SentinelCan
Yeni Üye
Açıkçası en başta bütçe aralığı yoktu ama artık 40-60 arası bir şey diyebilirim. Tabi F/P ürün olursa da hayır demem...Merhaba,
55'' biraz küçük kalabilir 3 mt için, 65 daha iyi olur. Bütçeniz ne kadar ?
Açıkçası en başta bütçe aralığı yoktu ama artık 40-60 arası bir şey diyebilirim. Tabi F/P ürün olursa da hayır demem...Merhaba,
55'' biraz küçük kalabilir 3 mt için, 65 daha iyi olur. Bütçeniz ne kadar ?
Samsung M7 smart monitör var, ucuz ve ideal denilebilir. Çok yandan izlerseniz görüntüsü solma yapabilir.Yatak odasi için 2mt mesafe yandan karşıdan izlenecek tv tavsiyesi alabilir miyim 43 inc ideal midir yoksa küçük mü kalır oda küçük zaten
Netflix youtube dahili uydu hepsi olacak donmadan kasmadan sorunsuz izleyebileceğim görüntüsu kötü olmayan sorunsuz bir marka model önerebilir misiniz nette bakıyorum uygun fiyatlı onvo var ama içim atmadi hızlı bir menüsü olacağını sanmıyorum bütçe belirleyemedim taksitli alim yapacağım ama 4taksitten yukari çıkmiyor en fazla 20 bin tl ama aşağı olursa daha iyi olur en ucuz ideal olani arıyorum saygılar
1) Samsung 65QN85DAçıkçası en başta bütçe aralığı yoktu ama artık 40-60 arası bir şey diyebilirim. Tabi F/P ürün olursa da hayır demem...
Merhaba,Merhaba,
uygun fiyatli 65 inch televizyon onerebilirmisiniz. 15-20-25 bin civari
kanal gecisi hizli ve uygulama icin webos daha iyi galiba, ikinci sirada android olmasi iyi galiba.
olu piksel veya isik sizmasi, bulutlanma gibi problemlerin olmamasi, panelin kaliteli olmasi, IPS olmasi, VA olmamasi
internetteki bazi buldugum modeller altta, Bana en yakin Grundig geliyor, ne dersiniz.
imkansizin tarifiMerhaba,
İmkansızın tarifini yap deselerdi emin olun bu yazdıklarınız tam olarak uyardıBir araba istiyorum D segmenti olsun, az yaksın, çok kaçsın, yol tutuşu çok iyi olsun ama fiyatı 200.000 olsun demek gibi olmuş.
Ölü piksel şans işi fakat yerel karartma olmadan IPS panelin bulutlanma yapmama ihtimali 1%. Aslında 0% yazacaktım ama yine de açık kapı bırakayım dedim. Bırakın 15.-20.000'i, 50.000 TL verseniz dahi tam olarak istediğiniz özelliklerde tv bulamayabilirsiniz.
Aradığınız özelliklere en yakın cihaz LG 65QNED86,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Işık sızması ve bulutlanma olmaması için Full Array + yerel karartma gerekir. Bu özellikler de sadece orta ve üst seviye televizyonlarda olur. Bu cihazların %99'u da IPS değil VA olur.
Sizin listenizdeki en iyi televizyonlar ise Grundig 65GHU7505B ve Toshiba 65UA3E63DT. Yerli markalarda Vestel ve alt markaları ile Arçelik ve alt markalarından şaşmayın.
guzel Sizin istediğiniz özellikleri ancak Oled’ler veya orta-üst segment lcd’ler karşılayabilir. Onlar da minimum 40K fiyattan başlıyor.imkansizin tarifiguzel
sizce 19bin'e Grundig 65GHU7505B alip geceyim mi, yoksa , verdigin paraya yazik etmis olursun, bu parayi mevcut LED teknolijisine su an vermek mantiksiz, en azindan ... sunu almak lazim, dediginiz bir urun var mi, fiyat biraz artsa da.
50 inç te LCD Türkiye'deki en iyi 50C755Tcl c755 in 50 inclik versiyonu 27 bin tl suan amazonda 30 bin tl civarında bir televizyon arıyorum c755 tavsiye eder misiniz? Bir de Grundig ghq 9500 varmıs. Hangisi daha iyidir görüntü açısından? Televizyondan hem normal yayınları hem de netflix gibi platformlardan bisiler izliyorum. Önerebileceğiniz başka tv varsa onlara da bakabilirim.
İkisi kıyaslanamaz bile, C755 tabi ki.Tcl c755 in 50 inclik versiyonu 27 bin tl suan amazonda 30 bin tl civarında bir televizyon arıyorum c755 tavsiye eder misiniz? Bir de Grundig ghq 9500 varmıs. Hangisi daha iyidir görüntü açısından? Televizyondan hem normal yayınları hem de netflix gibi platformlardan bisiler izliyorum. Önerebileceğiniz başka tv varsa onlara da bakabilirim.
Merhaba, hoş geldiniz.Merhaba, baba evine gün içerisinde bir televizyon ihtiyacımız olduğu için hızlıca piyasa analizi ihtiyacı doğdu. Yaptığım analizler sonucu Toshiba markada karar kıldım ve aşağıda belirttiğim modelleri ayırdım.
TOSHIBA - 65UA3E63DT - GOOGLE İŞLETİM SİSTEMLİ OLMASI BU CİHAZI SEÇMEMDE ETKEN OLDU. 21.000 TL CİVARI BİR FİYATI VAR.
TOSHIBA - 65QL5D63DT - TOSHIBANIN KENDİ İŞLETİM SİSTEMİ OLDUĞUYLA KARŞILAŞTIM VE BUNUNLA BERABER UYGULAMA YÜKLENEMEDİĞİYLE KARŞILAŞTIM NET BİLGİ BULAMADIM. 22.500 TL CİVARI FİYATI VAR. BELİRTTİĞİM OLUMSUZLUKTAN DOLAYI ALMAYI EN SON DÜŞÜNDÜĞÜM TV.
TOSHIBA - 65UA3D63DT - GOOGLE İŞLETİM SİSTEMİ OLMASI YANINDA SES OLARAK SUBWOOFER OLMASI SEÇMEMDE ETKEN OLDU. 21.000 TL CİVARI VAR.
Arkadaşlar cihazları daha detaylı incelediğimde karma panel, lg panel farklı farklı şeylerle karşılaşmam bir tüketici olarak beni kafa karışıklığına itti. Babam standart dikdörtgen bir salonda 6-7 metrelik bir mesafede, gün içinde ulusal haber kanal kanalları, akşamları genellikle film-dizi izleyen, hafta sonları tüm spor karşılaşmalarını takip eden bir kişi. Ortam öğleden sonra daha az güneş almakta. İzlediği açı genellikle 45 derecelik bir açıda ve konsol üzerinde ayaklı bir televizyon kullanmakta.
Kendim LG marka WEBOS işletim sistemli bir televizyon kullanmaktayım. Araştırmalarım arasında Onvo marka OV70F500 model televizyonun LG WEBOS işletim sistemli olması beni etkiledi ancak televizyon ile ilgili kapsamlı bir bilgiye ulaşamadım. Fiyatı 24.000 TL civarı.
Sizlerin değerli desteğiyle kafa karışıklığımı giderip 20.000 - 25.000 TL civarı, 65 - 75 inç aralığında televizyon önerilerinizi ve belirttiğim modeller için çok değerli yorumlarınızı beklemekteyim. Herkese hayırlı pazarlar.
Sevgi, saygı ve özlemle. 193∞
Desteğiniz için teşekkürler.Merhaba, hoş geldiniz.
Onvo OV70F500 televizyonda SDP marka VA (UV2A) panel kullanılmış. Bu cihazın avantajı tekil panelle üretiliyor olması. Dezavantajı ise markanın servis kalitesinin Vestel kadar iyi olmaması.
Toshiba'ların avantajı Vestel güvencesinde olması fakat dezavantajı ise zibilyon tane model ismi olup bu modellerin neredeyse hepsinin karma panel ile üretiliyor olması. Bir televizyonda görüntüyü değiştiren ana etmen kullanılan panel çeşidi. Bu açıdan karma panel çok büyük dezavantaj çünkü VA diye alırsın IPS çıkar veya tam tersi olabilir.
Kataloglarda atılıp tutulan özelliklere ya da model isimlerine çok takılmayın, panel farkı dışında yerli televizyonlar kalite olarak birbirine benzer olur. Yani aslında hangi modeli aldığınızın pek önemi yok, aralarından birini seçin. Subwoofer, kullanılan hoparlör markası gibi şeylere de çok takılmayın bunlar sadece göz boyamak, müşteriyi çekmek için süslenmiş detaylar. Hiçbiri harici hoparlör gibi ses veremez.