Yerinizde olsam listedeki televizyonlardan sadece QN85D modeline odaklanırdım. Evet, yansıma açısından en iyisi LS03D fakat mat ekran olması dışında artı bir özelliği yok, tamamen sıradan bir cihaz. Hatta Rtings puanlarını buraya koyalım, bir bakın,Arkadaşlar sizden ricam var şu modeller arasında kararsız kaldım ;
Genelde karasal yayın izlenecek ama netflix ve Amazon prime dan film ve dizi izleyecem.yalnız şöyle bir sorun var tv tam karşısında pencere var gündüzleri perde kapalı da olsa ister istemez tv yansıyor oda her açıdan tv net görüntü vermiyor.mecburen koltukta yer değiştirmek zorunda kalıyorum Buda eziyet oluyor.
elimde ki eski tv Vestel 43u9500 modeliydi
Oda içerisi 15 mt2
Philps 55pml9009
Philips 55pus 8909
Samsung 55qned85d
Samsung 55lsd03
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.önereceğiniz başka model var ise ona da bakabilirim.çünkü bulunduğum ilçede media market veya vatan gibi tv canlı görebileceğim bir yer yok.100 km en yakınımda ki vatan veya media market.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir de Samsung QN90D modeli var, yansıma açısından QN85'e göre daha başarılı ve artı olarak geniş açılı izleme katmanı var. Tabi arada çok fiyat farkı varsa değmez. İkisinin kıyaslamasını ekliyorum,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Son olarak, Philips'in görüntüsünü beğeniyorsanız ve Ambilight falan sizi cezbediyorsa PML9009 alabilirsiniz. Fakat Samsung'un görüntü kalitesi daha iyidir.
* Bir de alternatif olarak TCL 55C755 modeline bakabilirsiniz. Bu da Samsung'a yakın görüntü verir.