yine çok fazla sorular var,eski TF ci ler torpilli benden
E
ekkir
hocam Pio işini bence unut,ayrıca elinde malı düzgün olan adam "satmaz" Pio sunu
ayrıca neden satsınki yaw nerede trak-orada bırak diyoruz ama bu meret kolay kolay gebermez
15 sene kafadan gider,sonrası Allah kerim ama hala gidenler var
2013 de UHD paneller çıktı,iyi de ne değişti bugüne kadar? o günden 720/1080 izliyorduk
bugünde! daha çok devam eder bunlar,"HDR" gelmiş,geç bunu yaw,DV gelmiş bunuda salla geç
ama çok merakı olan adam gider UHD panelini alır geçer izler
senin paneldeki Ysus/Zsus Boardlar ler değiştiği halde resim gelmiyorsa;usta bir şeyleri
eskik kontrol ediyordur ya da başka bir sıkıntı daha var,modül ünitesinin bozulduğunu sanmam
zira bunlar 100bin KM yol yapar banamısın demez yaw,NEC panel bunun üzerinde
ama her servis tamirci filan beceremez bunu! örneğin DIGICOM da sanırım artık bıraktı servis işini
PDP ler dandik ve çok basit LCD ler gibi değildir,kaldıki şimdiki yeni modeller(her MARKA) donamım
olarak ciddi "dandik" hatta daha da Türkçesiyle bildğin "adi"(Samy/Sony/LGE dahil veya LGE bir tık daha iyi)
24bin KM de olan bahsettiğin Pio daha "kız" gibi yaw,ama 5080 ise bunu unut!
KRP ise OK dir KM sine sakın takılma,ancak satana mutlaka sor beni tanıyıp tanımadağını,tanımıyorsa
temkinli yaklaş! ya da boşver gitsin,beni, tanıyorsa eyvallah,alo dersin görüşürüz gerekirse
ancak bir tane uyanık çakal var Bursa da arada bazı PDP ilanı filan verip manyak fiyat çekiyor herif
Pany PDP de var sanırım elinde,"satıcı" olduğu kesin,verdiği bazı ilanlar için bunu sahibinden.com şikayet
ettim,yaw bu ne biçim üslüp,adeta döver gibi,senelerdir aynı ilanlar durur ama şirket bir şey yapmıyor buna!
bu tip çakallardan uzak dur özellikle Pio/Pany PDP arıyorsan
++
@H.Özmen
dün e.mail attım,dikkatli oku
"LGE OLED G3" dosyası olarak değil de sen ilk baştaki "genel" açıklamayı oku tek tek settings tablosundan
öncede bu dediklerimi yapıyorsun,3/4 gün izle default olarak sonra verdiğişm bazı ayarları gir,sonra
takılırsan bana alo dersin,panelin yanından canlı olarak!
++
B
baymore
Philips için sanırım yazdıklarımı okudum,"farklı panel çıkma" durumu vardır TPV nin bazı seri/ebat/modellerin de!
TR kodu 62 de olsa E-12 de olsa IPS yerine örneğin 65" de VA çıkıyor!!
normal de 65" için yazıyorum paneli IPS dir ama TR de VA çıkıyor bazılarında
bu arada benim gördüğüm paneller de VA idi!
çıplak gözle mutlaka izle
IPS/VA takıntın varsa o zaman sen hangisini istiyorsun?
veya örneğin Bluray(2k veya 4k) bağlama durumun varmıdır? var ise IPS olmaz!
PS4/5 veya XBox bağlama varmı? varsa IPS daha iyi
tam nedir bağlayacağın cihazlar?
IPS de siyahlar zayıf/başarısız-Contrast da düşük dür,AÇI çok iyidir ama
Sony/Samy için bütçe varsa bunlara bak
yoksa Philips 8808 iyidir ama panel durumunu netleştirmen gerekiyor
örneğin ben sürekli Philips den sadece 50" kullanıyorum ne 55 ne de 65!
4 yılda bu üçüncü Philips 50" oldu
++
A
atakan05
senin panel 8505 biraz farklı 8808 den,"kağıt üstünde" 50/60-100/120 Hz farkı gibi görülse de
işin aslı öyle değildir!!
yazılım tabanı aynı ama detaylı sett. ve sonuçlar da aynı değildir!
son yazılımla ciddi çok daha iyi olduğunu yazmıştım,"fark göremiyorsan" ki 85x serisinde görememen
normaldir ancak yinede bir fark olacağını tahmin ediyorum
örneğin sende panele bağlı sanırım Android TV-Box var değilmi? ben de Box kullanırım her zaman
Kablo dediğin nedir? veya ayarınımı yapamadın,ya da Box dandik bir şeymidir?
bu arada panelin üzerinde çok iyi bir GPU(G-57) vardır ve senin Box dan daha iyi resim veriyor
Box markasını ver sanırım GPU su da G31 dir onun
AllWinner deme sakın!