B4 çok daha iyi bir seçenek.izleme mesafesine göre 65" yeterli gelir mi? Sizce 75 inç TCL 75P755 mi yoksa 65" LG B4 mü?
B4 çok daha iyi bir seçenek.izleme mesafesine göre 65" yeterli gelir mi? Sizce 75 inç TCL 75P755 mi yoksa 65" LG B4 mü?
Merhabalar,
C855 Modeli şuan indirimde 82.800 TL, C755 Modeli 66.000 TL, C855 için 16.000 TL fark bana epey yüksek geldi.
LG nin B4 OLED 65 inç olanı 62.000 TL 77 inç olanı 97.000 TL. Maalesef ekran büyüyünce fiyat çok abartılı arttı. İşletim sistemi de cabası...
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Eski kullandığım Televizyon ve mevcut duruma göre siz ne tavsiye edersiniz. Tekrar tekrar teşekkürler.
Şimdi, eski kullandığınız tv Sony 55XH9005 ve yeni cihazın 75'' olmasını istiyorsunuz. Aradaki boyut geçişi çok çok fazla. Bu kadar büyük ebat istemenizin sebebi nedir, eski tv çok mu küçük kalıyordu ?izleme mesafesine göre 65" yeterli gelir mi? Sizce 75 inç TCL 75P755 mi yoksa 65" LG B4 mü?
Eski televizyonumdan çok memnunum. Oturduğum ev değiştiği için onu Ebeveynlerime verip kendi ekranımı büyütmek istiyorum. Haftasonları gündüz hafta içi gece kullanıyorum. C755 bana kötü bir deneyim yaşatacaksa oled tarafına yöneleceğim. Bu arada 77 inç kapalı kutu C755'i nakit 55 bin TL ye satın alabiliyorum. B4 tavsiye edildi ama işlemcisi çok eskiymiş Alpha 8 galiba G4 de Alpha 11 var. B4 ün temel ve maksimum parlaklığı düşük gibi. Samsung OLED tarafında nasıl pek tavsiye eden olmamış. Orda da Dolby Vision yok. Çok saçma geldi. Kafam allak bullak oldu. Eski televizyonumu verdiğime bin pişman oldum. Yerini dolduramıyorumçŞimdi, eski kullandığınız tv Sony 55XH9005 ve yeni cihazın 75'' olmasını istiyorsunuz. Aradaki boyut geçişi çok çok fazla. Bu kadar büyük ebat istemenizin sebebi nedir, eski tv çok mu küçük kalıyordu ?
Eski televizyonunuzu neden sattığınızı bilmiyorum, memnun kalıp kalmadığınızı da bilmiyorum ama aynı tv'den bende de var ve yaklaşık 4 yıldır aktif kullanıyorum. Yerel karartma bölge sayısı düşük olsa da görüntü kalitesi tatmin edici.
C755, şu an sahip olduğunuz Sony TV'ye benzer bir görüntü verir. Sadece görüntü işlemcilerinden kaynaklanan farklar olur. Onun dışında panel yapısı ve teknik özellikleri birbirine benzer. C855 ise bir üst ligde yarışan bir cihaz fakat o paralara çıktıktan sonra OLED almak daha mantıklı.
OLED tavsiye ederim ama bir noktaya dikkat, gündüz kullanımınız fazlaysa OLED biraz karanlık kalabilir. TV'yi daha çok gündüz mü yoksa gece mi kullanıyorsunuz ?
İşlemcinin Alpha 8 olması çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Samsung OLED tarafında iyi ama fiyat çok yüksek.Eski televizyonumdan çok memnunum. Oturduğum ev değiştiği için onu Ebeveynlerime verip kendi ekranımı büyütmek istiyorum. Haftasonları gündüz hafta içi gece kullanıyorum. C755 bana kötü bir deneyim yaşatacaksa oled tarafına yöneleceğim. Bu arada 77 inç kapalı kutu C755'i nakit 55 bin TL ye satın alabiliyorum. B4 tavsiye edildi ama işlemcisi çok eskiymiş Alpha 8 galiba G4 de Alpha 11 var. B4 ün temel ve maksimum parlaklığı düşük gibi. Samsung OLED tarafında nasıl pek tavsiye eden olmamış. Orda da Dolby Vision yok. Çok saçma geldi. Kafam allak bullak oldu. Eski televizyonumu verdiğime bin pişman oldum. Yerini dolduramıyorumç
Dolby vision olması yada olmaması, bir sorun oluşturmaz. Kullanıcının aldığı son görüntü bunlardan daha önemlidir. Dolby yoksa, hdr10 formatında gösterir.Eski televizyonumdan çok memnunum. Oturduğum ev değiştiği için onu Ebeveynlerime verip kendi ekranımı büyütmek istiyorum. Haftasonları gündüz hafta içi gece kullanıyorum. C755 bana kötü bir deneyim yaşatacaksa oled tarafına yöneleceğim. Bu arada 77 inç kapalı kutu C755'i nakit 55 bin TL ye satın alabiliyorum. B4 tavsiye edildi ama işlemcisi çok eskiymiş Alpha 8 galiba G4 de Alpha 11 var. B4 ün temel ve maksimum parlaklığı düşük gibi. Samsung OLED tarafında nasıl pek tavsiye eden olmamış. Orda da Dolby Vision yok. Çok saçma geldi. Kafam allak bullak oldu. Eski televizyonumu verdiğime bin pişman oldum. Yerini dolduramıyorumç
2024 modellerini piyasada hala mevcut. Türkiye pazarını iyice çorba yaptılar. Eski modellere kampanya yapıp azaltmadan olmaz.2025 QLEDPHILIPSLER TÜRKİYE NEZAMANGELİR 55PUS 9000 SERİLERİ
İkinci TV eve alacaksanız. Oled bir TV ye neden bakmiyorsun. Oled seni evdeki modelden daha üst seviyeye taşır.evet ustam 55 pus8508 var yeni televizyon alacam qled lerden hangisi sizlerin tasviyesinden