@kutayoğlu
hocam TPV 2024 full serileri henüz incelemedim hatta bazı bilgiler bile sadece
ön inceleme v.s gibi
sanırım biraz geç çıkacak
TITAN henüz oturtulamadı! geçen seneden bazı serileri vardı ama bol BUG lu!
acele etmeye gerek yok ancak dikkat edin TheOne lar yine 50 ve 100Hz li geliyor
ama 50 de bazı kırpılmış durumlar vardır
geçen bahsettiğim seri 89x9 lardır!!
senin bahsettiğin ise 83x serisi dir
OLED TPV de her zaman OK dir yani önce tercih LGE sonra TPV OK dir
bu arada TPV ler günlük kullanım da özellikle her türlü "ileri önlem uygulamalarında"
LGE ve diğerlerinden çok daha başarılıdır(Panasonic hariç tabiki)
not;o sorduğun upgrade/f-w uygulamadaki durum daha çok bizim Box lar için geçerlidir
yani Ethernet bağlarsan görmüyor ama WiFi bağlanırsa server dan dosyayı alıp yüklüyor!
ben TV ler de böyle bir şey görmedim,TPV de aynen böyledir ki zaten panelim ethernet ile
bağlı her zaman,WiFi den hiç bağlamıyorum çünkü zaten paneli ne Android/GoogleTV ve
ne de Stream tarzı hiç bir şey için kullanmadığımdan dolayı net bağlantısını önemsemiyorum
ama f/w çıktığı zaman bunu ethernet den yüklüyorum
not2; ancak bazı durumlarda nete WiFi den bağlı olursa server dan data bilgilerini hemen görür
ve otomatik indirir,etnernet ile her zaman bunu yapmaz veya daha sonraki günlerde yapar!
ancak bu olay genel de tüm panellerde aynı çalışır
++
son aldığım Boxı satıştan çektim zaten 10gün kadar durdu,tam postalıyordum ki karar değiştirip
vazgeçtim şimdilik,yani Ugoos AM8 de iptal ettim o da şimdilik,ama bu ondan şimdi bir tık daha
iyi gibi!
"incelemeye devam" şu bizim İspanyol vardı sanırım tanırsın Beelink team den;her zaman "happy testing"
deyip güyya normal kullanıcı gibi davranırdı ama çakazladım onu da sonunda

bizim Ukraynalı team le çalışıyor Beelink ve bir kaç ana üretici fabrikayla yazılım veriyorlar
Dün nihayet Slimboxtv,benim X96X10Pro için de rom verdiler! bugün yükledim 11.22 version ama henüz
f,nal rom değil bu bazı bug lar hala devam ediyor bunun için fabrikadan birisi var o sanırm bunu düzeltecek
olmadı topu bizim İspanyola atacak işi çözemezse yaw!
hala UI en tepede London weather çıkıyor,ne iş abi yaw London

cihaz şimdi Root lu oldu,ama bazı illegal app. lar filan vardı bunları kaldırmışlar!
Magisk aktif oldu şimdi
AM8 için bence bekle fiyat ciddi pahalı $ 300 kağıdı buluyor,X96 ise maliyeti $ 170 kağıt gibi hatta 160/165 lere kadar
iniyor başka satıcılarda(ALI de ki diğer vendor lar ucuza verebiliyor)
AI çalışması çok iyi
RAM 8Gb klasik 4Gb ram lerden iyi ama öyle aman aman bir fark da yoktur!
DDR4 ve "harbi" ddr4 RAM li yani çakması değil üzerinde!