Hepsiburada da kampanyadan 65inc Grundig GJQ 9250 numaralı cihazı 27800 gibi bir fiyata aldım. 9200 cihazlar 33k civarına bulunabiliyor. Cihazı uygun bir fiyata mi aldım sizce?
Evet. Güzel günlerde kullanın.

Evet. Güzel günlerde kullanın.
9200 ile bu kadar fiyat farkı olma sebebi ne? Çok fazla iptal edin, grunding çok kalitesiz diye yorumlar okudum maalesef, önceki televizyonumu da sizin önerinizle almıştım, teşekkür ederim çok memnunum. Sizce iyi mi?

9200 ile bu kadar fiyat farkı olma sebebi ne? Çok fazla iptal edin, grunding çok kalitesiz diye yorumlar okudum maalesef, önceki televizyonumu da sizin önerinizle almıştım, teşekkür ederim çok memnunum. Sizce iyi mi?
Piyasada yada hepsiburada gibi sitelerde satış yapan kişi ve kuruluşlar, tuttura bildiğine satar. Kafasına göre. Görsel koyar, fiyatı şişirip dururlar bir alan olur diye. Bunların denetlenmesi lazım.
O yüzden fiyatın sununa bununa bakilmadan üçkağıtçıligi ticaret sanan duzenbazlarin yazdığı sisirdigi fiyatlara aldanma.
Aynı tv ayak gibi kozmetik unsurları değiştirirler.

Piyasada yada hepsiburada gibi sitelerde satış yapan kişi ve kuruluşlar, tuttura bildiğine satar. Kafasına göre. Görsel koyar, fiyatı şişirip dururlar bir alan olur diye. Bunların denetlenmesi lazım.
O yüzden fiyatın sununa bununa bakilmadan üçkağıtçıligi ticaret sanan duzenbazlarin yazdığı sisirdigi fiyatlara aldanma.
Aynı tv ayak gibi kozmetik unsurları değiştirirler.
İptal mi edeyim o zaman, bu fiyatlara TCL pro cihazlar da var çünkü

Tv hakkında görüşüm. Almışsınız. 65 inç modeli . Vestel.olsun grundig günlük kullanım için son derece sdr kaynakları gosterir. Panel ips dır
Tavsiyem ışığı kapatmadan izle hep.

TCL 65p79k 65 inç 35k civarında şuan
P serisi ucuz bir islemci 60hz panel. Görüntüyü bu işlemcinin gpu yapar. Market ürünü ucuz donanımların oluşan tv
Sen şuna karar ver. Bu tip ürünlerde en önemli fark va panel mi istiyorsun ips mi ona karar ver.

P serisi ucuz bir islemci 60hz panel. Görüntüyü bu işlemcinin gpu yapar. Market ürünü ucuz donanımların oluşan tv
Sen şuna karar ver. Bu tip ürünlerde en önemli fark va panel mi istiyorsun ips mi ona karar ver.
Tercihim ips

Merhaba hocam,

Nextstar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Çok hoşuma gitti fiyatı da çok iyi, forumda da genel d/p dendiği için aldım siz ne dersiniz?
Ürün hakkında bir bilgim yok. Alıp kullanan kişiler daha iyi bilgi verir.

şuan gayet güzel ben aldım siyah akışı mükemmel tasviye ederim müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin servis antalyada var

Yeni çıkan xiaomi televizyonlar nasıldır bilgisi olan varmı. 30bin civarı tv bakıyorum hangisi tercih etmeliyim
Xiaomi Tv A 65 2026
Xiaomi Tv A Pro 65 2026
Grunding 65 GJQ 9200

Bunlar dışında farklı bir öneriniz varmı

Geri
Üst Alt