A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
236
51
şuan gayet güzel ben aldım siyah akışı mükemmel tasviye ederim müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin servis antalyada var

M Çevrimdışı

mustafaipek89

Yeni Üye
18 Ara 2021
1
35
Yeni çıkan xiaomi televizyonlar nasıldır bilgisi olan varmı. 30bin civarı tv bakıyorum hangisi tercih etmeliyim
Xiaomi Tv A 65 2026
Xiaomi Tv A Pro 65 2026
Grunding 65 GJQ 9200

Bunlar dışında farklı bir öneriniz varmı

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
945
51
Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama, bi eski versiyonu yakalayınca aldım gitti.

Bunda 2025 modeline göre panel 100hz, 2025 modeldekinde 50hz, optik çıkış var, daha ince, ayaklar ayarlanabiliyor gibi gibi.
Satın alırken hiç öyle bir şey görmedim, hiç bir yere de başvuru yapmadım ama sonrasında kampanya yapmış, haberim yok. Dün koca bir kutu geldi kargodan. Televizyon aldım diye Tefal air fryer yollamış Samsung en XXL'ından. Sağolsun, varolsun. :sirit

V Çevrimdışı

Vorgi

Yeni Üye
9 Mar 2023
25
35
selam arkadaşlar, iki tane tv alacağım biri 65 diğeri 75 inc bunlar şirkette ofiste makam odasında duracak tvler. Marka olarak samsung ve TCL tercih ediliyor öncelikli. Günlük rutin tv izleme ile arada sırada ekran yansıtma olarak kullanılacaktır.
Önerilerinizi rica ederim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,488
selam arkadaşlar, iki tane tv alacağım biri 65 diğeri 75 inc bunlar şirkette ofiste makam odasında duracak tvler. Marka olarak samsung ve TCL tercih ediliyor öncelikli. Günlük rutin tv izleme ile arada sırada ekran yansıtma olarak kullanılacaktır.
Önerilerinizi rica ederim.
Kullanılan yer olarak samsung, lg tcl uygun modellerine bakabilirsiniz. Ucuz modellere bakın. Ips paneller izleme açısı daha iyi va panellere göre,
Ucuz fiyat olarak vestel ve grundig grubu da olur. Samsung ve diğerlerinin giriş seviyesi fiyatları pahalı. Ucuz tv lerin hangi marka olursa kaliteleri aynı. Ofis için hepsinden memnun kalirsiniz

A Çevrimdışı

Atisaca

Yeni Üye
28 May 2021
28
37
Herkese iyi günler 13 yıldır kullandığım Philips tv bozuldu ekran gitti durduk yere önce bir tamirciye göstereyim diyorum tamiri mümkün değilse mecbur yeni tv almamız gerekecek kaç gündür tv bakıyorum aynı markada bile fiyatları birbirine yakın farklı model isminde bir kaç harf değiştirilip sunulmuş ürünler var tabi biz bu harflerin anlamını bilmediğimiz için öyle bakıyoruz sadece kağıt üzerinde yazılan özelliklere göz atabiliyoruz.

Tv özelliklerinden anlayanlardan 65" 35 bin tl cıvarı ekranı çok yansıma yapmayacak tv tavsiyesi istiyorum. Tv koyulacak yerin karşısında pencere var Philips televizyonum bu konuda çok başarılıydı.

Geri
Üst Alt