Listene 50C755 ekle. Hangisi ucuzlarsa ona yönelin
50C755 güzel ama pahalı gelebilir.Umut Barış,
Listene 50C755 ekle. Hangisi ucuzlarsa ona yönelin
Q85C ayarında bir görüntü kalitesi arıyorsa minimum TCL C755 alması lazım fakat bunun gibi orta üst kalite lcd'ler hem küçük boyutlarda bulunmuyor hem de pahalı oluyor.Genelde akşam izlense de haftasonu gündüzleri de izlenecek.
Akrabama alıyoruz, bendeki q85c yi gördü, canlı olmayan bir şey de almayalım.
Tizen hızlı diye Samsung'a baktım.
50PUS8909 ve Samsung 50Q67D yi listeye ekledim.
İzleme mesafesi kısa olması işi zorlaştırıyor.
hocam selamlar henüz alamadım param hesaba geçmediği için de 33bin tl'ye düşüyor bu televizyon q67d'den daha iyi gibi duruyor bu fiyata en iyi ürün bu mudur sizce ?Evet, C745 daha iyi bir tv 655 Pro'ya göre. Ben daha ucuzdur sanmıştım fakat 38.000 ise bunun sonu yok. Sizin gönlünüz hangisine kayıyorsa onu tercih edin. Mesela Samsung Q67D olabilir.
Şimdi tekrar baktım, fiyatlar uçmuş maalesef. Toparlayacak olursam ben size şöyle bir öneride bulunayım;
Şu modelleri almayın,
- Samsung DU8500
- TCL 55P755GTV
- TCL 55T7BGTV
Bunlar ise yukarıdakilere göre biraz daha iyi,
- TCL C645
- TCL C655
30.000'in üzerine çıkacaksanız, Samsung Q67D alabilirsiniz.
Kusura bakmayın, size cevap vermeyi unutmuşum.hocam selamlar henüz alamadım param hesaba geçmediği için de 33bin tl'ye düşüyor bu televizyon q67d'den daha iyi gibi duruyor bu fiyata en iyi ürün bu mudur sizce ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ek olarak şu yelevizyon da gözüme çarptı bunun google tv si 20k hiç incelemesi olmadığı için bilemedim fiyatı cok uygun geldi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam 65 q60d modelini aldık bugün annemler onu beğendi 43bin tl'di fiyatını araştırdım da hep bu civardaydı 55 inç odaya kücük kalıyordu 3.5metre izleme uzaklığıydı daha üst modelleri daha ucuza yoktu diye biliyorumKusura bakmayın, size cevap vermeyi unutmuşum.
Evet, C745 daha iyi bir tv Q67D'ye göre fakat siz Samsung'a meyilli olduğunuz için Samsung almanız daha iyi olabilir. 33.000'e çıkacaksanız biraz daha zorlayıp TCL C755 veya Philips PML9009 modellerine de bakın.
Hayırlı olsun o zaman, iyi günlerde kullanın.hocam 65 q60d modelini aldık bugün annemler onu beğendi 43bin tl'di fiyatını araştırdım da hep bu civardaydı 55 inç odaya kücük kalıyordu 3.5metre izleme uzaklığıydı daha üst modelleri daha ucuza yoktu diye biliyorum
teşekkür ederim ailem biraz garanti konusunda daha hassas olan modellere yönelelim dedi 65 inç'te de qled de en ucuz model oydu sanırım o fiyat bandında alınabilecek bir model değil miHayırlı olsun o zaman, iyi günlerde kullanın.
Evet hocam, alınabilecek bir tv. Benim önerdiğim televizyonların 65 versiyonları 52.000'den başlıyor. Q67D sizi kalite olarak tatmin eder.teşekkür ederim ailem biraz garanti konusunda daha hassas olan modellere yönelelim dedi 65 inç'te de qled de en ucuz model oydu sanırım o fiyat bandında alınabilecek bir model değil mi
Bütçeniz yeterse Oled tabi ki ve tercihen LG marka oled. LG C4 veya B4 alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin elimde 6 yıldır kullandığım 55 inç awox tv’im var ve artık değiştirme kararı aldım maksimum bütçem 60k formu incelediğimde TCL veya LG olarak gördüm sizce TCL Qled mi yoksa LG Oled mi yardımlarınızı bekliyorum sorunsuz kaliteli film ve maç izlemek için tv değiştirmek istiyorum …