L Çevrimdışı

lavanta

Aktif Üye
20 Tem 2024
65
49
Öncelikle çok teşekkürler bilgi ve deneyimleri paylaştığınız için grundig tv yi iade ettim 65 inc acilen bu hafta tv almam gerekiyor aklımda belirli modeller var öncelikli almayı düşündüklerimi sıraladım evde film ve maç izleme ağırlıklı kullanacağım belki ip tv bu seçenekler dışında önereceğiniz varsada açığım şimdiden teşekkürler

1- philips 65pml9009 (önceliğim ama titan os işletim sistemini bilmiyorum yorumları gayet iyi onun dışında)
2-Lg 65qned86t (daha önceki televizyonum lg kumandası benim için + ve etrafımdaki herkes Lg diyor başka modelde olabilir
3-Tcl 65c755 ( sayfada çok önerildiğini gördüm ama maçlarda bulutlanma olduğunu yazanlar vardı)
4-Samsung 65q70d ( kullanan bir arkadaşım önerdi)
58.000 tl lere çıkabilirsem ek olarak Lg oled65b46 ( eski panel oled kullanılmış ama fiyatı iyi gibi geldi)
Bütçeniz uygunsa QN90D veya QN85D ye bakın bence. TCL de hareket netliği sorunlarından bahsediliyor ve çözüm yok. Yani hareket netliğini kapatın diyerek çözüm sunuluyor ancak madem kullanılmayacak bir özellik neden sunulur? Ayrıca TCL de servis sorunlarından bahsediliyor.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Öncelikle çok teşekkürler bilgi ve deneyimleri paylaştığınız için grundig tv yi iade ettim 65 inc acilen bu hafta tv almam gerekiyor aklımda belirli modeller var öncelikli almayı düşündüklerimi sıraladım evde film ve maç izleme ağırlıklı kullanacağım belki ip tv bu seçenekler dışında önereceğiniz varsada açığım şimdiden teşekkürler

1- philips 65pml9009 (önceliğim ama titan os işletim sistemini bilmiyorum yorumları gayet iyi onun dışında)
2-Lg 65qned86t (daha önceki televizyonum lg kumandası benim için + ve etrafımdaki herkes Lg diyor başka modelde olabilir
3-Tcl 65c755 ( sayfada çok önerildiğini gördüm ama maçlarda bulutlanma olduğunu yazanlar vardı)
58.000 tl lere çıkabilirsem ek olarak Lg oled65b46 ( eski panel oled kullanılmış ama fiyatı iyi gibi geldi)
65B4 LG nin oled i. Panel eski değil onlarda da Evo yeni panel var. C serisiyle model farkından dolayı yazmazlar.

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
186
50
PHILIPS TV 55PUS 8508 E YENİ YAZILIM GELDİ İÇERİĞİ NEDİR NE GİBİ İYİLESTİRMELER VAR TPME2231WW R 101 002038 221 ENSON SÜRÜM BU

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
peki siz hangisini önerirsiniz oled harici
Bu fiyatlara çıktığınızda oled görüntü de ( kontrast, doğru renk, tepki süresi ekranın homojenligi, izleme açısı vb) daha belirgin üstünlüğü vardır. LCD tarafı biraz işin ticaretine iyice dökülmüş gibi. Artık LCD yapacak birşey kalmamamis son buldukları qled, mini LED gibi pazarlama dilleri vb. Şimdide parlaklığı ön plana çıkarıp bir pazarlama tekniği yapılmakta.
Oled ilk tavsiyem. LCD ise Va panelli bir model ile devam edin.
Qn85-90
C755-855
Bunlar LCD de iyi modellerdir

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,680
40
Ben de kendi yorumum ile destek olayım.

Öncelikle QNED86 ve Q70D modellerini listeden silin çünkü ikisi de kenardan aydınlatmalı modeller. Özellikle LG'nin QNED serisinde bariz bir kalite düşüşü var. 2022 QNED90 serisi üst düzeydi fakat 2024 açıkçası beş para etmez.

Philips PML9009 için şu an net bir şey söyleyemiyorum; et mi, tavuk mu, balık mı belli değil. Şu ana kadar ki PML serileri kağıt üzerinde iyi olsa da gerçek hayatta hayal kırıklığı yaratmıştı. PML9009 da donanım ve özellik olarak çok iyi fakat performans nasıl pek fikrim yok açıkçası.

Led alacaksanız;
- Samsung tarafında Q80D, QN85D ve yukarısı
- TCL tarafında C755 ve yukarısına bakın.

En mantıklısı OLED almak, ben olsam OLED alırdım. Eğer daha uygun fiyata bulabilirseniz geçen yılın modeli olan C3 de bakabilirsiniz.

C Çevrimdışı

CanBatdal

Yeni Üye
21 Eyl 2024
7
30
Kuruluma kim bakıyor?
TCL'den randevu alıyorsunuz, bulunduğunuz ilde anlaşmalı oldukları yetkili servisi gönderiyorlar, genelde ertesi gün geliyor servis

Hangi modeli aldınız. Secemedim
Dediğiniz gibi 55C755 aldım hocam şu an kullanıyorum, kendimce birkaç video ile renk testi yaptım, siyahlarda beyazlarda dalga dalga görüntü yok. Gün ışığında performansı iyi gün ışığı görüntüyü engellemiyor, görüş açısı iyi, yazılım çok iyi arayüz gerçekten bayağı hızlı ve kullanışlı. Ses sistemi segmentindeki ürünlerde 20w bunda 30w ses kalitesi iyi sadece basslar biraz zayıf. Bir de beni kandırdınız 15 20 bine TV bakıyordum aklıma girdiniz bütçeyi 30a kadar yükselttim mecburen 😂

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt