İyi günler evdeki televizyonumuz kırıldı. Doğal olarak yeni bir tv alacağız. TV philips di 10 yıldır kullandığımız bir tv idi bir süre foruma videoya baktım. Akljm iyice karıştı. Bizim tv mutfakta 50 veya 55 inc bir tv. Philips pus 8808 nasıl veya bundan görüntü kalitesi ve donanım olarak iyi bir tv öneriniz olur mu. Herkes hemen hemen her marka model için olumlu ve olumsuz yorumlar yapmış yani vestel diyorum, kimisi çok memnun kimisi yaklaşma diyor, philips diyorum aynı tcl diyorum aynı. Çok kararsız kalıyorum. Sonuçta her zaman aldığımız bir şey değil. Fiyat max 25 falan. Tivibu var genelde onu kullanıyoruz internetten film izliyoruz. Oled ler yanma oluyormuş mini led bulaşma diyenler var. Yani yardımcı olursanız seviniriz. Bu forumu da okudum net bir karar veremedim. Zaten mesajdan kafa karışıklığı anlaşılmıştır.
Bir de bizim arkadaş skytech bir tv almış çok memnunum diyor. Yani hiç görmedim. Bu marka nasıl
Bir şey daha sorayım vestel tv yerli malı alsak üzer mi. 55 inch hangi model önerirsiniz. Görüntüsü kaliteli. Sd kanal hd kanal. Çünkü her kanal hd değil.
Bir de bizim arkadaş skytech bir tv almış çok memnunum diyor. Yani hiç görmedim. Bu marka nasıl
Bir şey daha sorayım vestel tv yerli malı alsak üzer mi. 55 inch hangi model önerirsiniz. Görüntüsü kaliteli. Sd kanal hd kanal. Çünkü her kanal hd değil.
Son düzenleme: