktif Üye
8 Eyl 2018
92
TV den iptv izlemek mumkun lakin server guncellemesi geldiginde tv guncelleme yapmiyor diye biliyorum.
Bende de VESTEL 40UD8400 var bu sorunla karsilasiyorum.
M3U uzanti ile server yukleme yapiliyor ama omru guncelleme gelene kadar oluyor.
Dolayisiyla SMART tvlerde istikrarli IPTV den faydalanmak mumkun degil.

Ancak yuzde yuz emin degilim, belki bilmedigmiz karsilasmadigimiz bir cozumu vardir.
Varsa buraya yazan olursa bir yemek borcum olsun :cay

F Çevrimdışı

felekman

Yeni Üye
2 Kas 2018
16
38
TV den iptv izlemek mumkun lakin server guncellemesi geldiginde tv guncelleme yapmiyor diye biliyorum.
Bende de VESTEL 40UD8400 var bu sorunla karsilasiyorum.
M3U uzanti ile server yukleme yapiliyor ama omru guncelleme gelene kadar oluyor.
Dolayisiyla SMART tvlerde istikrarli IPTV den faydalanmak mumkun degil.

Ancak yuzde yuz emin degilim, belki bilmedigmiz karsilasmadigimiz bir cozumu vardir.
Varsa buraya yazan olursa bir yemek borcum olsun :cay

eğer iptv listesini chrome ile download yapıp m3u formatında yada m3u8 formatında ss iptv ye yüklersen kanal güncellemen otomatik olarak yapılmaz! yapacağın şey sana iptv firmasının verdiği linkin sonunu m3u olacak şekilde değiştirip örnek: yada olacak şekilde kopyala.. linkin sonuna dikkat et!!! m3u veya m3u8 olması gereklidir!!!. ve ss-iptv ye gir playlistden bağlantını kur ve external playlist bölümüne add item - enter url yazan bölüme ekle ok yap save yap. ardından çıkış yap. televizyonun bundan böyle iptv playlisti otomatik olarak güncelleyecektir.

F felekman, ıptv referans için kendime not.
not aldığın iyi olmuş yeminle çıldıracak seviyeye gelmiştim. sonunda yaptım. toshiba smart tv ler m3u8 formatını kabul ediyor. gerisini etmiyor. denedim gördüm.

T Çevrimdışı

tvacemisi

Yeni Üye
13 Eyl 2018
7
43
Arkadaşlar, dün internet üzerinden TV için 1.31.2.2 güncel yazılımı geldi, bunu yükleyen oldu mu aranızda, herhangi bir sorun var mı yeni yazılımla ilgili?

F Çevrimdışı

felekman

Yeni Üye
2 Kas 2018
16
38
eğer iptv listesini chrome ile download yapıp m3u formatında yada m3u8 formatında ss iptv ye yüklersen kanal güncellemen otomatik olarak yapılmaz! yapacağın şey sana iptv firmasının verdiği linkin sonunu m3u olacak şekilde değiştirip örnek: yada olacak şekilde kopyala.. linkin sonuna dikkat et!!! m3u veya m3u8 olması gereklidir!!!. ve ss-iptv ye gir playlistden bağlantını kur ve external playlist bölümüne add item - enter url yazan bölüme ekle ok yap save yap. ardından çıkış yap. televizyonun bundan böyle iptv playlisti otomatik olarak güncelleyecektir.

not aldığın iyi olmuş yeminle çıldıracak seviyeye gelmiştim. sonunda yaptım. toshiba smart tv ler m3u8 formatını kabul ediyor. gerisini etmiyor. denedim gördüm.

çok sevindim. evet toshiba smart tv'ler m3u8 formatında olan ip-tv linklerini kabul ediyor. bu nedenle başka uzantısı olan linkler çalışmayacaktır.

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
evet arkadaşlar Toshiba 43L2863DAT 43'' Full HD Smart Led TV ile ip tv yayınları izlenebiliyor.

Toshiba 43L2863DAT ile iptv yayını izlemek için:
1- mavi tuşa basın, 2-app store'a girin. 3- sol üst köşede POPULAR APPS bölümüne gelin. 4- popular apps'de (3. sayfa sol üst köşede bende) Simple Smart SS-IPTV ye tıklayın 5-azerbeycan,bakü,cityline,confirm yapın. 6- ss ip tv uygulamanızdaki get code bölümünden kodunuzu alın. 7- bu aldığınız kodu bilgisayardan: linkine (enter connection code) bölümüne girin. 8- ip tv sağlayıcınızdan aldığınız sonu xxxx.m3u8 uzantılı olan dosyasını my playlist open yazan yerden ekleyip "save" yapın. ikinci yöntem iptv sağlayıcınız size bir link verir genelde bu linki whatsapp dan göndermektedirler! örnek: output=ts işte buradaki linki external playlist bölümüne girip save yapabilirsiniz. linkiniz output=ts veya mpegts veya avits mp4ts şeklinde olursa çalışmayacaktır. output=m3u8 formatında olması gerekmektedir!!! TS yi m3u8 olarak değiştirmelisiniz. bu nedenle linkin sonunu m3u8 olarak değiştirip kaydedin ve linki Source yazan yere ekleyin ve save yapın. ss ip tv player sadece m3u8 formatında olan dosyaları veya linkleri kabul etmektedir.

Displayed Name yazan yere istediğiniz ismi verebilirsiniz. örnek ben kendi kanallarım yazdım. https://tavsiyeforumu.com/konu/ssiptv-kurulum.2366/ bölümünde ip tv liste eklemesi detaylı olarak anlatılmıştır.

sh3_en.png

sh5_en.png

sh2_en.png
JVC 50 TV içinde olurmu olursa nasıl yapılır.

akdrhmz Çevrimdışı

akdrhmz 

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
36
arkadaşlar iptv vb uygulamaları uygulamalarım kısmına ekleyebiliyor muyuz her seferinde appstoredan mı açmamız lazım?

F Çevrimdışı

felekman

Yeni Üye
2 Kas 2018
16
38
toshiba Kasım 2018 güncel kanal listesi sdx formatında (vestel tv için de uyumludur)

indirin ve flash belleğe atın. ardından tv kumandası ile ayarlar - kurulum ayarları - uydu ayarları bölümüne girip uydu kanal tablosu - usb den tv ye yükle seçeneğini seçip evet deyiniz. kanal listeniz sıralanacaktır.

HD kanallar önceliklidir.

Geri
Üst Alt