Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,659
- 40
Fiyat/performans olarak şu an sadece TCL'in ürünleri var, onu da markalı muadillerine göre ucuz olduğu için öneriyoruz. Q60 yerli televizyonlardan bir tık daha iyidir her şeye rağmen. Ancak BU7000, CU8000 gibi seriler yerine yerli ürünler ikame edilebilir bir bakıma. Q60 biraz orta seviyeye yakın bir model, Qled serisinin başlangıcı.Teşekkürler yorum için, benim için bütçe kısıtlı olduğundan en mantıklısı TCL 65c745 de indirim beklemek gibi. Bu arada da vestel grubundan 70 inch csot panelli uygun fiyat denk gelirse al modu açık olmalı.
QN85D ye çıktığımda, neden LG Oled almıyorum oluyor, . Aslında demek istediğim sınırlı bütçedeki LCD ler arası farktı, 6 serisi samsung ile vestel grupları arasında uçurum fark yok demek istemiştim. QN60C 40 bin üstü isteniyor
Aslında olması gereken soru 25-30 bütçe ile f/p ürün ?
Vestel aynı şeyin laciverti ürünleri sadece isim değiştirerek çıkartmaya devam ettiği sürece, adam gibi FALD panelli veya Mini Led bir tv üretmediği sürece, tek modele zibilyon tane farklı panel koyduğu sürece tavsiye edebilmek zor. Sadece belirli şartlar için tavsiye edilebilir.
3 metre mesafe için 65'' yeterli olur. 65C745 bakabilirsiniz.