Tercihim ipsP serisi ucuz bir islemci 60hz panel. Görüntüyü bu işlemcinin gpu yapar. Market ürünü ucuz donanımların oluşan tv
Sen şuna karar ver. Bu tip ürünlerde en önemli fark va panel mi istiyorsun ips mi ona karar ver.
Tercihim ipsP serisi ucuz bir islemci 60hz panel. Görüntüyü bu işlemcinin gpu yapar. Market ürünü ucuz donanımların oluşan tv
Sen şuna karar ver. Bu tip ürünlerde en önemli fark va panel mi istiyorsun ips mi ona karar ver.
O zaman devam et.Tercihim ips
O zaman devam et.
Ürün hakkında bir bilgim yok. Alıp kullanan kişiler daha iyi bilgi verir.Merhaba hocam,
Nextstar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çok hoşuma gitti fiyatı da çok iyi, forumda da genel d/p dendiği için aldım siz ne dersiniz?
Satın alırken hiç öyle bir şey görmedim, hiç bir yere de başvuru yapmadım ama sonrasında kampanya yapmış, haberim yok. Dün koca bir kutu geldi kargodan. Televizyon aldım diye Tefal air fryer yollamış Samsung en XXL'ından. Sağolsun, varolsun.Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama, bi eski versiyonu yakalayınca aldım gitti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunda 2025 modeline göre panel 100hz, 2025 modeldekinde 50hz, optik çıkış var, daha ince, ayaklar ayarlanabiliyor gibi gibi.

a serisiledbiliyorum s serisi miled iyi bak özelliklerine araştırYeni çıkan xiaomi televizyonlar nasıldır bilgisi olan varmı. 30bin civarı tv bakıyorum hangisi tercih etmeliyim
Xiaomi Tv A 65 2026
Xiaomi Tv A Pro 65 2026
Grunding 65 GJQ 9200
Bunlar dışında farklı bir öneriniz varmı
Kullanılan yer olarak samsung, lg tcl uygun modellerine bakabilirsiniz. Ucuz modellere bakın. Ips paneller izleme açısı daha iyi va panellere göre,selam arkadaşlar, iki tane tv alacağım biri 65 diğeri 75 inc bunlar şirkette ofiste makam odasında duracak tvler. Marka olarak samsung ve TCL tercih ediliyor öncelikli. Günlük rutin tv izleme ile arada sırada ekran yansıtma olarak kullanılacaktır.
Önerilerinizi rica ederim.
Hocam kendi tecrübelerinize dayanarak sizden ilk top 5 tv tavsiyeniz ne olurdu ?Ürün hakkında bir bilgim yok. Alıp kullanan kişiler daha iyi bilgi verir.
Sıralamam söyle olur.Hocam kendi tecrübelerinize dayanarak sizden ilk top 5 tv tavsiyeniz ne olurdu ?
Hocam keşke karşılarına marka model de koysaydınız çok iyi olurduSıralamam söyle olur.
1...QD-OLED
2...WOLED
3...Mini led va panel
4...mini led ips panel
5..direkt led va panel
6..direkt led ips panel