bataja
Yeni Üye
- 19 Ocak 2020
- 8
- 30
selamlar, bu TV 23.01.2020 tekrar geliyor. Haala alınabilir bir tv midir ? smart özelliği için almak istiyorum. 23 ocakta gelecek versiyon panel tipi nedir bilginiz var mı acaba ?
Adem Helvacı
ikiside aynı pazarlama kodunu kullanıyor : 20274115selamlar, bu TV 23.01.2020 tekrar geliyor. Haala alınabilir bir tv midir ? smart özelliği için almak istiyorum. 23 ocakta gelecek versiyon panel tipi nedir bilginiz var mı acaba ? Adem Helvacı
Hocam teşekkür ederim bilgiler için, serinodan diğer konuda baktık, LG panelmiş. iki sorum olacak ama kusura bakmayın yoracağım sizi, bu anakart iş yapar mı? birde youtube uygulaması belli süre sonra kalkar mı? samsung ve lgden bir süre sonra bu uygulamayı kaldırdığı için vazgeçtim. Bu tvlerde de yaşar mıyım bu problemi? teşekkür ederimikiside aynı pazarlama kodunu kullanıyor : 20274115
V10117004 ürün kodu ile , TOSHIBA 43L2863DAT FHD DLED 480DLBN model 211S ana kart, panel olarak ağırlıklı üretim lg veya boe panel (net bilgi için seri no lazım)
V10122341 ürün kodu ile, TOSHIBA 43L2863DAT LED TV480DLBN model MB211S ana kart panel olarak ağırlıklı üretim boe veya lg panel (net bilgi için seri no lazım)
şimdi şöyle anlatayım daha büyük fikir sahibi olacaksınız.Hocam teşekkür ederim bilgiler için, serinodan diğer konuda baktık, LG panelmiş. iki sorum olacak ama kusura bakmayın yoracağım sizi, bu anakart iş yapar mı? birde youtube uygulaması belli süre sonra kalkar mı? samsung ve lgden bir süre sonra bu uygulamayı kaldırdığı için vazgeçtim. Bu tvlerde de yaşar mıyım bu problemi? teşekkür ederim
Bilgiler için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz ☺şimdi şöyle anlatayım daha büyük fikir sahibi olacaksınız.
vestel anakart sıralaması;
mb82(smartsızdı)-mb90-mb91-mb95-mb96-mb97-97-100-110-110s-120-211-211s-130-140-130s
şeklinde 2010 sonrası üretimi ana kartları ekledim. bunlar ilk smartlı vestel tvler, Mb96ya kadar youtube desteği çekildi bunlar eski cihaz. sizinkisi mb211s ana kart hemen hemen son üretilen kartlardan birisi 2018 civarı üretilen bir kartın revork görerek ''s'' halini almıştır, şu an için destek çekme konusunda birşey söz konusu değil, 5 sene net bi şekilde destek çekileceğini sanmam. Zaten biz nihaiyi tüketicilere her zaman için android box cihazı tavsiye ediyoruz. Smart ne kadar hızlı olsada, kart ne kadar yeni olsada android cihazı yerini tutmaz.
özetlersek sorun yok, devam
Evet olur. Olması lazımSon olarak android uygulaması olan vestel smartcenter uygulamasını bu cihazda kullanabiliyor muyum? uzaktan kumanda, ekran aktarma gibi özelliklerini kullanmak için soruyorum.
oynaması normaldir, 2mm esneme payı bırakılır. bu panelin yapısı kaynaklıdırArkadaşlar bugün televizyonum kuruldu. Görsel olarak bir problem yok gayet hızlı tepki veriyor. Fakat panelin alt kısmında plastik kısım ile panel arası biraz açıklık var, alttan ışık gözüküyor ve panele dokununca hafif oynuyor. Bu bir problem yaratır mı ?
Selamlar... uygulamaları ana sayfaya eklemenin yolunu bulan oldu mi acabao şekilde kullanıyorum benze zaten ancak bir yolu var mı acaba diye sorayım dedim, Teşekkürler
Öyle bir şeyy ne yazikki yok, olsaydı çoktan paylaşmıştıkSelamlar... uygulamaları ana sayfaya eklemenin yolunu bulan oldu mi acaba