A Çevrimdışı

agenc

Yeni Üye
12 Eki 2018
10
Arkadaşlar tekrardan merhaba geçenlerde tv tavsiyesi istemiştim. Yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
En son bana uyan TCL745 marka model TV idi. Fakat stokta kalmamış.
Genelde bu konu başlığında LG markanın OLED modellerini sıkça okuyorum.

Screenshot_2024-11-11-09-53-33-211_com.miui.gallery-edit.jpg

"LG 55C11 55" 139 Ekran Uydu Alıcısı İçinde 4K Smart OLED TV" hakkında ne düşünüyorsunuz?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Arkadaşlar tekrardan merhaba geçenlerde tv tavsiyesi istemiştim. Yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
En son bana uyan TCL745 marka model TV idi. Fakat stokta kalmamış.
Genelde bu konu başlığında LG markanın OLED modellerini sıkça okuyorum.

Screenshot_2024-11-11-09-53-33-211_com.miui.gallery-edit.jpg

"LG 55C11 55" 139 Ekran Uydu Alıcısı İçinde 4K Smart OLED TV" hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eski model 2021. Güvenilir satış noktası olarak görünmüyor. Dikkatli olun

E Çevrimdışı

enginbaylor

Yeni Üye
9 Kas 2024
3
24
30 bin tl ye philips 65pus8909 tv aldım. İşletim sistemi titan os mus. Bu işletim sistemi nasıldır? Sorun çıkartır mı? Bir de sizce iade etmeli miyim yoksa bu televizyon iyi midir? Bize fiyat olarak uygun gozuktu renkleri de cok canlı ve parlak duruyordu.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
30 bin tl ye philips 65pus8909 tv aldım. İşletim sistemi titan os mus. Bu işletim sistemi nasıldır? Sorun çıkartır mı? Bir de sizce iade etmeli miyim yoksa bu televizyon iyi midir? Bize fiyat olarak uygun gozuktu renkleri de cok canlı ve parlak duruyordu.
Almışsınız ve beğenmişsiniz görüntüsünü, niye iade düşünüyorsunuz.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,680
40
Bence fiyatına göre güzel bir tv, Titan OS yavaşlarsa veya sorun çıkarırsa bir tane Tv Box ile çözersiniz sorunu.

S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Çok iyi fiyata almışsınız bende almak istiyordum ama 40bin bandında şuan o nedenle vazgeçtim birde va panel çıkıyor ve bir süre sonra cihazda toz bulutları oluşturduğu şikayetlerini okudum o nedenle ips panelin çıkacağı kesin olan bir cihaz almak istiyorum bende

E Çevrimdışı

enginbaylor

Yeni Üye
9 Kas 2024
3
24
Çok iyi fiyata almışsınız bende almak istiyordum ama 40bin bandında şuan o nedenle vazgeçtim birde va panel çıkıyor ve bir süre sonra cihazda toz bulutları oluşturduğu şikayetlerini okudum o nedenle ips panelin çıkacağı kesin olan bir cihaz almak istiyorum bende
Magazadan baktıgımda goruntusu cok guzel gozukuyodu. İps panel var dedi ordakiler ama va panel de mi gelebiliyo bu televizyonda. Bide hepsiburadada teknosa satıcılı 32 bin tl suan. Alıcaksanız indirim devam ediyor

S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Grundig 75GHU9000 nasıl bir tv dir 39bin şuan da
Philips 75PUS8309 36 bin bu ikisini karşılaştırsak veya sizin tavsiyeniz
fiyatı 40-50bin civarında 65 ve üstü tv bakıyorum ambilight özelliğinden dolayı philips lere karşı bir sempatim var şuan salonumda vestel 65ud8900 var daha hiç bu tv kötü kalitesi zayıf renkler cansız falan demedim muhakkak mağaza gidince yan yana ciddi farklar görüp anlıyorsunuz ama eve gelince zaten izlediğin bu :) görünce seviyor insan ps5 imde var takıp oynuyorum yeterli geliyor ama şimdi salonda ki tv yi diğer odaya taşıyıp bir tık boyut büyütebilirim diğer oda da tv ihtiyacı doğduğu için bakınmaktayım değerli tavsiyelerini ne olur acaba bu arada işletim sistemi umrumda değil wzone mi box gibi android cihazlarım var ekran iyi olsun yeter Samurai Samurai

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

beray

Yeni Üye
15 Tem 2020
20
39
Merhaba,
Takıldığım bir konu var.
Diyelim ki çok beğendiğim bir TV var.
Hemen her yönden başarılı bulunuyor fakat udyu yayınlarında upscale ve yüksek hareketli görüntü başarısı eleştiriliyor.

Sorum şu;
Ben bu TV'ye kaliteli bir uydu alıcı veya kablonet alıcısı bağladığımda, bu işleri artık uydu alıcı yapıyor TV'ye iş düşmüyor mu,
yoksa uydu alıcısı olsa da TV'nin bu zayıf yönü görüntüyü hala etkiler mi?

Yani, iyi bir uydu alıcı ile bu zayıflığı aşabilir miyim?

teşekkürler,

Hayır iyi bir Tv aldığında işlemci seviyeside tabiki iyi oluyor. Hdmi den taktığında upscalling görüntü yükseltme işlemini çok iyi şekilde yapacaktır. Bunun için TCL PHİLİPS SAMSUNG LG markalarından birini alman lazım. Oldukca başarılı görüntü işleme teknolojisini işleyen işlemcileri bunlar kullanıyor.

S Çevrimdışı

serhad16

Yeni Üye
3 Kas 2023
12
52
Hayır iyi bir Tv aldığında işlemci seviyeside tabiki iyi oluyor. Hdmi den taktığında upscalling görüntü yükseltme işlemini çok iyi şekilde yapacaktır. Bunun için TCL PHİLİPS SAMSUNG LG markalarından birini alman lazım. Oldukca başarılı görüntü işleme teknolojisini işleyen işlemcileri bunlar kullanıyor.
açıklama için teşekkürler

Geri
Üst Alt