T taner
30/35 kağıt bence çok ciddi rakamlar yaw,hiç bir marka o rakamları filan hak etmiyor
ama işin bok tarafı doların aşırı pahalı olması sebebiyle tüm cihazlar haliyle abuk
rakamlara geliyor
biliyorsun ben 50/8808 kullanıyorum Aralık başın da aldım Vatan dan 22,5 kağıda
bence bu para bile çok bu eskimiş teknoloji LCD lere ama yapacak bir şey yok
bu model gerçekten piyasının en iyisi 50" lik ler arasında,sanırım çıkalı 6/7 ay oldu
ve 1 defa yazılım verdiler! bu bence iyi bir şey,ben zırt-pırt yazılım çıkaranlara
karşıyım!
ama git çıplak gözle izle Vatan da MM de fiyatlar bazı TV lerde senin internetden
gördüğün rakamlarda daha düşük oluyor,ben 22.4 kağıda aldığım da fiyat Vatan sitesinde
sanıırm 25.5 gibi yazıyordu
++
markadan bağımsız,neyi alsan bu meretlerin sıkıntı sorunu olur/olabilir hatta illaki oluyor!
sen sanırım eski Pio cu idin değilmi?? yaw onu unut Pio gibi kimse olamadı bugüne kadar
sadece yerli lerden bir tek Vestel bu konuda en iyisi!
TCL ise en kötüsü malı da yaramaz,hizmetleri v.s yaramaz direk ele bunu
++
Samsung yaramaz direk ele,ucuz diyemi bunu seçtin?

Samsunga içim ısınmıyor ama piyasada ürün bulamadım. Philips müşteri hizmetleri oldukça sıkıntılı. Ürünün arkasında kesinlikle durmuyor. Ama yapacak bir şey yok yine philips alacak gibiyiz.
50" için 8508 ile 8808 arasında 4 bin civarı fark var. Bu fark 55" de çok daha artıyor.
8508 ile 8808 arasında çok fark var mı sence hocam aradaki farka değer mi? (teknik anlamda var görünüyor ama senin kadar profesyonel olmadığım gündelik kullanımda ne kadar fark yaratır çok karşılaştırma yapamıyorum. Kullanım amacım film/dizi platformları ve youtube normal kanal izlediğim yok)
Bugün akşam mediamarkta 50pus8808 e baktım açık renklerde sağ ve sol üst köşelerde hafif bir karaltı vardı. Satıcı arkadaş bu gayet normal oled ve miniled dışında hepsinde olur dedi ve samsungun 55S90C sini tavsiye etti. Sonra baktım anlaşamayacağız çıktım.
İkincisi 55pus8508 ile 50pus8808 neredeyse aynı fiyat :(

Tam bir işkence

sen ne dersin hocam