albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,384
neden bu ikisinden birisini seçiyorsun?Herkese merhabalar,
LG 55 816 RE
PHİLİPS 55 PUS 8808
Bu iki cihaz arasında kaldım yorumlarınızı rica ediyorum.
neden bu ikisinden birisini seçiyorsun?Herkese merhabalar,
LG 55 816 RE
PHİLİPS 55 PUS 8808
Bu iki cihaz arasında kaldım yorumlarınızı rica ediyorum.
Va istemiyorum, varmı önerecegin bir cihaz.?neden bu ikisinden birisini seçiyorsun?
43'' boyutunda dünya markalarının kaliteli televizyonlarını bulamazsınız. 43QN90C var ama Türkiye'de satılmıyor. Bu markaların, bu ebatta alacağınız cihazları giriş seviyesi olur. Mesela 43CU8500 gibi.Değerli arkadaşlar 43 inç 4K en alınabilir makul bir TV arıyoruz tcl 43p735 12.000 küsür lira şu anda ama 2022 üretimi tek seçenek bu mu toshiba'da 10.000 küsür liraya var ama vestel'de 2020 Android aldık ve perişan olduk ondan dolayı pek güvenemiyorum philips'te samsung'da LG de olabilir onlar da 12-13 bin liraya bulabilir miyiz acaba veya daha farklı bir marka da ama dünya çapında bir marka olmasına önem veriyoruz aslında full HD tcl de var BİM'de geçen aydı sanırım satışa çıktı şu anda birkaç BİM'de olduğunu biliyoruz stoklarında 9000 TL TCL 43L5A rem ve hafıza bilgisini öğrenemedim bir türlü bu modelin kısaca fiyat performans 4k'da ya da full HD de olabilir saygılar
VA panel sorun değilse, en mantıklı ürün Samsun M7 4K 43 inç monitördür, fiyatı 8000 TL seviyesinde. TV diye geçmediği için fiyatı çok uygun ve görüntü kalitesi 11000-15000 seviyesindeki 4K TV'lerin birçoğundan daha iyi, özellikle Onvo, Axen, vb ürünlere fark atar kalite ve performans açısından. Bu ürünlerden tek farkı içinde dahili tuner olmaması (harici uydu cihazı bağlamanız lazım). Bir dolu inceleme okuduktan ve izledikten sonra yine de korka korka bu ürünü aldım ama geldikten sonra memnun kalınca bir sipariş daha verdim.Değerli arkadaşlar 43 inç 4K en alınabilir makul bir TV arıyoruz tcl 43p735 12.000 küsür lira şu anda ama 2022 üretimi tek seçenek bu mu toshiba'da 10.000 küsür liraya var ama vestel'de 2020 Android aldık ve perişan olduk ondan dolayı pek güvenemiyorum philips'te samsung'da LG de olabilir onlar da 12-13 bin liraya bulabilir miyiz acaba veya daha farklı bir marka da ama dünya çapında bir marka olmasına önem veriyoruz aslında full HD tcl de var BİM'de geçen aydı sanırım satışa çıktı şu anda birkaç BİM'de olduğunu biliyoruz stoklarında 9000 TL TCL 43L5A rem ve hafıza bilgisini öğrenemedim bir türlü bu modelin kısaca fiyat performans 4k'da ya da full HD de olabilir saygılar
Sorduğunuz tv modelleri hakkında bilgim olmadığı için bilerek cevap vermedim.çok yardımcı oldunuz. teşekkürler. tavsiyelerinize göre seçim yaparım..
Bize kızdınız belki ama elimizde sihirli değnek yok maalesef. 14.000 TL'ye televizyonu bırakın artık doğru düzgün telefon bile alamıyoruz. Bu bağlamda bizim için tavsiye vermek de çok zor oluyor. 14.000 TL'ye, 60.000 TL'lik televizyonların görüntüsünü verebilecek alternatifler olsa zaten insanları hemen o modellere yönlendiririz. Toshiba, Vestel, Grundig, Arçelik vb. markaların ürünleri hep birbirine benzer. Hiçbirinden bir Samsung QN85C veya Sony X90L kalibresinde görüntü alamazsınız.a101 den toshiba 50UL2163DT/2 bu ürün alınır mı. ve toshiba 50UL2163DT farkı ne. bilen var mı arkadaşlar. birde
hepsiburada Toshiba 55UA3D63DT tv 1000 tl indirimle 13699 tl ye satılıyor. ama *********.com da panel bilgisi tekil panel BOE DISPLAY ADS panel olduğu yazıyor. fakat cof sayısının 6 olması canımı sıkıyor. bu ürünler arasından hangisini tercih etmek mantıklı olur. neden. yardımcı olursanız memnun olurum.
veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka tv ler varsa onlarada bakabilirim.
şahsen gerek tv tavsiye gerek panel bilgilerini paylaşma. insanları bilinçlendirme ve meraklarını giderme satın aldıkları ürünleri bilinçli bir şekilde ve neye para verdiklerini bilmeleri yani bir ürünü umutla satın aldıktan sonra hüsrana uğramalarındansa hüsrana uğrama ihtimali olan bir ürünü bilerek satın almaları hususundaki bilinçlenmeleri çabalarınızı önemsiyor ve takdir ediyorum.Sorduğunuz tv modelleri hakkında bilgim olmadığı için bilerek cevap vermedim.
Bize kızdınız belki ama elimizde sihirli değnek yok maalesef. 14.000 TL'ye televizyonu bırakın artık doğru düzgün telefon bile alamıyoruz. Bu bağlamda bizim için tavsiye vermek de çok zor oluyor. 14.000 TL'ye, 60.000 TL'lik televizyonların görüntüsünü verebilecek alternatifler olsa zaten insanları hemen o modellere yönlendiririz. Toshiba, Vestel, Grundig, Arçelik vb. markaların ürünleri hep birbirine benzer. Hiçbirinden bir Samsung QN85C veya Sony X90L kalibresinde görüntü alamazsınız.
VA tipinde panele mi ihtiyacınız var yoksa IPS mi bu belli olsun yeter. 50'' olanlar genelde VA olur, 55'' olanlar ağırlıklı olarak IPS ile gelir. Vestel sonradan değişikliğe gitmediyse eğer, Toshiba 55UA3D63DT modelinde BOE marka ADS yapı tipinde panel kullanılıyor. G31 uzantılı ana kart olduğu için 2 GB ram mevcut. Alınabilir bir model gibi duruyor.
Özellikle "forum ciddiyeti" tanımı kullanıldığı için müdahil olmak istiyorum. Öncelikle bazı tanımların üzerinden geçmek isterim;şahsen gerek tv tavsiye gerek panel bilgilerini paylaşma. insanları bilinçlendirme ve meraklarını giderme satın aldıkları ürünleri bilinçli bir şekilde ve neye para verdiklerini bilmeleri yani bir ürünü umutla satın aldıktan sonra hüsrana uğramalarındansa hüsrana uğrama ihtimali olan bir ürünü bilerek satın almaları hususundaki bilinçlenmeleri çabalarınızı önemsiyor ve takdir ediyorum.
bu aynı zamanda memnuniyeti de beraber getirir çünkü insan ben bu ürünün bu şekilde çıkma ihtimalini bilerek aldım zaten diye düşünür.
lakin sizin de belirttiğiniz gibi doğal olarak herkesin her şeyi bilmesi imkansız. bir şeyler soranlarda bunun farkındadır diye düşünüyorum fakat foruma gelenleri ciddiye aldığınızı göstermek adına sadece küçük bir cevap. "" yardımcı olmak isterim ama bu tv leri bilmiyorum tanımıyorum. yanlış yönlendirmemek adına yorum yapamıyorum. yardımcı olamadığım için kusura bakmayın"" hepsi bu, bu cevap bir soru sorup sonra günlerce acaba soruma cevap verildi mi verilmedi mi diye ikide bir foruma girip kontrol etmek zorunda kalmaktan ve forum da sorulara cevap verilmediği gibi bir düşünceye kapılmaktan forumun ciddiyetini sorgulamaktan kurtarır insanı.(nacizhane tavsiyem)