E
ekkir
kardeş artık Pio satan yok!
ben seneler önce "satmayın" diye adeta zorladım bu insanları,yani nerede trak orada bırak olsun!
5090/6090 satan belki sahibinden mekanında bulunabilir ama bunların çoğu "gerçek" satıcı değildir!
ya da bunlar her kim ise onlara beni sorun,size kim olduğunu söyliyeyim!
bu saat den sonra Pio artık alınmaz! ha bulursanız 3/5 kağıda o zaman kapın ama yok 25 kağıt
yok 30 kağıt filan çakalları bana gönderin bir zahmet
son üretim yılı bunların 2009 dur!! miadı doldu sayılır zaten 15 sene kafadan gitmiş belki
5 sene daha gider zira bunlar hem PDP hem de Pioneer yaw
dandik Samsung/LGE PDP lerle karıştırılamaz
bugün 2004/5/6 model Pio PDP kullananlar bile hala var!
++
T
Taner0048
Sony W ler zaten kısa ömürlü çıkmıştı,yani ciddi hatalar verdi o zaman bunlar
parça garantisi her ne kadar 6 veya 7 sene olsa bile Sony de bu da olmazdı!
3 sene sonra geçmiş olsun
Baclit ünitesi işinde Sony ciddi kötüdür çünkü "üretici değildir"! eskiden Samsung
veya CMO ağırlıklı idi ama tamir pek yapmıyorlardı direk modül+baclit komple
değişimi yaparlardı veya para iadesi v.s yani Sony demek sıkıntı demekdir özellikle TR de
bildiğiniz çoğu markalar gibi bu herifler de "montajcıdır"!
bütçe belirtmemişsin?
ebat v.s?
marka?
Sony yi unut bu arada,Samsung favori olsun,TCL aklına bile getirme,TPV de aman aman tavsiye
etmem,geriye bir şey kalmadı zaten
Ben senelerdir sadece OLED lere bakıyorum artık,LCD defterini kapattım
çok yüksek bütçelere çıkanlara ise direk tavsiyem OLED dir,yani 60/70/80 kağıtlara
hala gidip de LCD alan veya bakan adama sadece şaşarım
OLED direk tavsiyem LGE dir C/G3 serisi gibi
TPV 8/9 da olduka sıkı ama servis/MH v.s biraz sıkıntılı,yani güvenmiyorum açıkçası
ama LGE bu konuda değil TR de tüm dünyada en iyisi
Not;ancak bizim OLED kullancılarının çoğu maalesef paneli nasıl kullanacağını bilemediği için
yada kafasına göre takıldığı için sıkıntı çıktığında direk markayı veya servisi filan suçlar
ama bu küllüm yalnıştır!
++
@alkoç
hocam msg attım dönmedin bana?
şimdilik Box için X96X10Pro OK dir,AM8 i beklemeye aldım ben!
detaylarını diğer tarafdan verdim,oku hepsini,AM8 ancak bekleme listesinde
bir süre daha kalacaktır!
miniPC konusunu Aziz bey cevaplayacak ama artık bunlar ciddi "gözde" oldular!
Box a alternatif+çok daha fonksiyonlu+Windows 10/11 le geliyorlar yaw
sanırım yakın gelecekte bizim Box lar "out" olacak gibi,teknik olarak zaten incelediğin gibi
ciddi faydalı gibi duruyor,Box hikaye yaw bunların yanında!
Stream için artık ne NVidia ne de Apple filan da alınmaz,gerçi bunlar hala en iyileri ama
miniPC yanın da artık esamesi bile okunmayacak duruma gelindi
kaldıki hemen her panel stream işini çok güzel yapabiliyor! ama panel dandikse tabiki bir Apple gibi
de resim veremez yani o kadar da değil,miniPC burada bence çok güzel devreye giriyor
bazı markalar pahalı olsa bile spec.lerine göre kağıt üstünde olukça sıkı görünüyor hele de salt
bizim gibiler için Box gibi kullanmak+Stream işinde çözmek filan derken bayağı iyi bir yerde bu meretler
not;AM8 yerine ben yazın miniPC ye geçmek de istemiyorum değil hani,birisi $ 300 maliyetli
diğeri de $ 400/600 gibi ama birisi bildiğin Box yahu diğeri "PC"!