Toshiba 43L2863DAT 43'' Full HD Smart Led TV 24 Mayıs A101 DE

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ürün tekrar güncel 28 Haziran'da aynı fiyata.

Screenshot_20180618-223109.png

D Çevrimdışı

Dr.Orhan

Yeni Üye
24 Haz 2018
2
39
Toshiba 43l 3763 dat ile arasında ki fark nedir? Model yılı farkı mı var sadece? Anakart ı daha mı gelişmiş (211s)?

Adem Helvacı Ado Hocam merhaba, sizden tavsiye rica ediyorum.
Ben sizin degerli incelemeleri okudum, oncelikle tesekkur ederim emeginiz icin, teknik ozelliklere dikkat eden biriyim, ama su an icin 4k ihtiyacim yok.
Ben bir kac model sectim Full HD Smart TV olarak Toshiba 43L3763DAT, Toshiba 43L2863DAT ve Grundig Toronto 43 CLE 6645 AL arasinda kaldim, ozellikle Grundigin hoparlor dizayni icin ona sempatim var, Sizden ricam bunlari teknik olarak anakart, panel ve ozellik olarak kiyaslayin ve bana tavsiye edin. Grundigde bluetooth.da var.

M Çevrimdışı

muallimus

Yeni Üye
24 Haz 2018
7
37
merhabalar. perşembe günü almayı düşünüyorum da lütfen cvp verrseniz sevinirim. bu tv ye uygulama yüklenebiliyor mu? (digiturk play vb gibi)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Toshiba 43l 3763 dat ile arasında ki fark nedir? Model yılı farkı mı var sadece? Anakart ı daha mı gelişmiş (211s)?

Adem Helvacı Ado Hocam merhaba, sizden tavsiye rica ediyorum.
Ben sizin degerli incelemeleri okudum, oncelikle tesekkur ederim emeginiz icin, teknik ozelliklere dikkat eden biriyim, ama su an icin 4k ihtiyacim yok.
Ben bir kac model sectim Full HD Smart TV olarak Toshiba 43L3763DAT, Toshiba 43L2863DAT ve Grundig Toronto 43 CLE 6645 AL arasinda kaldim, ozellikle Grundigin hoparlor dizayni icin ona sempatim var, Sizden ricam bunlari teknik olarak anakart, panel ve ozellik olarak kiyaslayin ve bana tavsiye edin. Grundigde bluetooth.da var.

Detaylara takılmayın azizim GRUNDİG 6645 al güle güle kullan :ok (SMR değeri düşük gibi görünse de panel o açığı kapatacak kalitededir)

D Çevrimdışı

Dr.Orhan

Yeni Üye
24 Haz 2018
2
39
Detaylara takılmayın azizim GRUNDİG 6645 al güle güle kullan :ok (SMR değeri düşük gibi görünse de panel o açığı kapatacak kalitededir.
Tesekkur ederim, Grundig.de usb kayit ve bluetooth var toshibalar.da subheli. Secimim dogruymus.;))

M Çevrimdışı

muallimus

Yeni Üye
24 Haz 2018
7
37
vevd olanağı kadar :ok
ben pek anlamıyorum kusura bakmayın. vevd olanağı ne demek? ayrıca bnde lg32ln575s var, görüntü kalitesini çok beğeniyorum, bu tv den de o kadar verim alabilirmiyim? bir de bu toshibanın menü arayüzü vestelinki gibi mi?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ben pek anlamıyorum kusura bakmayın. vevd olanağı ne demek? ayrıca bnde lg32ln575s var, görüntü kalitesini çok beğeniyorum, bu tv den de o kadar verim alabilirmiyim? bir de bu toshibanın menü arayüzü vestelinki gibi mi?

Her ne kadar IPS LG panel ve MB211S anakart ile üretilmiş olsa da, Menü ve fonksiyonlar diğer VESTEL üretimlerinden farklıdır

Diye yazmışım inceleme yazımda. LG panel olması nedeniyle de eski tv nizdeki görüntü kalitesini alabilrisiniz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Selam;

İlk mesaja da videoyu ekledim mesaj kalabalığı içerisinde kaybolmasın diye.

Sizlere kısa bir yan açı performans videosu çektim.

Kamera size çok başarılı aktaramadı ancak gözümle gördüğüm görüntü muazzam diyebileceğim kalitedeydi. LG IPS panel ile bir ürün ancak bu kadar başarılı olurdu.

MB211 ve LG IPS bu tv de çok güzel bir kombinasyon olmuş :ok

Geri
Üst Alt