o zaman listeyi indirdiginiz yerde indirme secenegini tablet yada telefon yapip pcye oyle indirin m3u olarak inecektirm3u dosyasını not defteri ile açınca bir önceki cevabımda eklediğim resimdeki gibi uzantısı yok /.../../6344 gibi. ben bunun sonuna .m3u ekledim, bu sefer de tv'de kanala tıklayınca 'içerik mevcut değil veya zaten silinmiş' hatası alıyorum
Bim'deki JVC televizyona dair link veya ilan paylaşabilir misiniz? Kendi sitelerinde sadece Dijustsu televizonun önümüzdeki haftalarda geleceğini gördüm.Admin öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Benim sorum haftaya Bime gelecek jvc ile karşılaştırıldığında hangisini almamiz daha mantikli ekran büyüklüğü önemli değil ikiside uygun bana lütfen senin tavsiyene ihtiyaç var
2018 deki afiş için alıntı yapmışsınız ?Bim'deki JVC televizyona dair link veya ilan paylaşabilir misiniz? Kendi sitelerinde sadece Dijustsu televizonun önümüzdeki haftalarda geleceğini gördüm.
Çünkü TV android değil. Yukleyemezsiniz.merhaba, 43L2863dat kullanıyorum. Bu tv ye nasıl uygulama yükleyebilirim. (tv içinde olmayan uygulamalardan bahsediyorum)
flash belleğe (fat32) apk uzantılı dosyaları yüklüyorum. tv den flash içerisine girdiğimde dosyalar görünmüyor. tekrar çıkartıp pc ye takıyorum uygulamalar orada..