S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
IPS panel almayı planliyorsun. 75 inç.
Bu manada ekranla ilgili sorun çekme ihtimalin çok. Philips alacaksanda internet üzerinden alışkanlığın varsa, smarti kısıtlı. TV box la desteklersiniz.
Paneli hakkında bilgi bulamadım dün gece 36 bine düşünce fiyatı philips 75PUS8309-12 modelini aldım iyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum perşembeye kadar sipariş iptal hakkım var kargolanmadan eğer tavsiye edeceğiniz farkı bir marka model varsa inceleyebilirim

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,680
40
Paneli hakkında bilgi bulamadım dün gece 36 bine düşünce fiyatı philips 75PUS8309-12 modelini aldım iyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum perşembeye kadar sipariş iptal hakkım var kargolanmadan eğer tavsiye edeceğiniz farkı bir marka model varsa inceleyebilirim
Vestel'den memnun kaldıysanız Philips'ten memnun olmama ihtimaliniz pek yok gibi. 65 ve 75 olanın VA panel ile üretildiği yazıyor,

PS5 oynayacaksanız size TCL 65C755 veya Samsung 65Q80D önerirdim fakat Philips de sizi memnun bırakabilir.

S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Vestel'den memnun kaldıysanız Philips'ten memnun olmama ihtimaliniz pek yok gibi. 65 ve 75 olanın VA panel ile üretildiği yazıyor,

PS5 oynayacaksanız size TCL 65C755 veya Samsung 65Q80D önerirdim fakat Philips de sizi memnun bırakabilir.
Hocam attığınız linkte 55 ve 75 inc ips diyor sanki ama yanlış mı görüyorum 75 olanını satın almıştım ben

IMG_9367.jpg

C Çevrimdışı

CanBatdal

Yeni Üye
21 Eyl 2024
7
30
Du7xxx serisi Samsung un giriş seviyesi modeli, 60 hz daha ucuz bir işlemci (daha yavaş), izleme açısı ve parlaklığı daha az.
C745 fald ve 120 hzlik panel
Samsung dan Q80D
Tcl den C755 modellerine tercih ederseniz. Daha bir işlemci daha iyi donanım ve daha iyi görüntü ve hdr izlemesi yaparsınız.

IMG_20241112_141412.jpg

Ürün elime ulaştı, tavsiyelerin için teşekkür ederim. Deneyimledikten sonra fikir bildireceğim tavsiyeleriniz üzerine içime sinerek satın aldım.

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
186
50
phılıps 55pus558508e bugün yeni yazılım geldi TPM231WW R101 002038 221DİR BAYA UZUN SÜRDÜ ACABA TVDE NEGİBİİYİLEŞTİRME OLDU USTALARIMDAN GÖRÜŞ AALMAK İSTİYORUM SAYGILAR

S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Doğru diyorsunuz, ben ters yazmışım size. 65 VA, 55 ve 75 IPS yazıyor.
Olsun terste olsa sayenizde ips olduğunu öğrendim sevindim bana yeter istediğim özellikteki tv lerle aldığımın arasında 15bin fiyat farkı oluşuyor 15 bin liraya o eksiklikler değer dedim aldım teşekkürler geri dönüşünüz için geldiğinde ambilight ışıklarını da bantlıcam içine toz falan kaçmasın olcak bitcek :)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,680
40
Olsun terste olsa sayenizde ips olduğunu öğrendim sevindim bana yeter istediğim özellikteki tv lerle aldığımın arasında 15bin fiyat farkı oluşuyor 15 bin liraya o eksiklikler değer dedim aldım teşekkürler geri dönüşünüz için geldiğinde ambilight ışıklarını da bantlıcam içine toz falan kaçmasın olcak bitcek :)
İyi günlerde kullanın 🙂

I Çevrimdışı

ilgazcirasi

Yeni Üye
19 Kas 2018
25
35
Kullandığınız yer neresi. Bence uydu cihazıniz varsa. 43 Samsung m7 modeli var. 8500 TL civarı satılıyor.smart TV Va panelli sadece uydu yok. Bunu değerlendirirsiniz.
32 inç kesinse istediginizi alın kalite hepsinde aynıdır ucuz malzeme ile yapılır bu modeller.
Skytech 32 inç TV kumandayı ara sıra algılamıyor televizyoncu ben yapamam dedi, mutfak için tv Baktık, tv ye harici uydu cihazı takarak sorunu çözdük, ancak TV nün Kendi kumanda algılamıyor, sorun tv de kumanda sağlam

Geri
Üst Alt