vevd olanağı kadarmerhabalar. perşembe günü almayı düşünüyorum da lütfen cvp verrseniz sevinirim. bu tv ye uygulama yüklenebiliyor mu? (digiturk play vb gibi)
Toshiba 43l 3763 dat ile arasında ki fark nedir? Model yılı farkı mı var sadece? Anakart ı daha mı gelişmiş (211s)?
Ado Hocam merhaba, sizden tavsiye rica ediyorum.
Ben sizin degerli incelemeleri okudum, oncelikle tesekkur ederim emeginiz icin, teknik ozelliklere dikkat eden biriyim, ama su an icin 4k ihtiyacim yok.
Ben bir kac model sectim Full HD Smart TV olarak Toshiba 43L3763DAT, Toshiba 43L2863DAT ve Grundig Toronto 43 CLE 6645 AL arasinda kaldim, ozellikle Grundigin hoparlor dizayni icin ona sempatim var, Sizden ricam bunlari teknik olarak anakart, panel ve ozellik olarak kiyaslayin ve bana tavsiye edin. Grundigde bluetooth.da var.
ben pek anlamıyorum kusura bakmayın. vevd olanağı ne demek? ayrıca bnde lg32ln575s var, görüntü kalitesini çok beğeniyorum, bu tv den de o kadar verim alabilirmiyim? bir de bu toshibanın menü arayüzü vestelinki gibi mi?vevd olanağı kadar
ben pek anlamıyorum kusura bakmayın. vevd olanağı ne demek? ayrıca bnde lg32ln575s var, görüntü kalitesini çok beğeniyorum, bu tv den de o kadar verim alabilirmiyim? bir de bu toshibanın menü arayüzü vestelinki gibi mi?
tesekkurler bilgilendirmeniz için..