A Çevrimdışı

alien

Yeni Üye
7 Kas 2024
3
42
rti ürünleri sadece isim değiştirerek çıkartmaya devam ettiği sürece, adam gibi FALD

Fiyat/performans olarak şu an sadece TCL'in ürünleri var, onu da markalı muadillerine göre ucuz olduğu için öneriyoruz. Q60 yerli televizyonlardan bir tık daha iyidir her şeye rağmen. Ancak BU7000, CU8000 gibi seriler yerine yerli ürünler ikame edilebilir bir bakıma. Q60 biraz orta seviyeye yakın bir model, Qled serisinin başlangıcı.

Vestel aynı şeyin laciverti ürünleri sadece isim değiştirerek çıkartmaya devam ettiği sürece, adam gibi FALD panelli veya Mini Led bir tv üretmediği sürece, tek modele zibilyon tane farklı panel koyduğu sürece tavsiye edebilmek zor. Sadece belirli şartlar için tavsiye edilebilir.

3 metre mesafe için 65'' yeterli olur. 65C745 bakabilirsiniz.
Zaman ayırarak cevapladığınız için teşekkürler.

Grundig 65GHO 9900 OLED önerir misiniz,

günlük devamlı TV açık kullanılmıyor, direk güneş ışığı da almayacak. Gece indirimleri ile ara ara 42 binlere kadar düşüyor fiyatları

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,680
40
Zaman ayırarak cevapladığınız için teşekkürler.

Grundig 65GHO 9900 OLED önerir misiniz,

günlük devamlı TV açık kullanılmıyor, direk güneş ışığı da almayacak. Gece indirimleri ile ara ara 42 binlere kadar düşüyor fiyatları
42.000'e bulursanız alabilirsiniz. LG'nin 3-4 yıl önceki ucuz modellerinin panelini kullanır yani 2021 model LG B1 Oled almışsınız gibi düşünün. Tabi ki yazılım ve malzeme kalitesi LG'ye göre daha düşük seviyede, bu nedenle ucuz.

Oled olduğu için görüntü kesinlikle tatmin eder. Özellikle geceleri çok keyif alırsınız. Gündüz kullanımında parlaklık biraz zayıf kalabilir. Dikkatli kullanırsanız yanık olma riski düşük.

N Çevrimdışı

Nickneyime 

Aktif Üye
30 Nis 2020
80
32
Acil dönüş yaparsanız sevinirim!!!! Vestel 55Q9900 televizyon almıştım ekranı kırık çıktı yetkili servis değiştireceğini söyledi fakat ellerinde televizyon olmadığını, 55QG9840 modeliyle değiştirebileceklerini söylediler. Kabul edeyim mi yoksa Q9900 daha mı iyi?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,680
40
Acil dönüş yaparsanız sevinirim!!!! Vestel 55Q9900 televizyon almıştım ekranı kırık çıktı yetkili servis değiştireceğini söyledi fakat ellerinde televizyon olmadığını, 55QG9840 modeliyle değiştirebileceklerini söylediler. Kabul edeyim mi yoksa Q9900 daha mı iyi?
Vestel'in yeni ürünü, hakkında bilgi sahibi değilim.
By_Trol By_Trol sende panel bilgisi var mı ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Vestel'in yeni ürünü, hakkında bilgi sahibi değilim.
By_Trol By_Trol sende panel bilgisi var mı ?
VESTEL 55Q9900 QLED 4K SMART Hkc ve Lg karma panel
VESTEL 55QG9840 4K QLED GOGLE ANDROİD TV Hkc ve Boe karma panel

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,680
40
Valla adamlar benden dönüş bekliyor ne yapsam bilemedim. Uyguna da aldım aslında 18 bin. İade etsem bu fiyata bulamam bir daha.
By_Trol By_Trol ustamın söylediğine göre ikisi de benzer tv. Q9900 Android değil, QUI yani Vestel'in smart sistemini kullanıyor. Diğeri ise Google TV imiş yani Android'e benzer diyebiliriz. Android ile arasındaki fark ara yüz olması lazım.

Panel olarak da ikisi birbirine benziyor. İkisi de karma panel ile geliyor yani VA veya IPS gelme şansı 50%. Bence kabul etmenizde bir sakınca yok gibi duruyor.

N Çevrimdışı

Nickneyime 

Aktif Üye
30 Nis 2020
80
32
By_Trol By_Trol ustamın söylediğine göre ikisi de benzer tv. Q9900 Android değil, QUI yani Vestel'in smart sistemini kullanıyor. Diğeri ise Google TV imiş yani Android'e benzer diyebiliriz. Android ile arasındaki fark ara yüz olması lazım.

Panel olarak da ikisi birbirine benziyor. İkisi de karma panel ile geliyor yani VA veya IPS gelme şansı 50%. Bence kabul etmenizde bir sakınca yok gibi duruyor.
Çok teşekkür ederim

1 Çevrimdışı

10ur01

Yeni Üye
7 Kas 2024
3
38
Yazılım ve malzeme kalitesi kötü olur panel oled ve LG den alır. Görüntü iyi olur. Diğer kötü dediğim şeyler paneli biraz sınırlar. TV geldiğinde Grundig in görüntü ayarları ne varsa kapalı konuma getir. Kontrast geliştirici motion vb .zaten Grundig koç ürünleri kumandaları biraz geç ve tutarsız algılar. Yanı oled olduğu için görüntüyü begenirsiniz. Yazılım ile panel haricî bileşenlerin kötü olmasından dolayı biraz sıkıntı yaşarsınız. Bu da kişiye göre değişir. Kullanım şekline göre
Öncelikle çok teşekkürler bilgi ve deneyimleri paylaştığınız için grundig tv yi iade ettim 65 inc acilen bu hafta tv almam gerekiyor aklımda belirli modeller var öncelikli almayı düşündüklerimi sıraladım evde film ve maç izleme ağırlıklı kullanacağım belki ip tv bu seçenekler dışında önereceğiniz varsada açığım şimdiden teşekkürler

1- philips 65pml9009 (önceliğim ama titan os işletim sistemini bilmiyorum yorumları gayet iyi onun dışında)
2-Lg 65qned86t (daha önceki televizyonum lg kumandası benim için + ve etrafımdaki herkes Lg diyor başka modelde olabilir
3-Tcl 65c755 ( sayfada çok önerildiğini gördüm ama maçlarda bulutlanma olduğunu yazanlar vardı)
4-Samsung 65q70d ( kullanan bir arkadaşım önerdi)
58.000 tl lere çıkabilirsem ek olarak Lg oled65b46 ( eski panel oled kullanılmış ama fiyatı iyi gibi geldi)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt