W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,469
Peki giriş seviyesindeki tavsiyeleriniz hangileridir. Özellikle bu fiyat bandında.
Öncelikle alacağınız model ne olursa olsun. Mevcut tv nizden bir düşme yaşayacaksınız.
120 hz lik den 60 hz lik bir panele düşecek, buda Satır işleme hareket netliginde bir miktar bulanıklığı yol açar.
55 inç ten 65 inç e çıkacaksınız. Bu da görüntü ile ilgili kusurları daha görünür yapar. Düşük islemci vb
Bu fiyat araliginda, lg nin 65nano80A modeli var. Degerlendirirsiniz.

T Çevrimdışı

tylerdurden1

Yeni Üye
29 Eki 2025
1
27
yeniyim forumda öncelikle herkese merhaba. Kız arkadaşıma bir tv alacağız 50-55 inç 10-14 bin bütçemiz var bize enn iyi televizyonu önerir misiniz ? Çok araştırdık çok da kararsız kaldık. Teşekkürler

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,469
yeniyim forumda öncelikle herkese merhaba. Kız arkadaşıma bir tv alacağız 50-55 inç 10-14 bin bütçemiz var bize enn iyi televizyonu önerir misiniz ? Çok araştırdık çok da kararsız kaldık. Teşekkürler
En iyi olmaz da , vestel grubundan markalar var vestel üretir. Vestel ürünü. Sizin burada servis olayı önemli. Market ürünlerinde en iyi vestel olur.
Bu tip tv lerde her an hersey olur. Her yerinde.
Birde google seçme. Daha az işlemciyi yoran işletim sistemli seç.
Tivo gibi

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,469
Philips 65OLED910 incelemesi
[
Çeşitli pencere boyutlarında en yüksek parlaklık sonuçları
%1'lik bir pencerede 2063 nit, %2'de 2200 nit, %5'te 2192 nit ve endüstri standardı %10'luk pencerede OLED+910, 367 nit'e ulaşan %100 beyazla 2178 nit ölçüyor. Bunlar yeni RGB Tandem panel için mükemmel rakamlar, (ancak her zaman belirttiğimiz gibi, maksimum parlaklık, harika bir HDR görüntüsünün oluşumunda sadece bir faktördür]

Link

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,469
Philips 2025
65OLED810 ve 65OLED850
aralarında fark yok, tek fark ayak. Woled panel, mediatek iyi işlemcisi pentonic 1000
Oled810

PHI65OLED810.jpg

Oled850

PHI65OLED850.jpg

G Çevrimdışı

galeyan

Yeni Üye
Top Poster Of Month
21 Ocak 2024
13
25
Hepsiburada da kampanyadan 65inc Grundig GJQ 9250 numaralı cihazı 27800 gibi bir fiyata aldım. 9200 cihazlar 33k civarına bulunabiliyor. Cihazı uygun bir fiyata mi aldım sizce?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,469
9200 ile bu kadar fiyat farkı olma sebebi ne? Çok fazla iptal edin, grunding çok kalitesiz diye yorumlar okudum maalesef, önceki televizyonumu da sizin önerinizle almıştım, teşekkür ederim çok memnunum. Sizce iyi mi?
Piyasada yada hepsiburada gibi sitelerde satış yapan kişi ve kuruluşlar, tuttura bildiğine satar. Kafasına göre. Görsel koyar, fiyatı şişirip dururlar bir alan olur diye. Bunların denetlenmesi lazım.
O yüzden fiyatın sununa bununa bakilmadan üçkağıtçıligi ticaret sanan duzenbazlarin yazdığı sisirdigi fiyatlara aldanma.
Aynı tv ayak gibi kozmetik unsurları değiştirirler.

G Çevrimdışı

galeyan

Yeni Üye
Top Poster Of Month
21 Ocak 2024
13
25
Piyasada yada hepsiburada gibi sitelerde satış yapan kişi ve kuruluşlar, tuttura bildiğine satar. Kafasına göre. Görsel koyar, fiyatı şişirip dururlar bir alan olur diye. Bunların denetlenmesi lazım.
O yüzden fiyatın sununa bununa bakilmadan üçkağıtçıligi ticaret sanan duzenbazlarin yazdığı sisirdigi fiyatlara aldanma.
Aynı tv ayak gibi kozmetik unsurları değiştirirler.
İptal mi edeyim o zaman, bu fiyatlara TCL pro cihazlar da var çünkü

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,469
Tv hakkında görüşüm. Almışsınız. 65 inç modeli . Vestel.olsun grundig günlük kullanım için son derece sdr kaynakları gosterir. Panel ips dır
Tavsiyem ışığı kapatmadan izle hep.

Geri
Üst Alt