W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,864
Merhabalar
Bugün vatan bilgisayardan 41.500 e Grundig 65gho9700 oled tv siparişi verdim fakat tereddütte kaldım çevremdekiler ileride sorun yaratabileceğini işletim sisteminde kanal geçişlerinde tepkime süresinde sıkıntı olabileceğini belirttiler aklım karıştı halbuki görüntü kalitesi çok hoşuma gitmişti bu tv yi kullanan varsa bilgi verebilir mi ya da 65 inc 52.000 tl ye kadar bütçem var tv tavsiyesi verebilir misiniz ona göre tv yi kullanacağım ya da iptal edeceğim
Yazılım ve malzeme kalitesi kötü olur panel oled ve LG den alır. Görüntü iyi olur. Diğer kötü dediğim şeyler paneli biraz sınırlar. TV geldiğinde Grundig in görüntü ayarları ne varsa kapalı konuma getir. Kontrast geliştirici motion vb .zaten Grundig koç ürünleri kumandaları biraz geç ve tutarsız algılar. Yanı oled olduğu için görüntüyü begenirsiniz. Yazılım ile panel haricî bileşenlerin kötü olmasından dolayı biraz sıkıntı yaşarsınız. Bu da kişiye göre değişir. Kullanım şekline göre

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,864
Youtube, iptv, normal tv kanalları hocam izleme profili. İnternet sık sık kullanılacak. Bunun dışında ağırlıklı olarak karanlık ortam ve karşıdan izlenecek. Yani VA panel olabilir. TCL'de sorun yaşayanlar gördüm de o markayı bilhassa sordum.

Ek bilgi olarak harici bluetooth hoparlör bağlanacak.

Duruma göre 65 inç de düşünebilirim.

Samsung 65Q60D ve 65Q60C arasındaki farklar nedir?
60C... 2023
60D.....2024
Model aradaki fark. Daha güncel bir smart bölümü olur. 1 yıl sürümü daha yeni

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,656
40
Youtube, iptv, normal tv kanalları hocam izleme profili. İnternet sık sık kullanılacak. Bunun dışında ağırlıklı olarak karanlık ortam ve karşıdan izlenecek. Yani VA panel olabilir. TCL'de sorun yaşayanlar gördüm de o markayı bilhassa sordum.

Ek bilgi olarak harici bluetooth hoparlör bağlanacak.

Duruma göre 65 inç de düşünebilirim.

Samsung 65Q60D ve 65Q60C arasındaki farklar nedir?
Sorun hepsinde oluyor, şans meselesi. QN90 alıp uğraşanlar bile var.

Q60D ve C aynı televizyon, D olan 2024 model, C ise 2023 model. Yeni olan HDR görüntülerde biraz daha parlak, tepkime süresi de biraz daha iyi. Hareketli sahnelerde biraz bulanıklık yapabilir Q60 serisi. Ekran boyutu da oldukça büyük olduğundan bu sorun daha çok göze batabilir.

Yani başka alternatif bulamazsanız Q60D de alabilirsiniz. Eğer Q60 fiyatına TCL C755 bulursanız 755 alın.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,864

Q60D ve C aynı televizyon, D olan 2024 model, C ise 2023 model. Yeni olan HDR görüntülerde biraz daha parlak, tepkime süresi de biraz daha iyi. Hareketli sahnelerde biraz bulanıklık yapabilir Q60 serisi. Ekran boyutu da oldukça büyük olduğundan bu sorun daha çok göze batabilir.

Yani başka alternatif bulamazsanız Q60D de alabilirsiniz. Eğer Q60 fiyatına TCL C755 bulursanız 755 alın.
Evet. ,,60C yada D di fark etmez 60 hz lik edge LED ledlerin ve katmanların altta soğutucu da olsa katmanlara bir iki senede zarar verir. Yüksek ısı. Büyük ekranlarda bu yüzde artar.
Samsung alınabilecek modelleri
80D ve üste doğru giden modelleridir. Giriş seviyesi bir tık üstü sadece isime para vermektir. Zaten bu modellerde burada montajlaniyor. Sunny fabrikasında

F Çevrimdışı

Frozia

Yeni Üye
17 Ara 2018
19
36

Hocam teşekkür ederim peki bu fiyatlara yakın bir tık üstü olarak 75 inç olarak TCL 75T7B modeli nasıl? 44-45 bine satılıyor şu an. Değer mi bu fiyata çıkmaya?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,656
40
TCL 75T7B=75C745 dir.
C755 yani C805 diğer ismi.daha iyi bir işlemci daha iyi yerel karartma daha iyi parlaklıkta gelir.
Hocam teşekkür ederim peki bu fiyatlara yakın bir tık üstü olarak 75 inç olarak TCL 75T7B modeli nasıl? 44-45 bine satılıyor şu an. Değer mi bu fiyata çıkmaya?
W Winston 75T7B=C745 diyorsa bence değer, Q60 alacağınıza 120 hz, fald panel bir tv almak fark yaratır.

Geri
Üst Alt