Merhabalar, benimde aynı başlıklarda ama arkadaş kadar yüksek beklentim yok. Akşamları youtube,twitch, netfilx vs izleyeyim. Arada sevdiğim oyunları bilgisayardan oynayayım. Oynadığım oyunlar tamamen offline oyunlar aman aman bir performans beklemiyorum takılmasın yeter gibi.18.000 TL bütçe ile kullanım amacınıza uygun yüksek performanslı bir tv alma şansınız neredeyse sıfır. Oyun için yüksek ekran tazeleme hızı, düşük giriş gecikmesi, VRR gibi özellikler gerekli. Hem oyundan performans alabileceğiniz hem de sizi cezbedecek kadar yüksek kaliteli görüntü verebilecek bir tv için minimum 35.000 TL bütçe ayırmanız gerekli.
Bahsettiğiniz Nano76 fiyatına göre iyi fakat özellik olarak çok vasat bir cihaz. Rtings incelemesi burada,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim size tavsiyem şu olur; bütçeniz dahilinde 55'' ekran alabilme şansınız yok. Bunun yerine ekran boyutunu 32'e düşürüp tv yerine monitör alın. Sizi her bakımdan memnun edecektir. Mesela Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NUXUF çok iyi bir monitör. Bahsettiğiniz LG televizyonu 10 kez cebinden çıkarır. Belki 18.000 civarına temiz bir 2. el bulabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Philips 55PUS8108 19300 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Toshiba 58UA3D63DT 16500 TL
Giriş yap veya üye ol.
Toshiba 55QA5D63DT 20199 TL
Giriş yap veya üye ol.
Vestel 55Q9900 19100 TL
Giriş yap veya üye ol.
Onvo 50OV6000U 10000 TL Veya böyle düşük bir fiyatla ortalama(idare eder) bir sonuç alabilir miyiz?
Ne gibi öneri veya tavsiyeleriniz olur. 20K yı gözden çıkardım ama gidip 10 K lıkta tv alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: